Dankan Ajdaho Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 14 hours ago, Dimitrije said: A Tomane, Kulibali, i narano Serif? Bese tu i onaj francuski napadac. Zaboravio sam na njih, svaka čast na memoriji! Btw, što se Kulibalija tiče nisam sasvim siguran da je taj što je bio u Zvezdi isti onaj koji je igrao u Francuskoj.
Dimitrije Posted August 17, 2024 Author Posted August 17, 2024 Evo Koste na terenu. Nadam se da mu debi za AV dobro prodje. 1
levi Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 na kraju ga je onaj nadskočio kao juniora ali imali su sreće
sasha Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 Dok sam ja skontao o čemu pričate, ono AV me asociralo na nešto drugo. Lepo što je Nedeljković debitovao u prvom kolu, srećno mu bilo.
kralj Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 Da su ga primili, uz onaj kiks i par ne najsrećnijih reakcija, loše bi mu se pisalo. Ovako, relativno uspešan debi.
Dimitrije Posted August 17, 2024 Author Posted August 17, 2024 1 hour ago, levi said: na kraju ga je onaj nadskočio kao juniora ali imali su sreće Soucek ga je nadskocio tako sto mu se oslonio rukom na rame i prizemio ga. To je, rekao bih, faul, zar ne? Kako bilo, momak je poceo da pece zanat u najizazovnijoj ligi na svetu. Zelim mu svu srecu. 8
Hobbit slayer Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/danski-kralj-strelaca-se-vratio-bode-dobio-bitku-na-trzistu-i-veliko-pojacanje-pred-zvezdu/489829
sasha Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Bukvalno nemam pojma šta da očekujemo od utakmice sa Bodom: ne bih se iznenadio ni da pobedimo a ni da izgubimo tri razlike. Neka onda bude x
levi Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 (edited) šteta što nije prva ovde, da ih malo bolje vidimo, onda bi i u revanšu bilo lakše kad ih znamo. ovako srećemo se prvi put u polarnom krugu na klizavoj plastici dok mi shvatimo šta se dešava biće već 2:0 Edited August 18, 2024 by levi
Sokrat Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 1 hour ago, levi said: šteta što nije prva ovde, da ih malo bolje vidimo, onda bi i u revanšu bilo lakše kad ih znamo. ovako srećemo se prvi put u polarnom krugu na klizavoj plastici dok mi shvatimo šta se dešava biće već 2:0 Nema veze, biće tradicionalnih 2:2 na kraju. 1
Karelia slims Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 proci ce bode u ls, tu dvojbe nema. nama je le puna kapa, plus mozemo da uzmemo vise bodova i da ostajemo povlasceni u kvalifikacijama. jedino je zbog para bolja ls, ali klub ih ne trosi pametno, a i vucic posalje koliko treba, tako da i nemamo neki imperativ sa te strane. neki poraz od 2:0 bi bio prihvatljiv, ovde da pobedimo 2:1 i to je to. 1 5
dragance Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Brate mili, kakva kuknjava i depresija - idi navijaj za partizan. 6
VoodooDerina Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 1 hour ago, Karelia slims said: proci ce bode u ls, tu dvojbe nema. nama je le puna kapa, plus mozemo da uzmemo vise bodova i da ostajemo povlasceni u kvalifikacijama. jedino je zbog para bolja ls, ali klub ih ne trosi pametno, a i vucic posalje uzme koliko treba, tako da i nemamo neki imperativ sa te strane. neki poraz od 2:0 bi bio prihvatljiv, ovde da pobedimo 2:1 i to je to.
Recommended Posts