Dimitrije Posted August 18 Author Posted August 18 1 hour ago, Karelia slims said: proci ce bode u ls, tu dvojbe nema. nama je le puna kapa, plus mozemo da uzmemo vise bodova i da ostajemo povlasceni u kvalifikacijama. jedino je zbog para bolja ls, ali klub ih ne trosi pametno, a i vucic posalje koliko treba, tako da i nemamo neki imperativ sa te strane. neki poraz od 2:0 bi bio prihvatljiv, ovde da pobedimo 2:1 i to je to. Kukanje bez obrazlozenja, uz pominjanje Vucica. Mitingovanje tipicno za Partizanovu sekciju na ppp. 5
Meduzalem Posted August 18 Posted August 18 Kakvo baleganje... Ima li ko da ovo raščisti ili da staro, dobro zlato zvano IL opet zasija punim sjajem?
VoodooDerina Posted August 18 Posted August 18 Gore će biti 15ak stepeni max u vreme odigravanja utakmice, bilo bi dobro da ove vreline potraju do srede.
Milosh76 Posted August 19 Posted August 19 SportKlub pise da ce Drkusic na klupu, a stoperi ce biti Djiga i Spajic. A postoji sansa da Glazer brani u Norveskoj.
Jesper23 Posted August 19 Posted August 19 On 16. 8. 2024. at 14:34, kralj said: Ako je Evropa jedino merilo, Drkušić je tek mačka u džaku koja se do dana današnjeg nije kvalifikovala čak ni da bude podvrgnuta tom jedinom merilu. U svakom slučaju, veoma bih se neprijatno iznenadio da Miloje ovoga startuje na sledećoj utakmici i prilično sam siguran da neće. I nije me mrzelo, ukucam u endzin na proslogodišnjoj temi, kako to obično biva, prvi post koji govori o njegovim kvalitetima je baš tvoj i glasi citiram: "Treba naglasti da se Spajić opasno podigao, ako nastavi ovako biće on stub odbrane u narednih par godina. Trenutno je klasu iznad Dragovića, po svim parametrima, ne samo vizuelno. Điga nije naš igrač, imamo opciju da ga otkupimo za 3 miliona, ali sumnjam da će se to desiti. Da li si siguran da Degenek odlazi? Za Dragovića sam poprilično siguran da odlazi, mada bi valjalo da ostane pošto mislim da bi se sa boljom odbranom i on lakše vratio na potreban nivo." Spajić nakon jako teške povrede uopšte nije ličio na fudbalera, ali se zaista podigao u jednom periodu mart-april kad smo i vezali par utakmica bez primljenog gola. Problem je na šta on liči u poslednje 3-4 utakmice, maši čiste i lagane lopte, loša anticipacija, previše agresivan. Spajić je igrač sa solidnim CV-em i većina naših štopera može samo sanjati njegovu karijeru, dečko je na vrhu bio igrač za lige petice. Porediti Rusku PL i domaćicu zaista nije zahvalno, da dodam da je Drkušić izgledao odlično i na EP. Zvezda je za klasu-dvije iznad ostatka lige, da je liga izjednačenija ovi kiksevi odbrane bi bili dosta skuplji pa bi se više i pamtili
kralj Posted August 19 Posted August 19 (edited) O tome i govorim, odigra 3 utakmice dobro - zalog za budućnost, 3 loše - Derbi i Evropa su jedino merilo, veze nema. Ja sam čak i Spajića toliko malo gledao da ne mogu da definišem kakav je igrač, očigledno je da oscilira, ali je i očigledno da je dosadašnjim igrama u klubu, stekao poverenje da bude starter, a ponašanjem da bude kapiten. Dakle, ne kroz skauting koji podrazumeva viziju, promenu perspektive i određen stepen rizika, nego kroz neposrednu praksu. Uostalom, ja nemam nikakvu ličnu agendu pro Spajić i contra Drkušić (verujem da može da se ispostavi kao ok pojačanje), samo je neozbiljno da tim odlučujuću utakmicu igra sa štoperima koji imaju dva treninga zajedno, sve i da je ovaj Nemanja Vidić lično, a ne čovek koji debituje u evropskim takmičenjima sa 24 godine. Po najavama, to se srećom i neće desiti. Edited August 19 by kralj
