sigurnost Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 7 minutes ago, Valk said: Ali Jago koji ne razume skandiranje ali diže rukice gore i priključuje se u ritmu Vučiću Pederu Video sam bez tona da svi igrači odlaze u svlačionicu samo Jago skače kao da je "dadno gol ko Džajić" by Kari Pešić. Edited 22 hours ago by sigurnost 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted 22 hours ago Popular Post Posted 22 hours ago 2 minutes ago, cedo said: zvezdasi ko ona pevacica crnogorcevic, posle 100k ljudi na ulicama Postali partizani '44.. 2 13
Popular Post nautilus Posted 22 hours ago Popular Post Posted 22 hours ago Poslednji put sam gledao KKCZ kada su delije pretile batinama običnim navijačima jer su zviždali Filipu Čoviću. Ovo su obični navijači, nikakve delije ili grupe. Potrebna je velika hrabrost da ovo vičeš u lice tim majmunima. 15 1
Filozof manijak Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nema veze, sad sam stopostotno siguran da mu je odzvonilo 4
Eleniko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bzvz što skandiraju glupe grobarske pesme za lečenje kompleksa, imamo mi lepe, svoje. 3
Mindaugas Žukauskas Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bravo za skandiranje. Koliko razumem, organizovani krimosi ne zalaze na ABA ligu? Dobar poligon za vežbu, pa da se prenese i na EL. Ućutkivajte mamu 5 1
Popular Post Ros Posted 22 hours ago Author Popular Post Posted 22 hours ago neko je napisao na Tviteru da je pre utakmice rečeno da će takvo skandiranje dovesti do pražnjenja hale. sačekali kraj utakmice 5 15
Hele Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Al' će biti krljanje za sezonske sledeće sezone. Alo, bre, za Zvezdu navijaju milioni i grupa krimosa nas drži u šaci i imaju posetu od 5 hiljada ljudi. Jedva čekam povratak na stadion i u halu. 1 2
Eleniko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 6 minutes ago, Hele said: Jedva čekam povratak na stadion i u halu. i ja pa da vicemo savo pedere 1
Eleniko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 21 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bravo za skandiranje. Koliko razumem, organizovani krimosi ne zalaze na ABA ligu? pa ko je skandirao ustaše ustaše
Milošica Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Maximili said: Kalina je Kalina, znamo svi.. Ali bi istakao Dedu, koji je odigrao kao pravi car Pa derbi 3
Djolle Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Čestitke na pobedi i na skandiraju posle utakmice. 5 1 1
Popular Post Valk Posted 21 hours ago Popular Post Posted 21 hours ago jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji pored! 20 2
Recommended Posts