Dimitrije Posted July 1 Author Posted July 1 Primetih na novoj klupskoj web-strani da dvojca igraca nose dres sa brojem 10, Katai i Ivanic. Da li je i ovde u pitanju prijateljska razmena brojeva?
harper lee Posted July 1 Posted July 1 38 minutes ago, Dimitrije said: Primetih na novoj klupskoj web-strani da dvojca igraca nose dres sa brojem 10, Katai i Ivanic. Da li je i ovde u pitanju prijateljska razmena brojeva? Ivanic nosi cetvorku otkako se Kanga vratio, to mu je omiljeni broj. Moze da bude greska na toj web strani.
Dimitrije Posted July 2 Author Posted July 2 22 hours ago, harper lee said: Ivanic nosi cetvorku otkako se Kanga vratio, to mu je omiljeni broj. Moze da bude greska na toj web strani. Vratili su mu cetvorku.
harper lee Posted July 2 Posted July 2 16 hours ago, MiddleClass said: Ovaj Drkusic je dobar stoper. Terzo reaguj! That train had left the station zimus. Uostalom, sad malo pauziramo s transferima, mora prvo da se pojaca OFK Beograd a mi kad dodjemo na red. 1
Dimitrije Posted July 2 Author Posted July 2 1 hour ago, harper lee said: That train had left the station zimus. Uostalom, sad malo pauziramo s transferima, mora prvo da se pojaca OFK Beograd a mi kad dodjemo na red. Doslo neko naopako vreme. Nekadasnji dvorski klub pojacava nekadasnji jerezovski. 1
kralj Posted July 2 Posted July 2 1 hour ago, Milosh76 said: Dosao im je Gobeljic...nema njima vise pomoci Gobelja je igrao i protiv Liverpula i dao gol Bufonu. Dao je i neke spektakularne golove u domaćoj ligi. I ja mislim da nije za Zvezdu, ali ako bude bio motivisan i spreman, za našu ligu je pre adut nego balast. 2
Dimitrije Posted July 2 Author Posted July 2 (edited) Negde sam citao da ce da im dodje i Milunovic. Moguce je da im pozajmimo jos neke od nasih bisera (Radojevic, npr. a Vukojevic zasigurno). S druge strane, uzecemo im neke od nasih "bisera", (Knezevica, Mimovica); ostavljamo im Mituljikice. Izgleda da su od njih nasi digli ruke jer ova dvojca nisu bila ni na pripremama. Onog beka iz Pazara smo prvo mislili da saljemo u OFK, ali je Milojevic odlucio da ga vodi u Rusiju. On igra levog beka tako ako ga Milojevic zadrzi, onda bi on bio prva alternativa Rodicu (ili obrnuto), Seol bi bio desni bek a Mimovic alternativa. Edited July 2 by Dimitrije
Milosh76 Posted July 2 Posted July 2 33 minutes ago, kralj said: Gobelja je igrao i protiv Liverpula i dao gol Bufonu. Dao je i neke spektakularne golove u domaćoj ligi. I ja mislim da nije za Zvezdu, ali ako bude bio motivisan i spreman, za našu ligu je pre adut nego balast. Malo se zajebavam Naravno da ce biti od pomoci OFK Beogradu, ako nista, ima iskustva vise nego svi ostali igraci zajedno. A drugo, da zna, pojma nema... 1
Milosh76 Posted July 2 Posted July 2 (edited) Ekipa otisla u Rusiju na pripreme. U petak u 12h protiv Socija, prenos na Areni. Edited July 2 by Milosh76
Recommended Posts