MiddleClass Posted August 3 Posted August 3 Jel ovo Gasproma sramota sto nam daje milostinju kao generalni sponzor pa ce da nam posalju Drkusica na pozajmicu?
Milosh76 Posted August 3 Posted August 3 (edited) Prucev i Lekovic bonusi, jedno 5-6 igraca ima stomacni virus. Crvena zvezda: Ilić, Stojić, Leković, Spajić, Seol, Hvang, Kanga, Prucev, Ivanić, Milson, Ndiaje Pored Ognjena Mimovića, zbog stomačnog virusa meč preskaču Lazar Jovanović, Aleksandar Katai i Milan Rodić. Umesto Mimovića koji je planiran kao jedan od dva bonus igrača Edited August 3 by Milosh76
elementary Posted August 3 Posted August 3 Kakav stadion ,kojim magijom ovo igralište poseduje licencu za igranje superlige Ovo gore od Ivanjice . 1
Hamlet Strašni Posted August 3 Posted August 3 Jbt ovo kao kad me tast vodio da gledam fudbal u Novom Bečeju stadion 1
Milosh76 Posted August 3 Posted August 3 Da, on i stoper Lekovic. Terzic i njegove ideje o 2 bonusa Teren nije ni za Medjuopstinske lige 1
elementary Posted August 3 Posted August 3 Ja sam i dalje pod utiskom da jebeni Tekstilac iz Odžaka koji je namestio gomilu utakmica prošle sezone igra superligu .Nemaju svoj stadion ali to nije problem ,igrace na nekoj drugoj njivi . 1
sigurnost Posted August 3 Posted August 3 3 minutes ago, Milosh76 said: Da, on i stoper Lekovic. Terzic i njegove ideje o 2 bonusa Teren nije ni za Medjuopstinske lige Nisam znao da on ima pasoš.
elementary Posted August 3 Posted August 3 Proslo već 20 minuta na ovoj njivi ,nema ovde fudbala .Dati bilo kakav gol za pobedu . 1
hrkljush boys_2 Posted August 3 Posted August 3 Predebilna postavka igre i jos gori ucinak. Seol fakticki igra stipera jer ne prelazi centar, Stojic zadnji vezni valjda, Milson ni sa kim da se duplira lijevo, vazda sam na boku, Hwang...???
hrkljush boys_2 Posted August 3 Posted August 3 Glava se zesce gubi, samo bih volio da objasni uloge Stojica i Seola, kakva je ideja bila sa niima na ovom pozicijama??
Recommended Posts