Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

1 hour ago, Ratamahatta said:

499914541_1108467561316204_3680501500533

Bukvalno nije pipnuo loptu osim tog slobodnjaka koji je dao u golmanov ugao.

• Replies 6.9k
  • Views 352.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

• Author

Darjanova niska ocena Glazeru bazira se na argumentu da nije odbranio one suteve koje je odbranio, da bi bila blamaza. Glazer je odlicno cuvao gol i odbranio nekoliko teskih suteva pri nasem vodjstvu od 1-0. Mislim da je veceras bio jedan od boljih igraca u Zvezdinom timu. Voleo bih da ostane jer je dobar golman. Zvezdne slabe tacke bili su trojka Milosavljevic, Djuric, Anan (kasnije Rodic).

11 minutes ago, Dimitrije said:

Darjanova niska ocena Glazeru bazira se na argumentu da nije odbranio one suteve koje je odbranio, da bi bila blamaza. Glazer je odlicno cuvao gol i odbranio nekoliko teskih suteva pri nasem vodjstvu od 1-0. Mislim da je veceras bio jedan od boljih igraca u Zvezdinom timu. Voleo bih da ostane jer je dobar golman. Zvezdne slabe tacke bili su trojka Milosavljevic, Djuric, Anan (kasnije Rodic).

Glazer je odbranio tri suta ukupno od kojih dva nisu bila nimalo naivna, pogotovo onaj sa strane. Nije nesto sto golman njegove klase ne brani ali ne moze igrac da dobije nisku ocenu jer nije imao previse posla. Onda ga bar ostavi neocenjenog a ne da mu dajes ocenu kao da je bio los, nesiguran, da je gresio i slicno. Glazer je odbranio utakmicu bez jedne jedine greske.

57 minutes ago, harper lee said:

Bukvalno nije pipnuo loptu osim tog slobodnjaka koji je dao u golmanov ugao.

Ja sam u trecem i cetvrtom osnovne pisao ovakve sastave na pismenom

6 minutes ago, Ratamahatta said:

Ja sam u trecem i cetvrtom osnovne pisao ovakve sastave na pismenom

Uzas. Sta si imao u tim godinama sa loknama Lidije Vukicevic?

Edited by harper lee