Wednesday at 11:371 day pa naknadna pamet može da se primeni za svaku ekipu i da priložiš u slučaju zvezde mnogo bitnije likove u sezoni od dobrića i teodosića. zato je i besmisleno / smešno / kakogod,
Wednesday at 12:441 day 1 hour ago, MiddleClass said:Nedara Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?Stefan? Po meni odličan posao ako pokupimo njega a šutnemo Jaga.
Wednesday at 13:311 day 3 hours ago, ducca said:I zvanicno Neda na 2 god. “Smanjenje plate”, ne pise koliko (SK)Ja stvarno to ne mogu, ne znam, odo na dvije godine u manastir, samostan, u pm...
Wednesday at 13:371 day mozak kaze da i nije strasno ako je stvarno 400k i 10 minuta osim kada krene da ga kenjasrce kaze da batalimo pracenje kkcz dok je doticni kum i poslovni partner porodice covic u timukoliko ne volim takve igrace, rodjen da bude gubitnik Edited Wednesday at 13:371 day by Heaviside
Wednesday at 13:561 day To sa "smanjenjem plate" je namerno pušteno da bi ljudi rekli "pa dobro, ako ne košta mnogo onda neka bude tu". Ne, ne sme da bude tu sve i da on plati da bude tu. Ali očigledno da ovaj klub i dalje funkcioniše na kumovsko-rođačkim postulatima.
Wednesday at 14:051 day da, cak je malo i smesno jer pokazuje da su svesni da nije trebalo da ga produze i da ce ljudi da pizde
Wednesday at 16:191 day 5 hours ago, MiddleClass said:Nedara Jel jos neko potvrdjen? Odzelej i Miljenovic nista zvanicno?Prvo najvazniji potpisi, ostali mogu da sacekaju.Svako, ali bukvalno svako je napisao da je potpisao uz ozbiljno smanjenje plate.
Wednesday at 18:521 day 7 hours ago, smooth.Op said:Po meni mnogo overtinkinga. Sa ovako iskusnom ekipom, sasvim je racionalno bilo da se pusti regularna ABA sezona i da se ide jako na EL.Generalno se slažem. Svaki plejof je po meni važniji od pozicije u ABA, pa i samog trofeja.Jedino je problem što je to prilično all in opcija pa ako se izvisi za EL plejof onda se juri spašavanje sezone sa ne baš sjajne pozicije u plej-ofu ABA. U svakom slučaju će naredna sezona biti interesantna i sa više kikseva u ABA zbog duplih kola pa ko se kako snadje...
10 hours ago10 hr Vidim da je klub odgovorio Anđusu zbog nekakvog vređanja Kaline, ne želim tačno ni da znam o čemu se radi pošto treba izbegavati Anđusov proliv. E sad, dotični nije slučajno vređao Kalinu, neko mu je to odobrio, a možemo da pretpostavimo o kome se radi.
7 hours ago7 hr Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnosti
7 hours ago7 hr 4 minutes ago, Lord Stef said:Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnostiKoliko dobijem u storijima, to sto je rekao verovatno nije najgore ni u toj epizodi. Ali eto NEKO je odlučio da je bas super da mu da nedeljno emisiju da kenja sta hoce od politike pa do sporta
7 hours ago7 hr 16 minutes ago, Lord Stef said:Na zalost natrcao sam na klip na tviteru, nesto u fazonu "onaj krivousti Kalinic koji je pobegao sa polufinala". Ovo je za momentalno oduzimanje novinarske licence i trajnu zabranu bilo kakvog delovanja u javnostikrivousti kosarkas Zvezde koji jedini nije caci. za dva miliona pobegao sa polufinala.