19 hours ago19 hr Ne preteruj, Nedaru nije trebalo potpisivati, ali ako druge bekove zabodemo, neće on imati naročit uticaj na sezonu. Eventualno Miljenović što neće imati prostora.Jel Dobrić ostaje, ima li nagoveštaja?
18 hours ago18 hr 1 hour ago, Nikodije said:Nemam pojma kakav je igrač, pozitivno je to što je mlad i još se dokazuje, mlad je u zvezdinim godinama, irl ima 27
18 hours ago18 hr 14 minutes ago, kralj said:Ne preteruj, Nedaru nije trebalo potpisivati, ali ako druge bekove zabodemo, neće on imati naročit uticaj na sezonu. Eventualno Miljenović što neće imati prostora.Jel Dobrić ostaje, ima li nagoveštaja?On ostaje. Mitrović nije siguran, pominje se Spartak. DeDa je imao ozbiljnu povredu dva pršljena i on je pod upitnikom.Sve ovo uzeti sa rezervom, što kažu, preelazni rok je živa stvar.
16 hours ago16 hr Ako je verovati insajderima, potpisuju Jordan Nwora i Maodo Lo.CMM, Lo, MiljenovicCarter, NedovicOjeleye, Nwora, DobricKalinic, Brown, DavidovacPetrusev, Gabriel, Izundu + BolomboyMeh...
16 hours ago16 hr @FPLSIsti forum a drugi "insajder"CMM Lo Miljenovic? Carter NedovicNwora KalinicOdzelej 3/4 ? DavidovacFilip? ? IzunduSto bi znacilo na ova "sigurna" imena jos startna 2-ka, startna 4-ka, jos jedan centar ili jos 2 centra ako Petrusev ne ostaje.Naravno Boze zdravlja i Bolomboy kada se vrati. Edited 16 hours ago16 hr by Borca
16 hours ago16 hr 20 minutes ago, FPLS said:Ako je verovati insajderima, potpisuju Jordan Nwora i Maodo Lo.CMM, Lo, MiljenovicCarter, NedovicOjeleye, Nwora, DobricKalinic, Brown, DavidovacPetrusev, Gabriel, Izundu + BolomboyMeh...Ovo i nije tako loše, možda još jedan snažniji bek.
16 hours ago16 hr 8 minutes ago, Borca said:@FPLSIsti forum a drugi "insajder"CMM Lo Miljenovic? Carter NedovicNwora KalinicOdzelej 3/4 ? DavidovacFilip? ? IzunduSto bi znacilo na ova "sigurna" imena jos startna 2-ka, startna 4-ka, jos jedan centar ili jos 2 centra ako Petrusev ne ostaje.Mnogo su veće šanse da Brown ostaje s obzirom na Davidovčevu tešku povredu, koja je logika DeDa 100% in a Brown out?Nwora zabode buzzer beater trojku sa preko pola terena Bešiktašu sad u 4. utakmici, prelepost.Ne mogu da se setim kakav je bio protiv nas u EL? Tj kol'ko nam se zamerio?
15 hours ago15 hr nwora je meni po nba minulom radu, izgledao kao da ce biti mvp euroleague. uvek sam za takav reclamation project.
15 hours ago15 hr ne znam sta sve moze da bude problem sa nworom ali lik zna basketa za el mvp, to kazem.
15 hours ago15 hr 7 minutes ago, Nikodije said:Katalog se upalioVeć ima šta nam je ckupo, ckupo, ne vala!
14 hours ago14 hr 1 hour ago, uini said:ne znam sta sve moze da bude problem sa nworom ali lik zna basketa za el mvp, to kazem.Nije on taj Mvpijevski profil u smislu indeksa, ali je njega u Evropu doveo samo splet nesrećnih okolnosti. Meni je on bio najeveći asset Toronta, kad su Indijani dali budućeg MVPa finala.