Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ne preteruj, Nedaru nije trebalo potpisivati, ali ako druge bekove zabodemo, neće on imati naročit uticaj na sezonu. Eventualno Miljenović što neće imati prostora.

Jel Dobrić ostaje, ima li nagoveštaja?

• Replies 15.1k
  • Views 751.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

1 hour ago, Nikodije said:

Nemam pojma kakav je igrač, pozitivno je to što je mlad i još se dokazuje,

mlad je u zvezdinim godinama, irl ima 27

14 minutes ago, kralj said:

Ne preteruj, Nedaru nije trebalo potpisivati, ali ako druge bekove zabodemo, neće on imati naročit uticaj na sezonu. Eventualno Miljenović što neće imati prostora.

Jel Dobrić ostaje, ima li nagoveštaja?

On ostaje. Mitrović nije siguran, pominje se Spartak. DeDa je imao ozbiljnu povredu dva pršljena i on je pod upitnikom.

Sve ovo uzeti sa rezervom, što kažu, preelazni rok je živa stvar.

Ako je verovati insajderima, potpisuju Jordan Nwora i Maodo Lo.

CMM, Lo, Miljenovic

Carter, Nedovic

Ojeleye, Nwora, Dobric

Kalinic, Brown, Davidovac

Petrusev, Gabriel, Izundu + Bolomboy

Meh...

Edit. dupli, greska...

Edited by FPLS

@FPLS

Isti forum a drugi "insajder"

CMM Lo Miljenovic

? Carter Nedovic

Nwora Kalinic

Odzelej 3/4 ? Davidovac

Filip? ? Izundu

Sto bi znacilo na ova "sigurna" imena jos startna 2-ka, startna 4-ka, jos jedan centar ili jos 2 centra ako Petrusev ne ostaje.

Naravno Boze zdravlja i Bolomboy kada se vrati.

Edited by Borca

20 minutes ago, FPLS said:

Ako je verovati insajderima, potpisuju Jordan Nwora i Maodo Lo.

CMM, Lo, Miljenovic

Carter, Nedovic

Ojeleye, Nwora, Dobric

Kalinic, Brown, Davidovac

Petrusev, Gabriel, Izundu + Bolomboy

Meh...

Ovo i nije tako loše, možda još jedan snažniji bek.

8 minutes ago, Borca said:

@FPLS

Isti forum a drugi "insajder"

CMM Lo Miljenovic

? Carter Nedovic

Nwora Kalinic

Odzelej 3/4 ? Davidovac

Filip? ? Izundu

Sto bi znacilo na ova "sigurna" imena jos startna 2-ka, startna 4-ka, jos jedan centar ili jos 2 centra ako Petrusev ne ostaje.

Mnogo su veće šanse da Brown ostaje s obzirom na Davidovčevu tešku povredu, koja je logika DeDa 100% in a Brown out?

Nwora zabode buzzer beater trojku sa preko pola terena Bešiktašu sad u 4. utakmici, prelepost.

Ne mogu da se setim kakav je bio protiv nas u EL? Tj kol'ko nam se zamerio?

nwora je meni po nba minulom radu, izgledao kao da ce biti mvp euroleague. uvek sam za takav reclamation project.

ne znam sta sve moze da bude problem sa nworom ali lik zna basketa za el mvp, to kazem.

Katalog se upalio

7 minutes ago, Nikodije said:

Katalog se upalio

Već ima šta nam je ckupo, ckupo, ne vala!

carsen-edwards.gif

1 hour ago, uini said:

ne znam sta sve moze da bude problem sa nworom ali lik zna basketa za el mvp, to kazem.

Nije on taj Mvpijevski profil u smislu indeksa, ali je njega u Evropu doveo samo splet nesrećnih okolnosti. Meni je on bio najeveći asset Toronta, kad su Indijani dali budućeg MVPa finala.

Ma Do Lolčina

Kakve mi raspade jurimo isuse