Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

• Author

Primetih na novoj klupskoj web-strani da dvojca igraca nose dres sa brojem 10, Katai i Ivanic.  Da li je i ovde u pitanju prijateljska razmena brojeva?

38 minutes ago, Dimitrije said:

Primetih na novoj klupskoj web-strani da dvojca igraca nose dres sa brojem 10, Katai i Ivanic.  Da li je i ovde u pitanju prijateljska razmena brojeva?

Ivanic nosi cetvorku otkako se Kanga vratio, to mu je omiljeni broj. Moze da bude greska na toj web strani.

• Author

Verovatno je greska.

Ovaj Drkusic je dobar stoper. Terzo reaguj!

Tesko da ce kod nas posle ovakvih partija.

• Author
22 hours ago, harper lee said:

Ivanic nosi cetvorku otkako se Kanga vratio, to mu je omiljeni broj. Moze da bude greska na toj web strani.

Vratili su mu cetvorku.

16 hours ago, MiddleClass said:

Ovaj Drkusic je dobar stoper. Terzo reaguj!

That train had left the station zimus.

Uostalom, sad malo pauziramo s transferima, mora prvo da se pojaca OFK Beograd a mi kad dodjemo na red.

Dosao im je Gobeljic...nema njima vise pomoci

• Author
1 hour ago, harper lee said:

That train had left the station zimus.

Uostalom, sad malo pauziramo s transferima, mora prvo da se pojaca OFK Beograd a mi kad dodjemo na red.

Doslo neko naopako vreme.  Nekadasnji dvorski klub pojacava nekadasnji jerezovski.

1 hour ago, Milosh76 said:

Dosao im je Gobeljic...nema njima vise pomoci

Gobelja je igrao i protiv Liverpula i dao gol Bufonu. Dao je i neke spektakularne golove u domaćoj ligi. I ja mislim da nije za Zvezdu, ali ako bude bio motivisan i spreman, za našu ligu je pre adut nego balast.

• Author

Negde sam citao da ce da im dodje i Milunovic.  Moguce je da im pozajmimo jos neke od nasih bisera (Radojevic, npr. a  Vukojevic zasigurno).  S druge strane, uzecemo im neke od nasih "bisera", (Knezevica, Mimovica); ostavljamo im Mituljikice.  Izgleda da su od njih nasi digli ruke jer ova dvojca nisu bila ni na pripremama.  Onog beka iz Pazara smo prvo mislili da saljemo u OFK, ali je Milojevic odlucio da ga vodi u Rusiju.  On igra levog beka tako ako ga Milojevic zadrzi, onda bi on bio prva alternativa Rodicu (ili obrnuto), Seol bi bio desni bek a Mimovic alternativa.

Edited by Dimitrije

33 minutes ago, kralj said:

Gobelja je igrao i protiv Liverpula i dao gol Bufonu. Dao je i neke spektakularne golove u domaćoj ligi. I ja mislim da nije za Zvezdu, ali ako bude bio motivisan i spreman, za našu ligu je pre adut nego balast.

Malo se zajebavam :D  Naravno da ce biti od pomoci OFK Beogradu, ako nista, ima iskustva vise nego svi ostali igraci zajedno. A drugo, da zna, pojma nema...

Ekipa otisla u Rusiju na pripreme. U petak u 12h protiv Socija, prenos na Areni.

Edited by Milosh76

Mi njima damo pobedu oni nama Drkušića i svi zadovoljni

• Author

Koje su igraca poveli u Rusiju?