Tuesday at 16:201 day 3 hours ago, Nikodije said:Bukvalno 0% šanse da puste Filipa ako Milutinov ode, a Fal je već out. Ako smo bez Filipa i dugo bez Bolomboja, to znači da moramo da dovedemo dva centra, a nema šanse da ubodemo ni blizu taj kvalitet. Izundu i MekKormak koji se pominju su za klasu do dve slabiji igrači.Bukvalno je doslo vrijeme da se klub ne pita ako igrac zeli da ide bez obzira na ugovor i dobro je sto je tako. Jbg, nije svaki gazda kao ludi vlasnik Hapoela kojem se bacuju milioni, a da im igrac sjedi na tribinama.Ako Filip bude zelio da ostane, platicemo milionsko obestecenje Oliju i svi srecni i zadovoljni Edited Tuesday at 16:211 day by MiddleClass
Tuesday at 16:231 day 3 hours ago, Nikodije said:Slušao sam malo juče Luku bez Kuzme, pa kaže kako Oli pikira Valančjunasa. Zvuči nerealno ali ako stvarno gađaju neko jako nba ime onda im možda Filip ne treba. U okviru EL ne znam šta mogu da nađunerealno je pre svega zato sto ima garantovane novce i sledece sezone a generalno je pod ugovorom jos dve sezone.ne kazem da je neizvodljivo ali mora tu nekoliko faktora da se slozi, plus da se vrate novci, sto je manji problem, jer lik je ipak trade asset i to korektanhttps://www.spotrac.com/nba/player/_/id/8055/jonas-valanciunas
Tuesday at 16:311 day 3 minutes ago, Borca said:Wenyen Gabriel navodno u pregovorima sa Zvezdom prenosi SportKlub.Daleko bolja opcija od MekKormaka i Izundua
Tuesday at 16:441 day 5 minutes ago, Nikodije said:Daleko bolja opcija od MekKormaka i IzunduaOn nije bio opcija, očekuje se i povratak Bolomboja do poćetka sezone. Mada Ameri nisu dali precizne procene, ali za sad sve ide u dobrom pravcu.
Tuesday at 17:071 day 21 minutes ago, kurjak said:On nije bio opcija, očekuje se i povratak Bolomboja do poćetka sezone. Mada Ameri nisu dali precizne procene, ali za sad sve ide u dobrom pravcu.to bi bilo sjajno. ja sam citao sve neke apokalipsa insajderske infoe, ukljucujuci i neizvesnost oko nastavka karijere, kao gori scenario
Tuesday at 17:171 day 1 minute ago, uini said:to bi bilo sjajno. ja sam citao sve neke apokalipsa insajderske infoe, ukljucujuci i neizvesnost oko nastavka karijere, kao gori scenarioPovreda je specifična al ne toliko teška. Njega su slali i u Minhen kod nekog specijaliste, al ni taj nije uspeo da provali šta je u pitanju.Na kraju su Ameri uspeli da ustanove šta je problem, mada je i njima trebalo vremena. Koliko sam razumeo problem je povreda tetive izmeđupalca i prsta do njega ... tako nešto, ebem li ga.
14 hours ago14 hr "Moja saradnja sa klubom se završava, nastavljam dalje i želim klubu samo najbolje u budućnosti“, dodao je 55-godišnjak iz Podgorice, najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde sa 15 trofeja.
9 hours ago9 hr 1 hour ago, MiddleClass said:Ataman rece da su potpisali Sortsa i da je Lorenco visak.Drcela reaguj!Sekund ne bih razmisljao. Lorenzo je imao jako losu sezonu ali prvenstveno zato sto nije imao ni ulogu ni minute kod Atamana i imace jak motiv da dokaze da je jos uvek onaj igrac koji je prakticno sam doneo evropsku titulu Spaniji. Verovatno mu je i cena otisla dole.