Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

11 minutes ago, uini said:

pogotovo jer su visoki igrači sa jako dobrim ofanzivnim repertoarom sci-fi ovih dana u evropi.

Ljudi nekad zaborave kakvo je tržište.

Filip je za 90% visokih u EL ofanzivno doktor.

• Replies 15.1k
  • Views 749.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

3 hours ago, Nikodije said:

jeste petrusev primadona i sve mora da mu bude potaman da bi se udostojio da nesto odigra, tako da realno jedino ovde moze da igra jer samo zvezda moze da mu da taj status

on je apsolutno zasližio taj status, što brojkama, što ukupnim dojmom

filip je bio primetno frustriran cele sezone, verovatno iz njegovog ugla s pravom

bio je treći tier u klupskoj hijerarhiji, a ubedljivo najkorisniji igrač ove sezone

nekako i da razumem onog valjevskog ćacija(mada ne mogu i pored dobre volje, mislim da je više štete ove sezone napravio timu, na i van parketa), onda kurčevitog kalinića, primadonu nedovića, bolomboja dok je bio živ, kenan kao pojačanje od koga se najviše očekivalo, svi oni su bili iznad mučenog filipa koji je najviše isporučivao cele sezone

pre love u ugovoru, on treba da traži ključeve tog novog tima

A Filip u stvarnosti insistira da igra u Zvezdi isključivo zbog statusa.

Kakav logički vandalizam.

Valjevski Ćaci i pored dobre volje 😀

Silogizam

jedino što želi je da se vrati u nba što pre

IMG_1080.jpeg

ma nije on bas najostrija olovka u pernici al bole ga paja jovanovic

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

on je apsolutno zasližio taj status, što brojkama, što ukupnim dojmom

filip je bio primetno frustriran cele sezone, verovatno iz njegovog ugla s pravom

bio je treći tier u klupskoj hijerarhiji, a ubedljivo najkorisniji igrač ove sezone

nekako i da razumem onog valjevskog ćacija(mada ne mogu i pored dobre volje, mislim da je više štete ove sezone napravio timu, na i van parketa), onda kurčevitog kalinića, primadonu nedovića, bolomboja dok je bio živ, kenan kao pojačanje od koga se najviše očekivalo, svi oni su bili iznad mučenog filipa koji je najviše isporučivao cele sezone

pre love u ugovoru, on treba da traži ključeve tog novog tima

Struka se oglasila

Hvala za ovu analizu

8 hours ago, Valk said:

Ovaj bednički portal ne odustaje

Screenshot_20250613-144208.png

Naravno, kad se klikne, još jedan u nizu intervjua sa ex-komšijskim daviteljem. Agent mu se izgleda bacio na posao da ga vrati u žižu EL.

Jok. To je jedan isti intervju, samo ga random portali razvlače i izvlače clickbait naslove.

3 hours ago, kralj said:

A Filip u stvarnosti insistira da igra u Zvezdi isključivo zbog statusa.

Kakav logički vandalizam.

Valjevski Ćaci i pored dobre volje 😀

U bolja vremena ovakvi su leteli sa topika kao konfete ali dosla su drugacija vremena.

Petrusev je imao i ima prime status u Zvezdi. platu dobija onoliko koliko je dogovorio sa Olimpijakosom posto je njihov igrac na pozajmici.

2 hours ago, uini said:

ma nije on bas najostrija olovka u pernici al bole ga paja jovanovic

Nama to zapravo donekle i odgovara pošto bi da je normalan pristao na par meseci borbe i do sada se izborio za 20+ minuta u Olimpijakosu ili nekom drugom od tih 5-6 timova koji uvek idu na titulu prvaka Evrope, a ovako izgleda da će ipak ostati kod nas. Lik je napadački možda i najbolja petica Evrolige plus može i četvorku i da pokrpi.

Bacio sam oko na Kartera. Sve mi se sviđa od napadačkog repertoara, osim ovog vrljavog izbačaja sa grudi pri šutu. Defanzivno veze nemam kakav je.

Deluje kao kvalitetna zamena za Romarija.

romario lolol

21 hours ago, Milošica said:

Ozbiljan ubod Karter.

Joj ne znam, ova forma šuta mi se ne sviđa nikako.

11 minutes ago, Jesper23 said:

Joj ne znam, ova forma šuta mi se ne sviđa nikako.

Ima nešto niži izbačaj, al ima domet i sa 9m.

Video sam da je juče brat Karter u jednoj kontri zelepio Ljulja i patosirao ga, zabrinuh se da li će starina moći da ustane.

Nemam pojma kakav je igrač, pozitivno je to što je mlad i još se dokazuje, ali u situaciji kada smo stavili sebi bukagiju u vidu produžavanja NN kumare veliko je pitanje da li ikakva pojačanja mogu to da poprave.