August 20, 2024Aug 20 Vačjao bi nam Bukari, pregazio bi ove. Stisli su nas, ne mozemo dva pasa da vezemo
August 20, 2024Aug 20 5 minutes ago, kralj said: Olajinka jede teren. Deluje da svaki put mozemo biti opasni sa njegove strane. Da se malo konsoliduje i doci ce i neka veca opasnost po njihov gol.
August 20, 2024Aug 20 Sreća naša što Bodo pokušava da se ušeta u gol, da su šutnuli neki put kad su ušli u 16m, već bi vodili.
August 20, 2024Aug 20 Da Milojević vodi Real ovako bi igrao, zato sam bio razočaran njegovim povratkom....
August 20, 2024Aug 20 Ovaj Straja informacija momenat sa cetkicama za zube i navijacima Bodea je najzanimljviji deo za sada
August 20, 2024Aug 20 Just now, Midžeta said: Ovaj Straja informacija momenat sa cetkicama za zube i navijacima Bodea je najzanimljviji deo za sada Šta je rekao? Ja gledam na HR Areni
August 20, 2024Aug 20 1 minute ago, Babu Bhatt said: Šta je rekao? Ja gledam na HR Areni Uh, pa navijaci Bodea imaju neki ugovor sa nekom firmom sto proizvodi cetkice za zube, one je reklamiraju, to im je zastitni znak
August 20, 2024Aug 20 Olajinka mnogo hoće, a ne ide ga. Ja bih ga vadio uskoro. Sve je nervozniji. Điga doktorski.