Dankan Ajdaho Posted August 17 Posted August 17 14 hours ago, Dimitrije said: A Tomane, Kulibali, i narano Serif? Bese tu i onaj francuski napadac. Zaboravio sam na njih, svaka čast na memoriji! Btw, što se Kulibalija tiče nisam sasvim siguran da je taj što je bio u Zvezdi isti onaj koji je igrao u Francuskoj.
Dimitrije Posted August 17 Author Posted August 17 Evo Koste na terenu. Nadam se da mu debi za AV dobro prodje. 1
sasha Posted August 17 Posted August 17 Dok sam ja skontao o čemu pričate, ono AV me asociralo na nešto drugo. Lepo što je Nedeljković debitovao u prvom kolu, srećno mu bilo.
kralj Posted August 17 Posted August 17 Da su ga primili, uz onaj kiks i par ne najsrećnijih reakcija, loše bi mu se pisalo. Ovako, relativno uspešan debi.
Dimitrije Posted August 17 Author Posted August 17 1 hour ago, levi said: na kraju ga je onaj nadskočio kao juniora ali imali su sreće Soucek ga je nadskocio tako sto mu se oslonio rukom na rame i prizemio ga. To je, rekao bih, faul, zar ne? Kako bilo, momak je poceo da pece zanat u najizazovnijoj ligi na svetu. Zelim mu svu srecu. 8
Hobbit slayer Posted August 18 Posted August 18 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/danski-kralj-strelaca-se-vratio-bode-dobio-bitku-na-trzistu-i-veliko-pojacanje-pred-zvezdu/489829
sasha Posted August 18 Posted August 18 Bukvalno nemam pojma šta da očekujemo od utakmice sa Bodom: ne bih se iznenadio ni da pobedimo a ni da izgubimo tri razlike. Neka onda bude x
levi Posted August 18 Posted August 18 (edited) šteta što nije prva ovde, da ih malo bolje vidimo, onda bi i u revanšu bilo lakše kad ih znamo. ovako srećemo se prvi put u polarnom krugu na klizavoj plastici dok mi shvatimo šta se dešava biće već 2:0 Edited August 18 by levi
Sokrat Posted August 18 Posted August 18 1 hour ago, levi said: šteta što nije prva ovde, da ih malo bolje vidimo, onda bi i u revanšu bilo lakše kad ih znamo. ovako srećemo se prvi put u polarnom krugu na klizavoj plastici dok mi shvatimo šta se dešava biće već 2:0 Nema veze, biće tradicionalnih 2:2 na kraju. 1
Karelia slims Posted August 18 Posted August 18 proci ce bode u ls, tu dvojbe nema. nama je le puna kapa, plus mozemo da uzmemo vise bodova i da ostajemo povlasceni u kvalifikacijama. jedino je zbog para bolja ls, ali klub ih ne trosi pametno, a i vucic posalje koliko treba, tako da i nemamo neki imperativ sa te strane. neki poraz od 2:0 bi bio prihvatljiv, ovde da pobedimo 2:1 i to je to. 1 5
dragance Posted August 18 Posted August 18 Brate mili, kakva kuknjava i depresija - idi navijaj za partizan. 6
VoodooDerina Posted August 18 Posted August 18 1 hour ago, Karelia slims said: proci ce bode u ls, tu dvojbe nema. nama je le puna kapa, plus mozemo da uzmemo vise bodova i da ostajemo povlasceni u kvalifikacijama. jedino je zbog para bolja ls, ali klub ih ne trosi pametno, a i vucic posalje uzme koliko treba, tako da i nemamo neki imperativ sa te strane. neki poraz od 2:0 bi bio prihvatljiv, ovde da pobedimo 2:1 i to je to.
Recommended Posts