Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Olajinka asistencija Duarteu za 3-1

• Replies 6.9k
  • Views 357k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

5 minutes ago, Milosh76 said:

Usao Olajinka poslednjih 7-8 minuta

i odmah slalom, pa asistencija

Ocekivao sam 2:2 jer nam to obicno bude mera kad god nesto slavimo ali ukazao se u pravom trenutku Olajinkaheart da proslavi asistencijom povratak na teren.

Veceras je sve bilo kako treba da bude, ako ne racunamo onu nepotrebnu bakljadu u 70. minutu. Debili sa severne tribine nikad nece razumeti koliko je opasno za igrace da prave duze pauze usred takmicarske utakmice, cak i kad je ona ovako revijalna i pesacka, ali to je izgleda tako kako je i nece se promeniti. Klinci se naigrali, pristojno smo ispratili Kangu i Rodica, Olajinka proigrao posle dugacke pauze. Zasto ovako nismo mogli kroz ceo plej-of jebem li ga, treba pitati Milojevica sta mu je znacilo da tumba igrace po nenormalnim pozicijama kako bi se skupljali bodovi na vec postojecih 30 bodova razlike.

Pisao sam vec o tome, da se ne ponavljam, nema prevelike potrebe biti previse aktivan na trzistu. Dva ekstra igraca, krilo i levi bek, jos tri-cetiri igraca za rotaciju (stoper, centralni vezni, rezervni golman, jos jedno krilo ako Radonjic i Maksimovic odu) i to je to. Znam da mnogi nisu zadovoljni Milsonom, Duarteom i Ndiajeom ali bolji igraci od njih jezivo kostaju i pitanje je da li uopste nekog takvog mozemo da dovedemo sve i da ga platimo koliko vredi. Milson, Olajinka, Radonjic i taj novi krilni igrac umesto Silasa je za nase prilike odlicna rotacija na krilnim pozicijama a od ova dva napadaca smo ove godine dobili 42 gola u svim takmicenjima, sto je vise nego dobar ucinak. S obzirom na to da su ovi igraci vec uhodani, poznaju sistem i privikli su se na zivot u Beogradu pametnije je da se odlucimo za kontinuitet nego da ulazimo u prevelike rizike s gomilom novih igraca. To je posebno vazno posto menjamo skoro kompletnu odbranu i sav fokus na pripremama treba da bude da se ta linija tima dovede u red.

upravo tako @harper lee. prilagodjavanje novih igraca, pogotovo stranaca i neevropljana, je super bitna a nepedvidiva stvar, a o njoj malo ko razmislja od nas navijaca kada na forumu dovodimo igrace.

i ja bih bio zadovoljan da trojac ostane, uz glazera na golu i, naravno, elsnika koji nam je bitan kao hvang onomad. uz par pojacanja na pomenutim pozicijama i omladinom, to bi bilo to. ako se lepo skocka sa novom odbranom, imacemo tim za takmicenje u ligi evrope, ili za pokoji bod u ligi sampiona

1 hour ago, roux senyurt said:

upravo tako @harper lee. prilagodjavanje novih igraca, pogotovo stranaca i neevropljana, je super bitna a nepedvidiva stvar, a o njoj malo ko razmislja od nas navijaca kada na forumu dovodimo igrace.

i ja bih bio zadovoljan da trojac ostane, uz glazera na golu i, naravno, elsnika koji nam je bitan kao hvang onomad. uz par pojacanja na pomenutim pozicijama i omladinom, to bi bilo to. ako se lepo skocka sa novom odbranom, imacemo tim za takmicenje u ligi evrope, ili za pokoji bod u ligi sampiona

Ako ne pogresimo sa ta dva igraca za prvi tim nema razloga da budemo gori nego sto smo bili ove sezone. Glazer, Seol, Elsnik, Krunic, Ivanic, Milson, Radonjic, Olajinka, Ndiaje i Duarte su ista okosnica tima, Veljkovic je bolji igrac od Spajica a ne verujem da je Rodrigao mnogo slabiji od Djige, bio je starter skoro dve sezone u Zenitu. Trebaju nam zamene za Silasa koji se realno i nije nesto pokazao osim na par utakmica jer mu se nije igralo kod nas i za Rodica koji tek nista nije igrao. Ovo ostalo sto budemo dovodili su igraci za rotaciju, ako niko od njih i ne pokaze nesto neocekivano dovoljno je da dovedemo pristojne zamene za Drkusica koji jedva da je igrao, Kangu i Dalsia koji se takodje nisu naigrali u LS i to je otprilike to. Ako ne prodamo Maksimovica, sto se otprilike granici sa naucnom fantastikom, imacemo i adekvatnu zamenu za Ivanica. Ostatak rostera pored Kataija, Ilica i Anana su uglavnom klinci, kako i treba da bude. Kostov mora da igra vise, mali Lane Jovanovic takodje, nije los ni ovaj mali Stojkovic na desnom beku za nasu ligu, Milosavljevic i Sandoval ce biti godinu dana stariji, uz Sljivica to je vec nekih sest igraca koji mogu da popune mesto bonusa jer vec imaju neku minutazu u prvom timu.

