Wednesday at 11:372 days pa naknadna pamet može da se primeni za svaku ekipu i da priložiš u slučaju zvezde mnogo bitnije likove u sezoni od dobrića i teodosića. zato je i besmisleno / smešno / kakogod,
Wednesday at 12:442 days 1 hour ago, MiddleClass said:Nedara Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?Stefan? Po meni odličan posao ako pokupimo njega a šutnemo Jaga.
Wednesday at 13:312 days 3 hours ago, ducca said:I zvanicno Neda na 2 god. “Smanjenje plate”, ne pise koliko (SK)Ja stvarno to ne mogu, ne znam, odo na dvije godine u manastir, samostan, u pm...
Wednesday at 13:372 days mozak kaze da i nije strasno ako je stvarno 400k i 10 minuta osim kada krene da ga kenjasrce kaze da batalimo pracenje kkcz dok je doticni kum i poslovni partner porodice covic u timukoliko ne volim takve igrace, rodjen da bude gubitnik Edited Wednesday at 13:372 days by Heaviside
Wednesday at 13:562 days To sa "smanjenjem plate" je namerno pušteno da bi ljudi rekli "pa dobro, ako ne košta mnogo onda neka bude tu". Ne, ne sme da bude tu sve i da on plati da bude tu. Ali očigledno da ovaj klub i dalje funkcioniše na kumovsko-rođačkim postulatima.
Wednesday at 14:052 days da, cak je malo i smesno jer pokazuje da su svesni da nije trebalo da ga produze i da ce ljudi da pizde
Wednesday at 16:192 days 5 hours ago, MiddleClass said:Nedara Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?Prvo najvazniji potpisi, ostali mogu da sacekaju.Svako, ali bukvalno svako je napisao da je potpisao uz ozbiljno smanjenje plate.
Wednesday at 18:521 day 7 hours ago, smooth.Op said:Po meni mnogo overtinkinga. Sa ovako iskusnom ekipom, sasvim je racionalno bilo da se pusti regularna ABA sezona i da se ide jako na EL.Generalno se slažem. Svaki plejof je po meni važniji od pozicije u ABA, pa i samog trofeja.Jedino je problem što je to prilično all in opcija pa ako se izvisi za EL plejof onda se juri spašavanje sezone sa ne baš sjajne pozicije u plej-ofu ABA. U svakom slučaju će naredna sezona biti interesantna i sa više kikseva u ABA zbog duplih kola pa ko se kako snadje...
21 hours ago21 hr Vidim da je klub odgovorio Anđusu zbog nekakvog vređanja Kaline, ne želim tačno ni da znam o čemu se radi pošto treba izbegavati Anđusov proliv. E sad, dotični nije slučajno vređao Kalinu, neko mu je to odobrio, a možemo da pretpostavimo o kome se radi.
19 hours ago19 hr Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnosti
18 hours ago18 hr 4 minutes ago, Lord Stef said:Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnostiKoliko dobijem u storijima, to sto je rekao verovatno nije najgore ni u toj epizodi. Ali eto NEKO je odlučio da je bas super da mu da nedeljno emisiju da kenja sta hoce od politike pa do sporta
18 hours ago18 hr 16 minutes ago, Lord Stef said:Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnostikrivousti kosarkas Zvezde koji jedini nije caci. za dva miliona pobegao sa polufinala.