Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Steta za ove divljake, i jedne i druge, na tribinama, ovakvih utakmica treba da bude mnogo vise. Pun stadion, vecina navija za lokalni klub, visok tempo, dosta golova, da nije divljaka i njihovog kretenskog dozivljaja politike bilo bi sjajno gledati ovakve meceve.

Milojevic je sve uradio da Pazar izjednaci i uspeo, iako teskom mukom.

• Replies 6.8k
  • Views 350k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

Mene ovo podsetilo na ona cuvena neugodna gostovanja u BIH, u vreme SFRJ, gde uvek imas pun stadion domacih navijaca i uzavrelu atmosferu. Najgore je kada ukljucim neki prenos domace lige i vidim da ima 100 navijaca (ako i toliko). Cak i ako fudbal nije ekstra kvalitetan, atmosfera moze popraviti utisak.

• Author

Milojevic je napravio totalno pogresne izmene. Izbacio Serifa koji je dobijao duele i vracao se u odbranu. Zatim demontirao vezni red izvodjenjem Ivanica i Kataija. Uvodi mekanog Sljivica a kasnije i Maksimovica koji u prvom pokusaju da ima kontakt sa loptom pravi bespotreban faul na pogresnom mestu, posle cega pada izjednacujuci gol. Da ne pominjem bespotrebnu rotaciju golmana, gde je prestravljeni Gutesa kriv za jedan gol. Na kraju, Milojevic iznerviran i uvredjen izjavljuje: "Okrecemo se kupu" i odlazi. Izgubice i u kupu jer je demontirao igru tima.

2 minutes ago, Dimitrije said:

Milojevic je napravio totalno pogresne izmene. Izbacio Serifa koji je dobijao duele i vracao se u odbranu. Zatim demontirao vezni red izvodjenjem Ivanica i Kataija. Uvodi mekanog Sljivica a kasnije i Maksimovica koji u prvom pokusaju da ima kontakt sa loptom pravi bespotreban faul na pogresnom mestu, posle cega pada izjednacujuci gol. Da ne pominjem bespotrebnu rotaciju golmana, gde je prestravljeni Gutesa kriv za jedan gol. Na kraju, Milojevic iznerviran i uvredjen izjavljuje: "Okrecemo se kupu" i odlazi. Izgubice i u kupu jer je demontirao igru tima.

Milojevic je otkako se vratio u "Kanga mod" i kroji ekipu tako da Gabonac mora da igra pogubio apsolutno sve veze ovog tima sa fudbalom. Jedino sto nam je jos ostalo od dominacije je individualni kvalitet pojedinih igraca i fizicka sprema igraca zbog koje dobijamo vecinu duela a protivnici vecinom izgube snagu u poslednjih petnaestak minuta i samo gledaju da nekako doteraju do kraja. Sve drugo je nestalo, svaka ekipa protiv koje smo igrali u PO osim Partizana nas je nadigrala i pokazala vise smisla u kretnjama od nas. Nije to ni do ovog ili onog igraca, jednostavno igramo po osecaju u kombinacijama od po dva ili tri igraca, niko vise skoro i da ne zna sta treba da igra i kuda da se krece.

Kanga nas ubija ove sezone, ova ekipa niti je selektirana niti je navikla da igra tako sto ce on da drlja loptu na sredini i posalje neki neutralni dijagonalni pas za koji svi na stadionu znaju da sledi. Bukvalno igramo pod kocnicom kad je on na terenu. Da je bar neka sila u odbrani pa da ga istrpis ali on je i u tom segmentu najgori. Bila je jedna situacija ispred naseg gola kad je ostavio svog igraca i krenuo da udvaja igraca ispred kojeg je bio Elsnik pa kad je taj igrac kojeg je ostavio dobio loptu krenuo je da trci nazad prema njemu i ispao na obicnu promenu pravca. Sreca da je lik zategao metar preko gola. Pola ekipa mu objasnjava da to ne treba da radi a on nesto pokazuje rukom, svadja se i objasnjava sta je hteo. Lik godinama vec igra neku svoju utakmicu kao da je na fudbalu ispred zgrade, sto je moglo da prolazi kad smo imali gomilu trupaca pored njega na terenu ali sada je besmisleno i koci ekipu.

Da mi je neko rekao da cemo u maju 2025 godine obavezno gledati Kataija, Kangu i Rodica na terenu a ostali kako se poredjaju mozda se ne bih nasmejao ali bih znao da nam je Milojevic na klupi. Ovog proleca se vratio na fabricka podesavanja iz sezona sa Milicem, Vukanovicem, Gobeljicem i tim tipovima kad smo igrali sa dva krstena igraca, Marinom i Benom, i gomilom neznalica.

Edited by harper lee

Milojevic se opet blamirao na konferenciji za stampu, nije imao nikakav komentar osim da se ekipa okrece Kupu i ostavio novinare. Sad bi vec mogao i da popije otkaz jer trener Zvezde ne bi smeo tako da se ponasa. Pazar mu nije kriv zbog remija, nije mu kriv ni sudija. Svi golovi koje smo primili su regularni da regularniji ne mogu biti, dosli su iz gresaka igraca koje je sam birao i stavio u tim, neke na za njih neprirodnim pozicijama, izmene koje je izveo na teren se ne zna koja je bila gora, ekipa mu vec par meseci ne igra doslovno nista, u Beogradu nam sede i 'lade jaja skupi igraci sa izmisljenim povredama koji nece da igraju jer ih boli kurac, sve je to slika i prilika njega i njegovog rada.

