Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Izadje Nedovic, a Kenan udje da se krije od lopte.

Sad da se oporavimo do plejofa i nadam se sa zdravim Bolombojom da rutiniramo i Futuru i komsije fantom

• Replies 14.3k
  • Views 689.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

jbga neca 20 koševa i nikom ništa, e moj sfero

1 hour ago, pantelia said:

Dobro, bar nismo izgubili u produzetku

Da znaš da sam pomislio to da smo u prednosti jer nam i X na kraju regularnog radi posao.

1 hour ago, MiddleClass said:

Izadje Nedovic, a Kenan udje da se krije od lopte.

Sad da se oporavimo do plejofa i nadam se sa zdravim Bolombojom da rutiniramo i Futuru i komsije fantom

Poslao, prvo CedeOli i Zvezdan.

Nisam ovde ocekivao nista pa nisam ni gledao, bice potrebno neko vreme da se ekipa ponovo poslozi posle Bajerna.

Ono sto vidim iz statistike je da smo i dalje po pitanju slobodnih bacanja ekipa iz donjeg doma kraljevacke biznis lige. Stvarno bismo morali da prestanemo da dajemo desetak poena fore protivnicima sutirajuci bacanja kao amateri.

Jedino sto mi se sinoc svidelo je sto sem par skandiranja Filipu nije bilo vecih tenzija. Cak je i publika bila nekako smirenija.

Ostalo za zaborav.

Inace, ako u zadnja dva kola ovako ostane, mi cemo na Igokeu a ne Cedolimpiju, jer Igokea ima 2-0 u sezoni protiv Zmajceka.

Zna li se kada igramo protiv Krke?Na aba sajtu pise 25.4. a na nasem sajtu 27.4.?

Vasa karina, kažu

https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/4094159-spanci-tvrde-micic-zamenio-agenta-i-odabrao-u-kom-klubu-ce-igrati-evroligu-sledece-sezone

14 hours ago, harper lee said:

Nisam ovde ocekivao nista pa nisam ni gledao, bice potrebno neko vreme da se ekipa ponovo poslozi posle Bajerna.

Ono sto vidim iz statistike je da smo i dalje po pitanju slobodnih bacanja ekipa iz donjeg doma kraljevacke biznis lige. Stvarno bismo morali da prestanemo da dajemo desetak poena fore protivnicima sutirajuci bacanja kao amateri.

IMG_20250422_162617.jpg

4 hours ago, Eleniko said:

Vasa karina, kažu

https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/4094159-spanci-tvrde-micic-zamenio-agenta-i-odabrao-u-kom-klubu-ce-igrati-evroligu-sle

Jbg, Vaša sigurno ima min. 5 kluba u EL (mimo Zvezde) koji bi želeli da ga dovedu ili kao Efes ili mi vrate u svoj klub. Tako da ako se sigurno vraća, je sve isključivo do njega.

4,5 miliona je možda barem milion više, nego što je su drugi nudili. Da li mu to znači toliko da potpiše za Hapoel iz Izraela? Možda, ja ne bi sigurno na njegovom mestu, ali ok... Ipak nije više mlad, možda mu bude zadnji jak ugovor...

Edited by assignment

Milan Tomic novi sportski direktor?

Ko je uopšte sadašnji?

Ps. Ako tačno, barem neko iz struke sa iskustvom...

16 minutes ago, assignment said:

Ko je uopšte sadašnji?

Ps. Ako tačno, barem neko iz struke sa iskustvom...

Tu poziciju glumi Milan Dozet, do sada su igraci dolazili u razgovorima Covica i trenera, ko god bio trener. Ako dodje Tomic na mesto SD to ce znaciti da je Covic i sustinski out iz procesa donosenja odluka oko prvog tima.

2 hours ago, MiddleClass said:

Milan Tomic novi sportski direktor?

Ukapirali su da za 700k ima da se nađe bolji igrač od Davidovca, samo neko treba da nađe, konačno.

Bitno je da Čović više ne potpisuje igrače, to je najveće pojačanje.

Ja bih ovog Doziera rado video kod nas.

Mačka.