9 hours ago9 hr 1 hour ago, Ratamahatta said:Bukvalno nije pipnuo loptu osim tog slobodnjaka koji je dao u golmanov ugao.
9 hours ago9 hr Author Darjanova niska ocena Glazeru bazira se na argumentu da nije odbranio one suteve koje je odbranio, da bi bila blamaza. Glazer je odlicno cuvao gol i odbranio nekoliko teskih suteva pri nasem vodjstvu od 1-0. Mislim da je veceras bio jedan od boljih igraca u Zvezdinom timu. Voleo bih da ostane jer je dobar golman. Zvezdne slabe tacke bili su trojka Milosavljevic, Djuric, Anan (kasnije Rodic).
9 hours ago9 hr 11 minutes ago, Dimitrije said:Darjanova niska ocena Glazeru bazira se na argumentu da nije odbranio one suteve koje je odbranio, da bi bila blamaza. Glazer je odlicno cuvao gol i odbranio nekoliko teskih suteva pri nasem vodjstvu od 1-0. Mislim da je veceras bio jedan od boljih igraca u Zvezdinom timu. Voleo bih da ostane jer je dobar golman. Zvezdne slabe tacke bili su trojka Milosavljevic, Djuric, Anan (kasnije Rodic).Glazer je odbranio tri suta ukupno od kojih dva nisu bila nimalo naivna, pogotovo onaj sa strane. Nije nesto sto golman njegove klase ne brani ali ne moze igrac da dobije nisku ocenu jer nije imao previse posla. Onda ga bar ostavi neocenjenog a ne da mu dajes ocenu kao da je bio los, nesiguran, da je gresio i slicno. Glazer je odbranio utakmicu bez jedne jedine greske.
8 hours ago8 hr 57 minutes ago, harper lee said:Bukvalno nije pipnuo loptu osim tog slobodnjaka koji je dao u golmanov ugao.Ja sam u trecem i cetvrtom osnovne pisao ovakve sastave na pismenom
8 hours ago8 hr 6 minutes ago, Ratamahatta said:Ja sam u trecem i cetvrtom osnovne pisao ovakve sastave na pismenomUzas. Sta si imao u tim godinama sa loknama Lidije Vukicevic? Edited 8 hours ago8 hr by harper lee