sasha Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Savićević Edited August 15 by sasha Link to comment
hrkljush boys_2 Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Ali debilizma sa balonima... Edited August 15 by hrkljush boys_2 Link to comment
elementary Posted August 15 Share Posted August 15 Koja je fora sa Spajicem ? Valjda je Milojević utvrdio do sada da nam je treći po kvalitetu štoper . To sto je kapiten može mačku o rep da okači .Proletos je odigrao solidno ali ništa više od toga .Drago je bio dosta mos pa je i ovaj izgledao onda ok. Link to comment
Dimitrije Posted August 15 Author Share Posted August 15 Odlucili smo da odigramo lose drugo poluvreme. Link to comment
Dimitrije Posted August 15 Author Share Posted August 15 Hoce li trener da obuzda Milsona? Link to comment
hrkljush boys_2 Posted August 15 Share Posted August 15 Ovaj Melo bas zvrk, dobar igrac. Link to comment
harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 33 minutes ago, elementary said: Koja je fora sa Spajicem ? Valjda je Milojević utvrdio do sada da nam je treći po kvalitetu štoper . To sto je kapiten može mačku o rep da okači .Proletos je odigrao solidno ali ništa više od toga .Drago je bio dosta mos pa je i ovaj izgledao onda ok. Nije Stojic nista bolji od njega. Kako su igrali njih dvojica ne bi me zacudilo da Drkusic dobije mesto u timu odmah po izlasku iz aviona. Periodi kad smo igrali nisu izgledali lose ali ovakve padove u igri u Norveskoj skupo cemo platiti. Link to comment
harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 40 minutes ago, Dimitrije said: Hoce li trener da obuzda Milsona? Obuzdace ga klupa ako ne promeni ponasanje. Link to comment
Dimitrije Posted August 15 Author Share Posted August 15 16 minutes ago, harper lee said: Nije Stojic nista bolji od njega. Kako su igrali njih dvojica ne bi me zacudilo da Drkusic dobije mesto u timu odmah po izlasku iz aviona. Periodi kad smo igrali nisu izgledali lose ali ovakve padove u igri u Norveskoj skupo cemo platiti. Do padova je dislodge posto je Milojevic izveo trojcu igraca koji su igra Lu dobro: Olajinka, Mimovica i Pumu. Za mene su odigrale slabo. Milson bas lose. Kada je jos usao Rodic, leva strana bez odbrane. Link to comment
harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 8 minutes ago, Dimitrije said: Do padova je dislodge posto je Milojevic izveo trojcu igraca koji su igra Lu dobro: Olajinka, Mimovica i Pumu. Za mene su odigrale slabo. Milson bas lose. Kada je jos usao Rodic, leva strana bez odbrane. Profesore, iskljucite auto-correct. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted August 15 Share Posted August 15 Milson je igrač koji će brže otići nego što je došao. Cirkuzant stvoren za mali fudbal, fizički inferioaran a bez dovoljno brzine da tu inferiornost nadoknadi na taj način. Čim protiv sebe ima iole fizikalnog protivnika nestaje s terena kao da ga nije ni bilo. Vrhunski promašaj. Link to comment
FPLS Posted August 15 Share Posted August 15 Ne bih ga jos proglasio cirkuzantom, ali za sad definitivno ne obecava... Luka Ilic je u osetno boljoj formi od Ivanica, videcemo ima li Miloje herca da krene s njim u Norveskoj... 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted August 15 Share Posted August 15 Lošija kopija Kangve. Sve ono što sam pisao za Kangvu vredi i za njega. Link to comment
Recommended Posts