9 hours ago9 hr 38 minutes ago, kralj said:Imao je Kalina jedan ozbiljan pad forme, i u ovakvoj kompoziciji tima baš je zabolelo to što je suprotno floskulama o atleticizmu i godinama, najviše podbacio u kreaciji na postu, ali idalje je bio posle Bolomboja najkorisniji i najvažniji igrač tima. U čemu li se ogleda njegova toksičnost da mi je znati.Post mu tek nema smisla posle napisane statistike Kalinica u EL na nekoj od prethodnih strana.
8 hours ago8 hr Ma hajde to manje više, nego što je toksičan i njegov stav utiče loše na ostatak ekipe. 😀 Taman posla da se počuje npr šta mali Kostić ima da kaže na temu uticaja Tea i Kaline, kad je pouzdanije da se čita između redova.Ovo nam je harper zakuvao. Kakva god kritika da se emituje imamo dobrosusedske metastaze, koje će naravno isključivo da targetuju toksični karakter i udeo u vlasništvu hotela u pripizdini, umesto onoga oko čega smo se okupili na košarkaškom podforumu.
8 hours ago8 hr 2 minutes ago, MiddleClass said:Hocemo li krenuti u cerupanje Hapoela? Volim da im nerviramo presidenteaUopšte me ne bi čudilo da pojurite Bingama za drugog centra. Bolji igrač od Mekormaka.
7 hours ago7 hr 32 minutes ago, MiddleClass said:Hocemo li krenuti u cerupanje Hapoela? Volim da im nerviramo presidenteaPokažimo veličinu, ponudimo im da igraju u Železniku
5 hours ago5 hr 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ako ovo nije znak, ne znam šta je.https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/iz-zeleznika-na-mali-kalemegdan-filip-barna-meta-crvene-zvezde/514534
5 hours ago5 hr ocekivao sam da fmp juce dobije 4 seniora i 3 juniora kkp, al bas su slabo odigrali. barna nije mogao vola da ubode, saranovic isto nista, a to su kao dva potencijalna pojacanja za kkcz
2 hours ago2 hr 2 hours ago, Nikodije said:ocekivao sam da fmp juce dobije 4 seniora i 3 juniora kkp, al bas su slabo odigrali. barna nije mogao vola da ubode, saranovic isto nista, a to su kao dva potencijalna pojacanja za kkczCenim da su bolji od Lazića.
2 hours ago2 hr to nije tesko, lazic vec jedno 7 godina dobija ugovore iz nekosarkaskih razloga, ocigledno