Azdaja Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) 17 hours ago, harper lee said: U koliko je sansi mocni Rikardo usao u derbijima i koliko je golova dao? Skokni malo do komsijskog topika i pitaj njih koliko su zadovoljni skautingom. Biću štur ovde, mrzi me da vadim stats(patku) ali vrlo je prosto: Riki i Saldanja >>>>> svi vaši napadači u poslednjih 10 godina. Nismo promašili sa #9 a vi ste ih promenili 20ak Edited August 8 by Azdaja Autocorrect Link to comment
kralj Posted August 8 Share Posted August 8 Srećom pa nam razliku sve ove godine prave Rodić, Mijailović i Spajić. Za raspravu je posebno zanimljivo da se ne pominje Sadik, koji je zapravo jedini ozbiljan pogodak, barem koliko sam ja gledao pažljivo u Partizan. 1 Link to comment
samo_opusteno Posted August 8 Share Posted August 8 54 minutes ago, Jesper23 said: Svi smo pozdravili dolazak Marina na čelo skauting službe, od tad su i počeli povremeni pogodci, prije toga je bila apsolutna katastrofa. Interesantno je da smo do dolaska Marina sa tom katastrofom od skautinga sjajno igrali (31 bod u 3 ucesca u grupama LE i svaki put prolaz grupe, 7 bodova u LS) a od dolaska Marina imamo 6 bodova u grupi LE i bod u LS. Link to comment
kralj Posted August 8 Share Posted August 8 Marin ni sebe ne bi doveo da je postavljen ranije. 1 Link to comment
Milosh76 Posted August 8 Share Posted August 8 1 hour ago, Azdaja said: Riki i Saldanja >>>>> svi vaši napadači u poslednjih 10 godina. Boaci je klasa u odnosu za Rikija i Saldanju. 2 Link to comment
Milošica Posted August 8 Share Posted August 8 Prajm Boaći je bolja verzija Rikarda. Saldanja i on su tu negde, različit tip igrača. Link to comment
Jesper23 Posted August 8 Share Posted August 8 12 hours ago, harper lee said: Ko igra zadnjeg veznog u Bodu? Igra Berg, njihov igrač koji je otišao u Lans i nije se tamo snašao pa su ga vratili. Odličan igrač, za nas bi bio Rodri lično. Prodali su Gronbaeka da im je on ostao bio bih siguran da nas prolaze, uz nBerga su u vezi Evjen (opet njihov igrač, vratili ga iz Danske) i Saltnes kapiten, zajedno imaju tonu utakmica, pokretljivi su i koherentni. Vratili su i Haugea koji se nije snašao u Milanu i Ajntrahtu, dobar igrač ali mu odgovara ovo što igra Bodo, ranije je bio dosta brži, djeluje da se udebljao. Imaju ljudi ono što mi nemamo, disciplinu i trčanje, individualno je naša ekipa iznad njih, ali je pitanje da li je to dovoljno da se pokrpe sve rupe u sistemu igre. Za divno čudo mislim da će nam Nedaje značiti u ovoj utakmici zbog radiusa kretanja i presinga, kao i Olajinka (ako ga vrate, a hoće) Link to comment
harper lee Posted August 8 Share Posted August 8 4 hours ago, Jesper23 said: Ima i toga, Late Lat je jako dobar igrač, i u Šempionšipu je imao odličnu sezonu. No ima i druga strana medalje, a to je da smo sva jaja stavili u jednu korpu, što ne radi niti jedan ozbiljan klub. Nismo, doveli smo Ndiajea umesto njega nakon sto je transfer propao. A sta radi ozbiljan klub? Kupi igraca iako je u pregovorima sa drugim igracem pa zavrsi sa dva napadaca? Link to comment
harper lee Posted August 8 Share Posted August 8 1 hour ago, Jesper23 said: Igra Berg, njihov igrač koji je otišao u Lans i nije se tamo snašao pa su ga vratili. Odličan igrač, za nas bi bio Rodri lično. Prodali su Gronbaeka da im je on ostao bio bih siguran da nas prolaze, uz nBerga su u vezi Evjen (opet njihov igrač, vratili ga iz Danske) i Saltnes kapiten, zajedno imaju tonu utakmica, pokretljivi su i koherentni. Vratili su i Haugea koji se nije snašao u Milanu i Ajntrahtu, dobar igrač ali mu odgovara ovo što igra Bodo, ranije je bio dosta brži, djeluje da se udebljao. Imaju ljudi ono što mi nemamo, disciplinu i trčanje, individualno je naša ekipa iznad njih, ali je pitanje da li je to dovoljno da se pokrpe sve rupe u sistemu igre. Za divno čudo mislim da će nam Nedaje značiti u ovoj utakmici zbog radiusa kretanja i presinga, kao i Olajinka (ako ga vrate, a hoće) Je l' tebi Karelia slims alter ego? Link to comment