Na tribinama je bilo svega i svacega ali ako mu je to smetalo mogao je da prokomentarise umesto sto je pobegao pred novinarima kao uvredjena picka.

Moja keva je gledala zavrsnicu sticajem okolnosti (uz caleta), iako je fudbal ic ne zanima. Odmah je rekla da je ona njegova nazovi izjava bila jako neprijatna i da je sramota da se neko tako ophodi prema novinarima. Blamira bez potrebe klub; cak i da smo pukli 5-0, pa ne bi smeo trener da se ovako postavi.

1 minute ago, Miljenko said:

Moja keva je gledala zavrsnicu sticajem okolnosti (uz caleta), iako je fudbal ic ne zanima. Odmah je rekla da je ona njegova nazovi izjava bila jako neprijatna i da je sramota da se neko tako ophodi prema novinarima. Blamira bez potrebe klub; cak i da smo pukli 5-0, pa ne bi smeo trener da se ovako postavi.

On je nepodnosljiv otkako se vratio u Zvezdu. U prvom mandatu se korektno ponasao, nismo uvek dobro igrali ali je on delovao kao ne narocito pismen i inteligentan ali razuman, skroman, korektan covek. Otkako se vratio ponasa se kao dziber, nervozan je, ulazi u bespotrebne svadje, drzi lekcije drugima kako treba da se ponasaju i "koliko da postuju Srbiju kad su vec dosli da rade u njoj", dernja se, skace i odmahuje rukom na svaku sudijsku odluku, ironise s visine na konferencijama za stampu, generalno svira kurcu. Ovo danas je samo kulminacija, otkako se vratio u Zvezdu ponasa se mnogo drugacije i mnogo gore nego sto je ranije bio slucaj.

Kapiram da je nervozan zato sto klub zanimaju samo pare i kombine za pljackanje, sto se odrazava na sastav i igru tima ali i na njegove planove, ali zato postoji nesto sto se zove ostavka. Ako ti vec sve toliko smeta da ne mozes da se kontrolises ni toliko da ispostujes novinare, pokupi se i idi.

• Author

Ostavka ili otkaz bi bila prava stvar jer ne samo da Milojevic pravi greske kao trener, vec je poceo da se ponasa kao tipican SNS dripac koji ne trpi kritiku. On je dostigao svoj trenerski zenit u Zvezdi i ne moze dalje od ovoga sto smo gledali u proteklih godinu i nesto dana. Bio je jedan period kada je tim igrao solidno, cak i dobro, ali sada to vise nije tako i tim igra lose. Ne zato sto igraci nisu u formi, nego zato sto je tim izgubio i igru i hemiju. Sumnam da Milojevic moze da to povrati. S druge strane, tesko da ce klub za kratko vreme da nadju nekog kvalitetnijeg trenera. Mozda Stankovica kome u Rusiji ne ide bas kako treba, a i ne mislim da je neki kvalitet iznad Milojevog. (Mada ja Stankovica ne mogu da smislim od kada se pridruzio kohortama koje po Beogradu ruse i na rusevinama podizu arhitektonske nakaze.) Mozda Milosevic, ili onaj na klupi ili onaj koji je bio trener posle Stankoviceve ostavke. Ko god bio, vreme je da neki drugi klub preuzme primat u srpskom fudbalu.

1 hour ago, Dimitrije said:

Ostavka ili otkaz bi bila prava stvar jer ne samo da Milojevic pravi greske kao trener, vec je poceo da se ponasa kao tipican SNS dripac koji ne trpi kritiku. On je dostigao svoj trenerski zenit u Zvezdi i ne moze dalje od ovoga sto smo gledali u proteklih godinu i nesto dana. Bio je jedan period kada je tim igrao solidno, cak i dobro, ali sada to vise nije tako i tim igra lose. Ne zato sto igraci nisu u formi, nego zato sto je tim izgubio i igru i hemiju. Sumnam da Milojevic moze da to povrati. S druge strane, tesko da ce klub za kratko vreme da nadju nekog kvalitetnijeg trenera. Mozda Stankovica kome u Rusiji ne ide bas kako treba, a i ne mislim da je neki kvalitet iznad Milojevog. (Mada ja Stankovica ne mogu da smislim od kada se pridruzio kohortama koje po Beogradu ruse i na rusevinama podizu arhitektonske nakaze.) Mozda Milosevic, ili onaj na klupi ili onaj koji je bio trener posle Stankoviceve ostavke. Ko god bio, vreme je da neki drugi klub preuzme primat u srpskom fudbalu.

Nece niko ozbiljan da sedi na klupi da bi se Terzic zajebavao s njim. Da je ovo drugaciji klub pa, ako vec nece stranog trenera, da se da duza sansa onom drugom Milojevicu da rascisti staru gardu i drugare, napravi moderan i funkcionalan tim koji ce igrati moderan fudbal ali ovo nije takav klub. Ovo je klub koji sluzi porodici Terzic da se obogati i sve je tome podredjeno, tako da ovaj Milojevic savrseno obavlja posao. Svi u klubu ovaj period dozivljavaju kao kuluk dok ne dodje prelazni rok za ugradjivanje, svi ce da podignu nivo borbene gotovosti da se dokopamo UEFA bonusa pa kad se to zavrsi onda da se skupi dovoljno bodova da osvojimo ovu drljavu ligu i onda Jovo nanovo.