Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

kaže i kouč Sferopoulos da hoće mlađe igrače, energiju i atletiticizam, i onda kaže eto doveli smo Plavšića

Edited by levi

1 hour ago, Eleniko said:

mislim da ljudi brkaju 2 antea - žižića 27 i tomića 37

Ili dva Žižića, Antea i Rajka.

ali cemu egzibicije  sa dauomom?

i jos se naglasava 'nate on dolazi kao back up, dovesce se i startna cetvorka?

a ko ce biti startna? pa to jos ne znamo,  'nate..

ako nista dovesce se u toku sezone.. vazi, nisi nasao startnu™ cetvorku u predsezoni a naces je kad krene sezona.. 

ko sto su i u tek zavrsenoj sezoni, izviklu treja iz naftalina, oporavljali ga 3 meseca da bi odigrao 3 puta po 10 minuta.. pa posle toga ni za kls nije imao snage..:fantom:

Nego gde su ti potpisi silni, ne idim da smo ikoga doveli u realnosti mimo šta bi babi milo, to joj se i snilo?

Nije niko, većina igrača ima ugovore do 30. juna. 

35 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nego gde su ti potpisi silni, ne idim da smo ikoga doveli u realnosti mimo šta bi babi milo, to joj se i snilo?

potpisao je teokratija; jos frankie ntilkina & kitchme x2 disciplina!

On 15. 6. 2024. at 18:19, kralj said:

Ili dva Žižića, Antea i Rajka.

Ima i Andrija Žižić, lako se čovek pogubi.

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

pa cekace se jos koji dan, a po izvorima ne onih kvazi insajdera, vec onih najpouzdanijih zavrseni™ su kalinic, cmm, cannan i nazalost igleda i daum..:fantom:

Daum kao backup četvorka je skroz ok. Meni se sviđa kako igra, racionalan igrač, čvrst, s druge strane nije kamenjar što mi je jako bitno za četvorku. I u najboljim je igračkim godinama.

Elitni je šuter. Za prvu četvorku katastrofa, za neke varijante svakako može da posluži, ali ja bih ga preskočio.

17 minutes ago, booyaka said:

Daum kao backup četvorka je skroz ok. Meni se sviđa kako igra, racionalan igrač, čvrst, s druge strane nije kamenjar što mi je jako bitno za četvorku. I u najboljim je igračkim godinama.

to su samo price za malu decu da se dovodi kao back up..

valjda se prvo dovede starter.. da ne govorim, da nema mesta za jos 2 cetvorke... tu je deda, plus kalina i gidra mogu da pomognu™, babu necu ni da racunam kao opciju na 4, a sa dovodjenjem dauma, nema se mesta za tu startnu™ cetvorku:fantom:

Edited by Shaq

Treba nam vrhunska četvorka da nam bude oslonac na toj poziciji. Tih koji u određenim varijantama mogu da posluže na četvorci već imamo 3-4 komada i ne verujem da će da dovedu još jednog verovatno ne baš jeftinog stranca da igra 10 minuta tu. Taj ako dođe, došao je da igra 20 minuta minimum.

• Popular Post

Koliko god me nekad nervirali jer pišu jedno te isto, flooduju, spamuju i generalno seru, ovaj topik nije isti bez Šakule i Bujake. Ajde probajte da budete normalni u skladu sa svojim mogućnostima, da vas opet ne oteraju.

IMG_20240617_191527.thumb.jpg.79a083f08375b9478147ff3f63775f05.jpg

Znači uplaćeno!