Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

7 minutes ago, Valk said:

Ali Jago koji ne razume skandiranje ali diže rukice gore i priključuje se u ritmu Vučiću Pederu :lolol:

Video sam bez tona da svi igrači odlaze u svlačionicu samo Jago skače kao da je "dadno gol ko Džajić" by Kari Pešić.

Edited by sigurnost

• Replies 14.3k
  • Views 689.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

• Popular Post
2 minutes ago, cedo said:

zvezdasi ko ona pevacica crnogorcevic, posle 100k ljudi na ulicama

Postali partizani '44..

• Popular Post

Poslednji put sam gledao KKCZ kada su delije pretile batinama običnim navijačima jer su zviždali Filipu Čoviću.

Ovo su obični navijači, nikakve delije ili grupe. Potrebna je velika hrabrost da ovo vičeš u lice tim majmunima.

Nema veze, sad sam stopostotno siguran da mu je odzvonilo

Bzvz što skandiraju glupe grobarske pesme za lečenje kompleksa, imamo mi lepe, svoje.

Bravo za skandiranje. Koliko razumem, organizovani krimosi ne zalaze na ABA ligu? Dobar poligon za vežbu, pa da se prenese i na EL. Ućutkivajte mamu

• Author
  • Popular Post

neko je napisao na Tviteru da je pre utakmice rečeno da će takvo skandiranje dovesti do pražnjenja hale. sačekali kraj utakmice :ziga:

Ju, ju, sta ce sad reci vrhovna komanda

Al' će biti krljanje za sezonske sledeće sezone. Alo, bre, za Zvezdu navijaju milioni i grupa krimosa nas drži u šaci i imaju posetu od 5 hiljada ljudi.

Jedva čekam povratak na stadion i u halu.

6 minutes ago, Hele said:

Jedva čekam povratak na stadion i u halu.

i ja pa da vicemo savo pedere

21 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bravo za skandiranje. Koliko razumem, organizovani krimosi ne zalaze na ABA ligu?

pa ko je skandirao ustaše ustaše

1 hour ago, Maximili said:

Kalina je Kalina, znamo svi.. Ali bi istakao Dedu, koji je odigrao kao pravi car

Pa derbi

Čestitke na pobedi i na skandiraju posle utakmice. 

• Popular Post

jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji pored!