harper lee Posted August 8 Share Posted August 8 3 hours ago, Azdaja said: Biću štur ovde, mrzi me da vadim stats(patku) ali vrlo je prosto: Riki i Saldanja >>>>> svi vaši napadači u poslednjih 10 godina. Nismo promašili sa #9 a vi ste ih promenili 20ak A Milan Bojovic je iznad svih. Ne govorim uopste o kvalitetu, to je stvar ukusa i misljenja, govorim o tome da je u derbijima Rikardo bio neprimetan. Nama su mnogo vece probleme od njega pravili Sadik i Tavamba. Covek kojem sam odgovarao se inace zali na Pumu Rodrigeza i vajka se kako, eto, Partizan zna da dovede igraca a Zvezda ne zna, to ilustruje primerom Rikarda. Na stranu to sto su razliciti klubovi u pitanju, razlicite pozicije u timu, sto je Rodrigez do sada odigrao jedva dve takmicarske utakmice, nista od toga njemu nije bitno. To je isto kao kad bih ja napisao da Ovusu nema pojma i da Zvezda dovodi mnogo bolje igrace i to ilustrujem Bukarijem ili Olajinkom. Nemam ja nista protiv Rikarda, imam protiv takvog nacina zakljucivanja. 1 Link to comment
Jesper23 Posted August 8 Share Posted August 8 16 minutes ago, harper lee said: Je l' tebi Karelia slims alter ego? Da li si ti Doktor? Šerif se nije pominajo kao opcija sve dok nas Late Lat nije odjavio i zavlačio preko mjesec dana, tek onda su njega doveli u septembru. Nema šta, planski. Link to comment
samo_opusteno Posted August 8 Share Posted August 8 3 hours ago, kralj said: Srećom pa nam razliku sve ove godine prave Rodić, Mijailović i Spajić. Za raspravu je posebno zanimljivo da se ne pominje Sadik, koji je zapravo jedini ozbiljan pogodak, barem koliko sam ja gledao pažljivo u Partizan. Razliku u nasu korist je napravila ekipa 2017. a ona je bila sastavljena skoro iskljucivo od domacih igraca. Kanga je otisao vec na polusezoni i na prolecnom derbiju koji smo dobili 2-1 od stranaca u prvih 11 su bili samo La Talek i Ben a golove su dali Radonjic i Pesic. Sezonu posle toga opet dobijamo prolecni derbi za titulu a u prvih 11 samo jedan stranac, Ben. Kod Stankovica u prvoj sezoni opet samo 2 stranca u derbiju, Sanogo i Ben. Ljudi su zaboravili ko je nama igrao i kako je to sve izgledalo. Skoro svi igraci koji su izneli pocetne uspehe su stavljeni na svojevrstan stub srama, Gobeljic, Rodic, Vujadin, Stojkovic, Jovancic, Srnic, Pavkov, Borjan... Ismevaju se i pljuju zbog igrackog znanja, ponasanja, odabira zena itd... To je nesto neverovatno. 1 Link to comment
samo_opusteno Posted August 8 Share Posted August 8 Treba reci i da u poslednje 2 godine od kako Marin vodi skauting pravimo zaokret i dovodimo sve vise stranaca. Problem je sto to ne izgleda bas dobro i delujemo kao KK nakon odlaska Radonjica. Link to comment
kralj Posted August 8 Share Posted August 8 30 minutes ago, samo_opusteno said: Razliku u nasu korist je napravila ekipa 2017. a ona je bila sastavljena skoro iskljucivo od domacih igraca. Kanga je otisao vec na polusezoni i na prolecnom derbiju koji smo dobili 2-1 od stranaca u prvih 11 su bili samo La Talek i Ben a golove su dali Radonjic i Pesic. Sezonu posle toga opet dobijamo prolecni derbi za titulu a u prvih 11 samo jedan stranac, Ben. Kod Stankovica u prvoj sezoni opet samo 2 stranca u derbiju, Sanogo i Ben. Ljudi su zaboravili ko je nama igrao i kako je to sve izgledalo. Skoro svi igraci koji su izneli pocetne uspehe su stavljeni na svojevrstan stub srama, Gobeljic, Rodic, Vujadin, Stojkovic, Jovancic, Srnic, Pavkov, Borjan... Ismevaju se i pljuju zbog igrackog znanja, ponasanja, odabira zena itd... To je nesto neverovatno. Zamisli tek kad pljuju Ndijajea, koji je dolazeći u Zvezdu vredeo kao svi ovi zajdeno. Inače, meni se čini da je zaokret okrenut pre svega ka tome da se dovode klinci na paletu. Neki dan sam naleteo na Zurnal (nisam znao da idalje postoji), doveli smo u poslednjih par nedelja trojicu iz Partizana i dvojicu iz Vojvodine, da me ne držite za reč svi tu oko 2009-2010. godišta. Link to comment
harper lee Posted August 8 Share Posted August 8 43 minutes ago, samo_opusteno said: Treba reci i da u poslednje 2 godine od kako Marin vodi skauting pravimo zaokret i dovodimo sve vise stranaca. Problem je sto to ne izgleda bas dobro i delujemo kao KK nakon odlaska Radonjica. Koga bi od domacih igraca iz nase lige doveo u Zvezdu? Link to comment
Recommended Posts