Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja


Dimitrije

Recommended Posts

Nemanja Stojić prvo pojačanje.

 

Zna li neko nešto više o njemu?

Link to comment

Prvo pojacanje je Luka Ilic.  Zvezda je zainteresovana za Stojica kao i on za Zvezdu ali nisam siguran da je to zavrsen posao.  Stojic je inace stoper TSC-a i mozda jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac tog kluba.  Visok je, dobar u skoku ali i sa loptom u nogama.  Pozvan je u reprezentaciju i nalazi se na spisku igraca koji idu u Nemacku na EURO.  Verovatno bi bio dobro pojacanje s obzirom da su trenutno stoperi Spajic, Djiga, i Milosavljevic iz podmlatka.  Jos nije jasno da li Degenek ostaje, a pominje se i Drkusic, stoper reprezentacije Slovenije i ruskog Socija, kao potencijalno pojacanje.  Nama trebaju 4 dobra stopera i uz Spajica i Djigu, dvojca od pomenute trojce (Stojic, Drkusic i Degenek) bi bili dobar izbor. 

  • +1 2
Link to comment

Prelaznk rok kod nas pocinje 13.juna, a tesko da ce neki bitni odlasci/dolasci biti objavljeni pre EP.

Hvang navodno ima dogovor da moze da ode ako ima ponudu iz Liga Petice, za nekih 7-8M evra. A opet, navodno postoje takva interesovanja.

Pominje se Radonjic, onaj bek Soul, koji ima operaciju ramena, trenutno.

Link to comment

Ne znam da li angazovanje Stojica znaci odustajanje od Drkusica.  Verovatno ako Degenek ostane jer bi onda imali 5 stopera (Spajic, Stojic, Djiga, Degenek i Milosavljevic). 

 

Ostaje jos levi bek i jos jedan spic.  Hvangov zemljak je prvi kandidat za beka.  Zamenu za Hvanga bice tesko pronaci.  Spic ????

Link to comment

Ne znam šta da mislim, kada je došao bas mi se dopao ,posle  nekog vremena je bio bas loš ali mislim da će biti dobar igrač . Ok je ova  prodaja ako se konačno dovede jedan jak zadnji vezni .Treba nam neki mladji i brži Sanogo :)  Loše je sto je Hvang pred prodajom te menjamo dva glavna igrača u veznom koji su najviše igrali …

  • +1 2
Link to comment

Opa! 5 miliona za Stamenica, 7 za Bukarija, i verovatno 7 za Hvanga.  Kada se uzmu u obzir 9 miliona za Nedeljkovica i 10 miliona za Mijatovica, Terza i kompanija su poceli da prave ozbiljne pare od prodaje.  Ovi igraci su uglavnom bili nosioci igre.  Da vidimo koga ce da dovedu.  Za sada Stojic (1 milion) i Ilic (dzabe) nisu los izbor.  Medjutim, treba nam veci kvalitet, narocito u srednjem redu.  Levi bek je imperativ.  Novi Korejanac?   Mozda ce i taj Drkusic konacno da dodje da pojaca stopersku liniju.  Radonjic se pominje kao gotov posao ali mene to mnogo ne raduje jer je taj momak malo toga dobrog odigrao otkako je napustio Zvezdu.  Ne obecava mi da ce u Zvezdi da se preporodi. 

Link to comment

Nece doci Drkusic to je skoro  sigurno. Kupili smo i Djigu za 2M evra uz Stojica.

 

Terzic kvalitetno unistava tim, umesto da ga nadogradjuje i jaca.

Ocekujem da dovede Radonjica mozda i pre EP da spusti tenziju i to je sve.

Ako proda Hvanga mi smo 50% slabiji, a prodace ga sigurno.

  • +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Link to comment
55 minutes ago, Malvo said:

A sad Čauš ili Bakula? 

Srnić. Pokriva više pozicija, dobro sarađivao sa trenerom, dao neke važne golove, ljubimac navijača...

  • +1 2
  • Wub 1
Link to comment
Posted (edited)

Nadam se da neće biti iznuđenih rješenja, ako se već odlučuju za prodaju da imaju adekvatne i kvalitetne zamjene. Djeluje da je Radonja završena priča, igrač koji ima kvalitet, ali pitanje je gdje mu je glava. Srce nikada nije bilo problem i nadam se da će na želju i motivaciju srediti i tu ludu glavu, Miloje je ranije radio sa njim, treba mu vjerovati da ga može kontrolisati. Pominje se pozajmica/otkup Grujića što bi objeručke podržao, to je igrač koji bi nam stabilizovao vezni red, samo ne znam koliko je to realno. Ako dovedu Drkušića, Grujića, Radonjića i Seol-a mislim da ćemo biti jači nego prošle godine, na sve to nam je potreban i lijevi bek.

 

Evo odmah zamjene stiže Dalcio iz APOEL-a, očigledno Milojev pik.

Edited by Jesper23
Link to comment

Ma kakav Grujic, evo Mocart prenosi da je zavrsen izvesni Dalsio iz Apoela, centralni/ofanzivni vezni, 28 godina, povremeni repstativac Gvineje Bisao. Vrhunac karijere sezona sa 4 gola i 4 asistencije na Kipru.

 

Od Drkusica su odustali, to nam je sto nam je od stopera. Spajic, Djiga, Stojic, Degenek + klinac Milosavljevic. Seola dovode da igra levo (iako je covek desni bek), desno ce forsirati Mimovica u ligi, a Micka u Evropi. Zadnji vezni se uopste ne pominje, iako nam treba k'o ozeblom sunce. Ni napadac nije u planovima, Miloje insistira na ostanku Serifa, a i Sremcevica valja staviti u izlog.

 

Tvorzina posla... Kontam da je pitanje dana kad ce prodati Hvanga.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...