Jesper23 Posted August 20 Posted August 20 Vačjao bi nam Bukari, pregazio bi ove. Stisli su nas, ne mozemo dva pasa da vezemo 2
Segundo Posted August 20 Posted August 20 5 minutes ago, kralj said: Olajinka jede teren. Deluje da svaki put mozemo biti opasni sa njegove strane. Da se malo konsoliduje i doci ce i neka veca opasnost po njihov gol.
John Coltrane Posted August 20 Posted August 20 Sreća naša što Bodo pokušava da se ušeta u gol, da su šutnuli neki put kad su ušli u 16m, već bi vodili. 4
hrkljush boys_2 Posted August 20 Posted August 20 Ljebtejebo kao da sa Barsom igramo, jebo ga bunker i Ilic na krilu da ga jebo. 3
Defunctus Posted August 20 Posted August 20 Potvrdjeno opet, Milojevic najsrecniji covek kvalifikacija i dalje 1 1
assignment Posted August 20 Posted August 20 Da Milojević vodi Real ovako bi igrao, zato sam bio razočaran njegovim povratkom.... 7
Midžeta Posted August 20 Posted August 20 Ovaj Straja informacija momenat sa cetkicama za zube i navijacima Bodea je najzanimljviji deo za sada 2 1
Babu Bhatt Posted August 20 Posted August 20 Just now, Midžeta said: Ovaj Straja informacija momenat sa cetkicama za zube i navijacima Bodea je najzanimljviji deo za sada Šta je rekao? Ja gledam na HR Areni
Midžeta Posted August 20 Posted August 20 1 minute ago, Babu Bhatt said: Šta je rekao? Ja gledam na HR Areni Uh, pa navijaci Bodea imaju neki ugovor sa nekom firmom sto proizvodi cetkice za zube, one je reklamiraju, to im je zastitni znak 1
beeva Posted August 20 Posted August 20 A i ovaj na srpskoj areni premijum je 43 puta pomenuo vjestacku travu i teren 2
kralj Posted August 20 Posted August 20 Olajinka mnogo hoće, a ne ide ga. Ja bih ga vadio uskoro. Sve je nervozniji. Điga doktorski.
tsva Posted August 20 Posted August 20 Sve u svemu ovo je ponizavajuce. Ako ga opet usere LS bice i petica i sestica. 1
Recommended Posts