Thursday at 13:152 days Pogledah statistiku Đurišića u razvojnoj ligi, bio je opcija Zvezde pre drafta.Što je iskamenjario za tri, 18/100 istina, nije ni bio baš neki šuter, al ovo.
Thursday at 13:392 days Djurisic je novi Dangubic. Doduse u kontroli lopte je znacajno bolji, ali vise od nekog role plejera nece da dogura. Ne verujem da ce uopste biti mesta za njega u NBA.
Thursday at 18:071 day Ne znam da li je istina ali sam jesenas procitao neku informaciju (neprovereno pa nisam hteo da delim tada) da Djurisic nema ugovor sa Atlantom vec direktno sa njihovom filijalom za koju i igra.
Yesterday at 07:521 day Jel Teo povređen? Mislim se da prekršim zavet i odem na neku utakmicu da se ispišemo skupa. Sumnjam da će igrati dogodine.
Yesterday at 09:431 day @kralj , ima upalu uha i mislim da je fo'reel, jer yago je vec 3-4 tekme bio slabo upotrebljiv
Yesterday at 10:041 day Doduše deo mene obožava simboliku kraja karijere zbog upale uveta. Boce bi se digao u vazduh od sreće.Video sam da ste se zajebavali na tu temu, ali čitao dijagonalno.
Yesterday at 10:101 day 4 minutes ago, kralj said:Doduše deo mene obožava simboliku kraja karijere zbog upale uveta.Boce bi se digao u vazduh od sreće.Video sam da ste se zajebavali na tu temu, ali čitao dijagonalno.hahahako ga jebe, boce ce u pakao jer zavitlava teokratiju.pa nije brate upala uha zauvek, igrace mozda i sledecu ili uskoro
Yesterday at 14:451 day 4 hours ago, uini said:ko ga jebe, boce ce u pakao jer zavitlava teokratiju.pa nije brate upala uha zauvek, igrace mozda i sledecu ili uskoroBoce ga obožava, samo se šali. Realno su Miša segmenti najbolji deo 6,75.Imaju sad shorts kad, kao, sede Miša i DeKolo i glume matorce iz Mapeta, taj nivo dijaloga su smislili.Mnogo jako.
Yesterday at 15:221 day 1 hour ago, Eleniko said:Što mu baba ne ugreje zejtin i sipa u uvo sa parčetom čuvarkuće?ides u peklot. Edited yesterday at 15:221 day by uini
23 hours ago23 hr Karlsten Edvards ne igra protiv Reala, povreda leđa.Zamišljam da se nama desi nešto takvo, ali ne mogu da zamislim. Ono što se dešava je da se nama ključni igrači povređuju.
22 hours ago22 hr 4 hours ago, Valk said:Boce ga obožava, samo se šali.Meni su te zajebancije na račun Miše toliko nekako dobrodušne i kreativne. Ni malo zle namere.