kralj Posted August 20 Posted August 20 Just now, hrkljush boys_2 said: To Mimovicu, odlican centarsut Hwanga. Ja jedan njegov loš prekid nisam video. 2
Segundo Posted August 20 Posted August 20 Bravo, maliii. Zivnuli smo. Dobra akcija Milson, Duarte i kratak Olajinka. Pa zicer Ivanica. Dobro je, znacice ovo mnogo. 2
James Marshall Posted August 20 Posted August 20 Brat Seol ima kila ko ja ali ga ljudi otresaju kao slinu
hrkljush boys_2 Posted August 20 Posted August 20 Milson isto odlucan po ulasku, i sve izmjene pokazuje koliko je game plan bio ocajan. 1
MeanM@ Posted August 20 Posted August 20 Just now, hrkljush boys_2 said: Milson isto odlucan po ulasku, i sve izmjene pokazuje koliko je game plan bio ocajan. Ma jok, sve je to tako teo gosn sa kačketom.
tsva Posted August 20 Posted August 20 (edited) Tek sad vidim da je Ivanic jos na terenu Edited August 20 by tsva
Dankan Ajdaho Posted August 20 Posted August 20 1 minute ago, tsva said: Tek sad vidim da je Ivanic jos na terenu Ludilo.
Dankan Ajdaho Posted August 20 Posted August 20 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Olayinka je crko, mogao bi i Jovanovic uci. Pajser na klupi pre bi uveo tebe i mene. 1
Recommended Posts