August 15, 2024Aug 15 Koja je fora sa Spajicem ? Valjda je Milojević utvrdio do sada da nam je treći po kvalitetu štoper . To sto je kapiten može mačku o rep da okači .Proletos je odigrao solidno ali ništa više od toga .Drago je bio dosta mos pa je i ovaj izgledao onda ok.
August 15, 2024Aug 15 33 minutes ago, elementary said: Koja je fora sa Spajicem ? Valjda je Milojević utvrdio do sada da nam je treći po kvalitetu štoper . To sto je kapiten može mačku o rep da okači .Proletos je odigrao solidno ali ništa više od toga .Drago je bio dosta mos pa je i ovaj izgledao onda ok. Nije Stojic nista bolji od njega. Kako su igrali njih dvojica ne bi me zacudilo da Drkusic dobije mesto u timu odmah po izlasku iz aviona. Periodi kad smo igrali nisu izgledali lose ali ovakve padove u igri u Norveskoj skupo cemo platiti.
August 15, 2024Aug 15 40 minutes ago, Dimitrije said: Hoce li trener da obuzda Milsona? Obuzdace ga klupa ako ne promeni ponasanje.
August 15, 2024Aug 15 Author 16 minutes ago, harper lee said: Nije Stojic nista bolji od njega. Kako su igrali njih dvojica ne bi me zacudilo da Drkusic dobije mesto u timu odmah po izlasku iz aviona. Periodi kad smo igrali nisu izgledali lose ali ovakve padove u igri u Norveskoj skupo cemo platiti. Do padova je dislodge posto je Milojevic izveo trojcu igraca koji su igra Lu dobro: Olajinka, Mimovica i Pumu. Za mene su odigrale slabo. Milson bas lose. Kada je jos usao Rodic, leva strana bez odbrane.
August 15, 2024Aug 15 8 minutes ago, Dimitrije said: Do padova je dislodge posto je Milojevic izveo trojcu igraca koji su igra Lu dobro: Olajinka, Mimovica i Pumu. Za mene su odigrale slabo. Milson bas lose. Kada je jos usao Rodic, leva strana bez odbrane. Profesore, iskljucite auto-correct.
August 15, 2024Aug 15 Milson je igrač koji će brže otići nego što je došao. Cirkuzant stvoren za mali fudbal, fizički inferioaran a bez dovoljno brzine da tu inferiornost nadoknadi na taj način. Čim protiv sebe ima iole fizikalnog protivnika nestaje s terena kao da ga nije ni bilo. Vrhunski promašaj.
August 15, 2024Aug 15 Ne bih ga jos proglasio cirkuzantom, ali za sad definitivno ne obecava... Luka Ilic je u osetno boljoj formi od Ivanica, videcemo ima li Miloje herca da krene s njim u Norveskoj...