MiddleClass Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Jel ovo Gasproma sramota sto nam daje milostinju kao generalni sponzor pa ce da nam posalju Drkusica na pozajmicu?
Milosh76 Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 (edited) Prucev i Lekovic bonusi, jedno 5-6 igraca ima stomacni virus. Crvena zvezda: Ilić, Stojić, Leković, Spajić, Seol, Hvang, Kanga, Prucev, Ivanić, Milson, Ndiaje Pored Ognjena Mimovića, zbog stomačnog virusa meč preskaču Lazar Jovanović, Aleksandar Katai i Milan Rodić. Umesto Mimovića koji je planiran kao jedan od dva bonus igrača Edited August 3, 2024 by Milosh76
elementary Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Kakav stadion ,kojim magijom ovo igralište poseduje licencu za igranje superlige Ovo gore od Ivanjice . 1
Hamlet Strašni Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Jbt ovo kao kad me tast vodio da gledam fudbal u Novom Bečeju stadion 1
Milosh76 Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Da, on i stoper Lekovic. Terzic i njegove ideje o 2 bonusa Teren nije ni za Medjuopstinske lige 1
elementary Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Ja sam i dalje pod utiskom da jebeni Tekstilac iz Odžaka koji je namestio gomilu utakmica prošle sezone igra superligu .Nemaju svoj stadion ali to nije problem ,igrace na nekoj drugoj njivi . 1
sigurnost Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 3 minutes ago, Milosh76 said: Da, on i stoper Lekovic. Terzic i njegove ideje o 2 bonusa Teren nije ni za Medjuopstinske lige Nisam znao da on ima pasoš.
harper lee Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Ovaj tim, ovaj klub, ovaj stadion, ovo je strasno. 3
elementary Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Proslo već 20 minuta na ovoj njivi ,nema ovde fudbala .Dati bilo kakav gol za pobedu . 1
hrkljush boys_2 Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Predebilna postavka igre i jos gori ucinak. Seol fakticki igra stipera jer ne prelazi centar, Stojic zadnji vezni valjda, Milson ni sa kim da se duplira lijevo, vazda sam na boku, Hwang...???
elementary Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Stvarno Milson stalno sam ,nema kome da odigra pas. 1
hrkljush boys_2 Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Glava se zesce gubi, samo bih volio da objasni uloge Stojica i Seola, kakva je ideja bila sa niima na ovom pozicijama??
Recommended Posts