Jesper23 Posted August 19 Posted August 19 1 hour ago, kralj said: O tome i govorim, odigra 3 utakmice dobro - zalog za budućnost, 3 loše - Derbi i Evropa su jedino merilo, veze nema. Ja sam čak i Spajića toliko malo gledao da ne mogu da definišem kakav je igrač, očigledno je da oscilira, ali je i očigledno da je dosadašnjim igrama u klubu, stekao poverenje da bude starter, a ponašanjem da bude kapiten. Dakle, ne kroz skauting koji podrazumeva viziju, promenu perspektive i određen stepen rizika, nego kroz neposrednu praksu. Uostalom, ja nemam nikakvu ličnu agendu pro Spajić i contra Drkušić (verujem da može da se ispostavi kao ok pojačanje), samo je neozbiljno da tim odlučujuću utakmicu igra sa štoperima koji imaju dva treninga zajedno, sve i da je ovaj Nemanja Vidić lično, a ne čovek koji debituje u evropskim takmičenjima sa 24 godine. Po najavama, to se srećom i neće desiti. Velika je razlika između 3 loše utakmice i 3 katastrofalne greške koje direktno spajaju protivnika sa golom. Spajić nikako ne može da bude zalog za budućnost, mogao je da bude nosialc cijele defanzivne linije za narednih par godina, ali je to već sad upitno. Jasno da neće gurati neuigranog štopera na tako kritično mjesto i u tako kritičnom trenutku, možda jedino ako krene sa 3 štopera pozadi. Uglavnom zadnja linija brine, neuigrana i sklona kiksevima, kad se na sve to doda pritisak protivnika malo mi je muka. Iskreno se nadam da će vezni red odigrati na nivou, kada je to slučaj posao ove ekipe nazad je dosta lakši.
James Marshall Posted August 19 Posted August 19 Mocart piše da je definitivno bez Glazera, da nije ni otputovao u Norvešku.
FPLS Posted August 19 Posted August 19 Ilić - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Hvang, Ivanić - Puma, Olajinka, Šerif To je tim za sutra, pa nek nam je sa srecom...
Milosh76 Posted August 19 Posted August 19 Ili Ilic- Djiga, Spajic, Drkusic - Seol (desno), Olajinka(levo) - Hvang, Ivanic, Elsnik, Puma - Serif Moze i tako. 1
Sokrat Posted August 19 Posted August 19 41 minutes ago, FPLS said: Ilić - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Hvang, Ivanić - Puma, Olajinka, Šerif To je tim za sutra, pa nek nam je sa srecom... Mislim da će Rodić levo a Seol desno. Ostalo se slažem. 1
sasha Posted August 19 Posted August 19 (edited) Teško da će u ovakvoj utakmici Mimović igrati pre Rodića ako može da igra. Šteta za Glazera. Očekujem našu prilično defanzivnu ili bolje rečeno opreznu igru tamo. Edited August 19 by sasha
Karelia slims Posted August 19 Posted August 19 miloje vec upisao neuspeh. realno je to, kvalitetniji su od nas i u takmicarskom ritmu. ,,Kod nas je sve borba na život i smrt. Ovo je fudbal, mi smo ekipa koja je u stvaranju. Namerićemo se na tim koji je u ritmu, mogu već da otvore šampanjac." link puma se povredio 4
Milosh76 Posted August 19 Posted August 19 Sportal... Crveno-beli bi na specijalni "veštak" na severu Evrope trebalo da istrče u formaciji 4-2-3-1, u sledećem sastavu: M. Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – Milson, Ivanić, Olajinka – Ndiaje.
Recommended Posts