Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

pa naknadna pamet može da se primeni za svaku ekipu i da priložiš u slučaju zvezde mnogo bitnije likove u sezoni od dobrića i teodosića. zato je i besmisleno / smešno / kakogod,

• Replies 15k
  • Views 738.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

1 hour ago, MiddleClass said:

Nedara hail

Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?

Stefan? Po meni odličan posao ako pokupimo njega a šutnemo Jaga.

3 hours ago, ducca said:

I zvanicno Neda na 2 god. “Smanjenje plate”, ne pise koliko (SK)

Ja stvarno to ne mogu, ne znam, odo na dvije godine u manastir, samostan, u pm...frust

mozak kaze da i nije strasno ako je stvarno 400k i 10 minuta osim kada krene da ga kenja

srce kaze da batalimo pracenje kkcz dok je doticni kum i poslovni partner porodice covic u timu

koliko ne volim takve igrace, rodjen da bude gubitnik

Edited by Heaviside

To sa "smanjenjem plate" je namerno pušteno da bi ljudi rekli "pa dobro, ako ne košta mnogo onda neka bude tu". Ne, ne sme da bude tu sve i da on plati da bude tu. Ali očigledno da ovaj klub i dalje funkcioniše na kumovsko-rođačkim postulatima.

da, cak je malo i smesno jer pokazuje da su svesni da nije trebalo da ga produze i da ce ljudi da pizde

QWyZXs.gif

5 hours ago, MiddleClass said:

Nedara hail

Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?

Prvo najvazniji potpisi, ostali mogu da sacekaju.

Svako, ali bukvalno svako je napisao da je potpisao uz ozbiljno smanjenje plate.

7 hours ago, smooth.Op said:

Po meni mnogo overtinkinga.
Sa ovako iskusnom ekipom, sasvim je racionalno bilo da se pusti regularna ABA sezona i da se ide jako na EL.

Generalno se slažem. Svaki plejof je po meni važniji od pozicije u ABA, pa i samog trofeja.

Jedino je problem što je to prilično all in opcija pa ako se izvisi za EL plejof onda se juri spašavanje sezone sa ne baš sjajne pozicije u plej-ofu ABA.

U svakom slučaju će naredna sezona biti interesantna i sa više kikseva u ABA zbog duplih kola pa ko se kako snadje...

FB_IMG_1749152147098.jpg

Vidim da je klub odgovorio Anđusu zbog nekakvog vređanja Kaline, ne želim tačno ni da znam o čemu se radi pošto treba izbegavati Anđusov proliv. E sad, dotični nije slučajno vređao Kalinu, neko mu je to odobrio, a možemo da pretpostavimo o kome se radi.

Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnosti

4 minutes ago, Lord Stef said:

Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnosti

Koliko dobijem u storijima, to sto je rekao verovatno nije najgore ni u toj epizodi. Ali eto NEKO je odlučio da je bas super da mu da nedeljno emisiju da kenja sta hoce od politike pa do sporta

16 minutes ago, Lord Stef said:

krivousti kosarkas Zvezde koji jedini nije caci. za dva miliona pobegao sa polufinala.

Deda isto nije ćaci