Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

8 minutes ago, Milosh76 said:

Osnovna razlika je sto nas zabole dupe kakvo je stanje kod vas, a za vaseg veselog trenera, svi su krivi osim igre tima koji vodi.

Nije problem 9-2 protiv Dinama iz Kijeva, problem je sto se menja domacinstvo Cukaricki - Zvezda, a kad je Napredak igrao kao domacin na JNA protiv Partizana, to je cool, jer nije Zvezda u pitanju.

Vi cak imate i vece probleme od ludog Stanoja, a vas zabole za to, jer je lakse biti licemer, nego probati da se resi problem.

Covek jednostavno nema obraza. Od cetiri do sada odigranih kola Partizan je dva puta gostovao timovima koji nisu mogli da igraju na svojim stadionima, od toga je jednom "gostovao" na sopstvenom stadionu. Mi prvi put u petom kolu igramo protiv ekipe sa najgorim terenom u ligi kojoj je zbog kvalteta terena zamenjeno domacinstvo, u medjuvremenu smo gostovali Tekstilcu na onoj livadi u Backoj Palanci. I gle cuda, dali 4 gola i pobedili.

• +1 1
  • -1 1
16 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ubi Bodo ove uboge Poljake.

Mi smo sledeci. I dalje sam pod utiskom da pored ovih kilavih Sparti, Apoela, Steaua...b92 ovo proglasi fantasticnim zrebom. 

• +1 1
16 minutes ago, samo_opusteno said:

Mi smo sledeci. I dalje sam pod utiskom da pored ovih kilavih Sparti, Apoela, Steaua...b92 ovo proglasi fantasticnim zrebom. 

Ako ne možemo da prođemo Bodo koji ćemo q u CL?

Kraj.

• +1 3
28 minutes ago, samo_opusteno said:

Na počivšem B92 se razumeju u fudbal ko Marica u kriv kurac.

• +1 1
8 minutes ago, sigurnost said:

Ako ne možemo da prođemo Bodo koji ćemo q u CL?

Kraj.

Ne bih se zaletao u velikim recenicama tog tipa.

Prvo, nasa ekipa je neuigrana. Drugo, moracemo mnogo pametno da odigramo da bismo prosli.

Trece, niko u plejofu nije favorit, dokaz su mnoge nase utakmice, recimo Makabi i Serif.

Tako da, bolje biti oprezan,  nego unapred upisati prolaz.

Sanse su po meni 50-50

4 minutes ago, Milosh76 said:

Ne bih se zaletao u velikim recenicama tog tipa.

Prvo, nasa ekipa je neuigrana. Drugo, moracemo mnogo pametno da odigramo da bismo prosli.

Trece, niko u plejofu nije favorit, dokaz su mnoge nase utakmice, recimo Makabi i Serif.

Tako da, bolje biti oprezan,  nego unapred upisati prolaz.

Sanse su po meni 50-50

Niko ovde ne upisuje prolaz, misljenja se krecu izmedju toga da ce da nas razbiju i toga da smo u ovom trenutku egal ekipe.

Vise volim kad idemo na ekipe koje su ubedljivo dobile u prethodnoj rundi, nego da su se nesto mucili sa Poljacima. Voli Milojevic ovakve utakmice, nece tu biti zaletanja. Dajemo jedan tamo, mada mi utakmica ima miris YB u Bernu kada je bilo 2:2

Vrlo moguce. Kupio ga Zenit, dao mu 1.5M evra platu, imaju vec 5-6 stopera, red je da nam ga pozajme.

21 minutes ago, Milosh76 said:

Vrlo moguce. Kupio ga Zenit, dao mu 1.5M evra platu, imaju vec 5-6 stopera, red je da nam ga pozajme.

To su lepe želje. Zašto bi oni to zbog nas radili, osim ako nije neka Gazprom kombina sa Terzom?