Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Pa zato i kaže sleep

• Replies 15.4k
  • Views 772.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

ja ne znam kako je vama prošao klemen prepelič ispod radara

ko stvoren za vas

fantom

41 minutes ago, ducca said:

Pa zato i kaže sleep

nismo uopste losi bili za tri ove sezone, osim CMMa, petruseva i dobrica (i dauma ali on je malo igrao, kao uostalom i ognjen)

rslVfCT.jpeg

Navodno Milutinov odlazi iz Atine jer sa Bacokasom ne ume, ne moze vise... A to bi moglo da pravi nama problem u vezi sa ostankom Petruseva...

Bukvalno 0% šanse da puste Filipa ako Milutinov ode, a Fal je već out. Ako smo bez Filipa i dugo bez Bolomboja, to znači da moramo da dovedemo dva centra, a nema šanse da ubodemo ni blizu taj kvalitet. Izundu i MekKormak koji se pominju su za klasu do dve slabiji igrači.

Edited by Nikodije

1 minute ago, Nikodije said:

Bukvalno 0% šanse da puste Filipa ako Milutinov ode, a Fal je već out. Ako smo bez Filipa i dugo bez Bolomboja, to znači da moramo da dovedemo dva centra, a nema šanse da ubodemo ni blizu taj kvalitet. Izundu i MekKormak koji se pominju su za klasu do dve slabiji igrači.

Ako ode Petrušev, dovešćete tri centra. Izundu i MekKormak svakako ne isključuju dovođenje prvog centra.

Daj šest, al da svi budu kurton. To je naš modus operandi.

Sto se tice Olimpijakosa i pozicije centra prenose se neke informacije da su poslali dobru ponudu Bukeru iz Bajerna.

Pa šta će im sad Petrušev? Igrao je samo kad su ostali bili povređeni, realno bio im je 4. centar. Zašto bi sad odjednom postao dovoljno dobar za njih?

Ok, jeste on bolji nego što je bio, ali nema mi to smisla malo.

Just now, Behemoth said:

Pa šta će im sad Petrušev? Igrao je samo kad su ostali bili povređeni, realno bio im je 4. centar. Zašto bi sad odjednom postao dovoljno dobar za njih?

Ok, jeste on bolji nego što je bio, ali nema mi to smisla malo.

Zato što je tržište katastrofalno.

Slušao sam malo juče Luku bez Kuzme, pa kaže kako Oli pikira Valančjunasa. Zvuči nerealno ali ako stvarno gađaju neko jako nba ime onda im možda Filip ne treba. U okviru EL ne znam šta mogu da nađu

Petrušev nije baš po Barcokasovom ukusu, ali ne sumnjam da će ga držati do zadnjeg trenutka dok ne popune roster, sačekaju seču u NBA i još malo preko toga.

3 hours ago, Nikodije said:

MekKormak je po meni Dark horse. Ima on da bude prijatno iznenađenje ako ode u takmičarski klub.

A za Filipa ima ili da traže brdo para pa da plate NBA mačku u džaku ili da ga zadrže. Svakako im je dobro.

Just now, *edited by mod said:

MekKormak je po meni Dark horse. Ima on da bude prijatno iznenađenje ako ode u takmičarski klub.

A za Filipa ima ili da traže brdo para pa da plate NBA mačku u džaku ili da ga zadrže. Svakako im je dobro.

Nisam ga dovoljno gledao, al ovo što jesam nekako mi suviše vuče na Štimara tip centra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout