Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

• Author
1 hour ago, Milosh76 said:

Screenshot_20250516_162131_Instagram.thumb.jpg.62844b79a742711bf308a932d643de4b.jpg

Sutra ce predstaviti novi dres za sledecu sezonu.

Do 2022., Gazprom je, na zalost Delija, insistirao na latinicnoj verziji svog brenda jer je bio svetski poznata kompanija. Od 2022., kada je otpocela invazija na Ukrajinu i kada je latinicni deo covecanstva proterao Gazprom sa svojih trzista (i stadiona), Gazpromovci su se vratili svojim korenima.

Edited by Dimitrije

• Replies 6.9k
  • Views 357k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

Али нису одустали од сулудог белог поља на сред дреса.

Uz ovaj logo ne može dres da valja. Ovo je kao da hoćeš da isprojektuješ enterijer, a da uslov bude da u dnevnoj sobi stoji 1:1 maketa fiata multiple.

Čak i ova G-rafinerija bi morala da se ribrendira, a sa ovom nesrećnom tipografijom, pa još ovako bedno pozicioniranom da prati donju osu osuđeni smo na pakao. Daj Rio Tinto, nek ide život.

• Author

Ako se dobro secam, Gazprom insistira da logo bude na belom polju i to je neresiv problem sto se tice estetike. Jedne sezone smo, cini mi se, imali Gazprom bez bele podloge na prugastim majcama (Legea), i to se nije dopalo Gazpromovcima. Narucio sam prosle godine dres za mog unuka i dobio ga bez Gazproma. Izgleda sjajno. Kao u dobra stara vremena kada nije bilo sponzorskih reklama na majcama.

Nekadašnje reklame koje su lepo izgledale su “de luxe”, “Kristal Zaječar”, “Lee Cooper” i “cassucci”.

Da je sreće da se odjebe već jednom Gasprom. Antireklama, jeziv logo, muka me uvati svaki put kad ga vidim.

Edited by Meduzalem

2 minutes ago, Meduzalem said:

Da je sreće da se odjebe već jednom taj Gasprom.

Nema šanse dok kao država ne odjebemo Rusiju. A onda nam sledi jebeni Rio Tinto - kao da gledam.

Penal posle VARa, Kanga 1-0

Serif 2-0 u drugom minutu nadoknade

Edited by Milosh76

Koliko se Milsonu igra fudbal, zbog Milojevicevog budalesanja sa sastavima timova uzeli smo decku nekoliko meseci bezveze. Osasavio je ovog nesrecnog Varjacica, covek je lipsao posle 20 minuta jureci ga po terenu.

Lepo je sto ga je Kanga metnuo na oprostaju. Ndiaje metnuo faulerovski gol.

Luka ilic je najgluplji igrac u ovoj generaciji Zvezde kad igra na poziciji krila, ne znam koliko je utakmica potrebno da Milojevic shvati da on ne moze da igra na toj poziciji.

Edited by harper lee

drago mi je za kangu, gol i asistencija na valjda poslednjoj njegovoj utakmici za zvezdu

sve skupa dobar nam je kanga bio iako mi je kidao zivce mnogo puta. ne znam da li nastavlja da igra negde posle zvezde u svojoj 55. godini zivota, ali bi mi bilo drago da se vrati u zvezdu i tu se mota u nekom kapacitetu

3 minutes ago, roux senyurt said:

sve skupa dobar nam je kanga bio iako mi je kidao zivce mnogo puta. ne znam da li nastavlja da igra negde posle zvezde u svojoj 55. godini zivota, ali bi mi bilo drago da se vrati u zvezdu i tu se mota u nekom kapacitetu

Njemu Rodicu i Benu su obecani poslovi u klubu kad zavrse karijere. Ben bi trebalo da bude skaut za Afriku, Kanga nesto u omladinskoj skoli a za Rodica ne znam. Od aktivnih igraca Katai i Ivanic ce ostati do kraja karijere, verovatno ce i njih cekati mesto u klubu kad odluce da je gotovo. Nudjeno je i Borjanu ali on je hteo jos da brani i nije se bas na najbolji nacin oprostio od kluba. Marin je vec tu, prakticno upravlja sportskim sektorom. Svidja mi se ta ideja da svi igraci koji su ispostovali klub iz ove generacije koja je obogatila Terzica ali usput i podigla Zvezdu ostanu u klubu. Mnogi od nas su nas nervirali, vecina vise nije spremna za vrhunski fudbal, ali nekoliko njih je ispratilo ovu tranziciju od kluba bez dinara u dzepu do ovoga sto smo sada i treba im se oduziti.

Hvala Kanga za svaki gol, posebno Sparti i onaj Krasnodaru od koga je sve krenulo. Kao neki mali klinja kad se nasmeje. Putuj majstore i hvala za sve.

Evo ga 2-1

Usao Olajinka poslednjih 7-8 minuta

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout