harper lee Posted August 16 Posted August 16 5 minutes ago, Dimitrije said: Taj je lud. Taj bi sutra dosao u Zvezdu ali taj takodje ima ugovor od 3.7 miliona po sezoni koji ima nameru da naplati do kraja. Njemu je vec receno da moze da bira klub jer Italijani ne racunaju na njega, samo sto mi ni u ludilu ne mozemo da platimo igraca toliko. Niti je Arnautovic igrac kojeg treba platiti toliko.
Dimitrije Posted August 16 Author Posted August 16 Taj bi se jos napadnije krstio od Lekovica kada bi dosao medju”svoje”. Arnautovic je do pre nekoliko godina bio opak igrac. Jedin problem mu je bio ludacki temperament. Gledao sam ga na EP u austrijskoj reprezentaciji. Ni senka onoga kakav je bio ranije. 1
MiddleClass Posted August 16 Posted August 16 1 hour ago, Milošica said: Još Arnautović ako uđemo u LŠ pa da zatvorimo radnju i krenemo da gazimo. Ko to vi? 😁 1
Milošica Posted August 16 Posted August 16 2 minutes ago, MiddleClass said: Ko to vi? 😁 Zajebah se, htedoh sa drugog profila. 1 6
Dimitrije Posted August 16 Author Posted August 16 Nove vesti (B92 i Sportska Centrala) su da je Espanjol dao ponudu za Serifa. Ako bude prihvacena, Serif ce otici nakon dvomeca protiv Bodea. Zamisljam da ako Serifa prodaju, kako ce dojucerasnji pljuvaci Serifa da opljunu po klubu. 1
Dankan Ajdaho Posted August 16 Posted August 16 1 hour ago, Dimitrije said: Nove vesti (B92 i Sportska Centrala) su da je Espanjol dao ponudu za Serifa. Ako bude prihvacena, Serif ce otici nakon dvomeca protiv Bodea. Zamisljam da ako Serifa prodaju, kako ce dojucerasnji pljuvaci Serifa da opljunu po klubu. Ja ću da slavim tri dana. 1
Milosh76 Posted August 16 Posted August 16 (edited) Pojačanja Zvezde za sezonu 2024/2025 Marko Ilić (Kolorado) Nemanja Stojić (TSC) Jung-Vo Seol (Ulsan) Dalsio Gomeš (Apoel) Luka Ilić (Troa) Lazar Jovanović (Vojvodina) Puma Rodriges (Famalikao) Felisio Milson (Makabi Tel-Aviv) Timi Maks Elšnik (Olimpija) Bruno Duarte (Farense) Vanja Drkušić (Zenit) Fali Anan na spisku koji sam preneo sa B92 Edited August 16 by Milosh76
Dimitrije Posted August 16 Author Posted August 16 Da li ste slavili i kada je izgledalo da ce Olejinka nazad u Slaviju? Cini mi sa da je i on bio na vasoj dunster-listi.
Dimitrije Posted August 16 Author Posted August 16 (edited) 1 hour ago, Milosh76 said: Pojačanja Zvezde za sezonu 2024/2025 Marko Ilić (Kolorado) Nemanja Stojić (TSC) Jung-Vo Seol (Ulsan) Dalsio Gomeš (Apoel) Luka Ilić (Troa) Lazar Jovanović (Vojvodina) Puma Rodriges (Famalikao) Felisio Milson (Makabi Tel-Aviv) Timi Maks Elšnik (Olimpija) Bruno Duarte (Farense) Vanja Drkušić (Zenit) Fali Anan na spisku koji sam preneo sa B92 Ko je sve otisao: Dragovic Bukari Mijailovic Stamenic Kraso Kabic Radojevic Nikolic Gordic Jos neko a da nije pozajmica? Edited August 16 by Dimitrije
Dankan Ajdaho Posted August 16 Posted August 16 (edited) 2 hours ago, Dimitrije said: Da li ste slavili i kada je izgledalo da ce Olejinka nazad u Slaviju? Cini mi sa da je i on bio na vasoj dunster-listi. Ne. Na dunster listi bili su Gobeljić, Srnić, Krstičić, Rikario, Nikolić, Mijajlović. Slavio sam odlazak Pešića, zbog ponašanja. Kangwe, jer je isto kao i Milson fizički nedorastavo velikom fudbalu za ozbiljne timove, tj one timove koje pretenduju da se bore za titule. Edited August 16 by Dankan Ajdaho
Dimitrije Posted August 17 Author Posted August 17 A Tomane, Kulibali, i narano Serif? Bese tu i onaj francuski napadac.
kralj Posted August 17 Posted August 17 7 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ne. Na dunster listi bili su Gobeljić, Srnić, Krstičić, Rikario, Nikolić, Mijajlović. Slavio sam odlazak Pešića, zbog ponašanja. Kangwe, jer je isto kao i Milson fizički nedorastavo velikom fudbalu za ozbiljne timove, tj one timove koje pretenduju da se bore za titule. I da uzmemo Ligu Šampiona, ti bi slavio što je nije uzeo Siti.
samo_opusteno Posted August 17 Posted August 17 Na danasnji dan 2019-e godine preskupim igracima koje je Vucic doveo Zvezdi je ostao laksi deo posla, da izbace Kopenhagen u gostima, sto su oni i uradili i time prosli 11-u rundu kvalifikacija u nizu. Nakon toga su izbacili i YB i usli u drugu uzastopnu LS a trener Milojevic je time ostvario maksimalnih 12/12 u kvalifikacijama sto se tice tog mandata. 3
hrkljush boys_2 Posted August 17 Posted August 17 14 hours ago, Dimitrije said: Ko je sve otisao: Dragovic Bukari Mijailovic Stamenic Kraso Kabic Radojevic Nikolic Gordic Jos neko a da nije pozajmica? Kangwa, Milunovic, gosa Popovic.
Milosh76 Posted August 17 Posted August 17 Cene za revans utakmicu sa Bodom. Iz kluba su saopštili da će pravo preče kupovine imati navijači sa aktivnom članarinom. Oni mogu da nabave dve ulaznice za susret sa norveškim šampionom, a mogu da ih kupe uz popust od 200 dinara po karti. Prioritetna kupovina ulaznica za ovaj meč traje celog vikenda i u ponedeljak (od 17. do 19. avgusta), dok će redovna prodaja početi u utorak (20. avgust). Cene karata: Sever i jug: 1.200 dinara Istok: 2.200 dinara Zapad: 2.600 dinara Siniša Mihajlović: 4.000 dinara
Recommended Posts