Ono sto je neophodno je da se izbalansira tim i Milojevic dozove pameti, da nam se ne desava da neki igraci provedu celu sezonu uglavnom igrajuci na pozicijama koje ne znaju da igraju. Sljivic je danas zalicio na onog talenta od ranije samo zato sto je igrao na svojoj poziciji a i Luka Ilic je odigrao mnogo bolje drugo poluvreme kad je otisao na svoju poziciju u sredini. Stavljanje njih dvojice na krila je zlocin i prema njima i prema fudbalu, oni nemaju nijednu igracku karakteristiku koja bi ih preporucila za te pozicije pored aut linije. O avanturama tipa Elsnika na beku i Krunica na stoperu tek ne treba pricati. Naravno, prica se o gomili pojacanja a niko uopste ne pominje poziciju levog beka na kojoj nam prvo treba pojacanje. Poznavajuci Zvezdu tu ce nam ostati rupa kao da gledam, mada sad vise nema Rodica da se zavaravamo da imamo igraca na toj poziciji.

Leganes je, na zalost, ispao, kako kaze Kladionica "na radost svih Zvezdasa" jer se otvara mogucnost da Dmitrovic dodje. Ovaj jedan Zvezdas se tome nece radovati, naprotiv.sad

Prema pisanju SK, navodno završen posao oko lijevog beka Lokomotive Moskva, Naira Tiknizjana. Haj za njega ima bekap u vidu Anana, sad ne vidim bekap za Seola, osim ako ne odluče da gurnu malog Stojkovića u vatru.

Edited by hrkljush boys_2

Sportal kaze da se vraca Mimovic na pozajmicu tj pregovaramo.

Sportal.rs
No image preview

Nema odmora, Zvezda radi punom parom: Mimović i Dmitrović...

Crvena zvezda je u velikom stilu osvojila duplu krunu, petu u nizu. Pukla je osma uzastopna titula u Superligi, idilična je situacija na Marakani. Pa ipak, nema opuštanja u redovima najtrofejnijeg...

Edited by Milosh76

Stavio sam ovo najvise zato sto nisam uopste ocekivao da je Njegos ovako miran, korektan i pametan momak. Od Ivanica sam ocekivao. Lepa emisija, odlicni gosti.

Mogla bi sutra da se otvori nova tema. Sezona je zavrsena, nema vise utakmica, Evropa krece vec 22 jula , pripreme, prelazni rok.

Vreme je da se ova tema arhivira, a nova otvori. Da li @Dimitrije ili @harper lee odlucite sami think

Edited by Milosh76

7 hours ago, Milosh76 said:

Mogla bi sutra da se otvori nova tema. Sezona je zavrsena, nema vise utakmica, Evropa krece vec 22 jula , pripreme, prelazni rok.

Vreme je da se ova tema arhivira, a nova otvori. Da li @Dimitrije ili @harper lee odlucite sami think

Dimitrije redja duple krune uspesnije od Rodica, nema razloga da bilo ko drugi otvara topik.

• Author

Hvala, ne zelim. Moja licna veza sa Zvezdom znacajno se ohladila zbog podrske koju je celnici kluba pruzaju rezimima AV i Putina. Nemam ni motiv ni inspiraciju da ista dobro napisem o Zvezdi.

Zvezda u blokadi. lol

Ajde ne zajebavajte. Čim padne govno i time inicira domino effect, vratiće nam i Zvezdu nazad. I na stadion ćemo ići kad uzmognemo. Već vidim unučiće kako grickamo semenke ko majmunčad. hihi

Edited by Meduzalem

Crvena zvezda – Olimpik 0:0, penalima 5:3

Strelci iz jedanaesteraca: 1:0 – Prosinečki, 2:0 – Binić, 2:1 – Kasoni, 3:1 – Belodedić, 3:2 Papen, 4:2 – Mihajlović, 4:3 – Mozer, 5:3 – Pančev.

Stadion: „Sveti Nikola“ u Bariju. Gledalaca: 55.000. Sudija: Tulio Laneze (Italija).

CRVENA ZVEZDA: Stojanović, Marović, Belodedić, Najdoski, Šabanadžović, Jugović, Prosinečki, Mihajlović, Pančev, Savićević (od 86. Stošić), Binić.

OLIMPIK: Olmeta, Amoros, Di Meko (od 113. Stojković), Boli, Mozer, Žermen, Kasoni, Vodl, Papen, Pele, Furnije (od 75. Verkrujs).

Edited by Milosh76

18 hours ago, Dimitrije said:

Hvala, ne zelim. Moja licna veza sa Zvezdom znacajno se ohladila zbog podrske koju je celnici kluba pruzaju rezimima AV i Putina. Nemam ni motiv ni inspiraciju da ista dobro napisem o Zvezdi.

Dobro, onda cu ja da zapevam kad nadjem dovoljno vremena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout