Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

17 hours ago, dragance said:

Ailton je imao dobrih momenata samo na splavovima i u pečenjarama!

Na debiju protiv Borca BL dao 3 komada za 20 minuta.

• Replies 6.8k
  • Views 349.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

12 hours ago, Delija67 said:

Konsultovao sam druga koji pamti razne gluposti pa i ove. Prvi su bili Zivaldo i Giba na probi. Giba je najavljivan kao veliko pojacanje, ali nisu potpisali ugovore. Sledece sezone su dosli levi bek Adilson i centarfor Willians. Adilson odigrao dobru sezonu, a Willians odigrao svega nekoliko utakmica i otisao na zimu.

Adilson i Vilijams su prvi 1998/99.

Živaldo i Giba nisu prošli probu kod Muslina januara 2000.

Adilson je fino izgledao na početku, ali nije bilo strpljenja za njega.

Probao je nešto u Betisu, ali nije išlo.

Posle ga je AlKosan odveo u Dalijen i desetak godina je igrao po Kini i Južnoj Koreji.

Edited by sigurnost

Ako se dobro sjećam Giba je bio u Zvezdi u sezoni 1997/98 kada je trener bio Kosanović.

Međutim, nije uspio da se izbori za minutažu, jer je konkurencija u špicu bila dosta jaka - Jovičić, Ognjenović, Pantelić, Drulić, Marković...

Živaldo se jeste pominjao, ali mislim da nikad nije zvanično potpisao.

U ljeto 1998. godine, u Zvezdu dolaze 3 Brazilca - Adilson, Vilijams i još jedan kojem sam zaboravio ime. Taj treći je brzo otpao, Vilijams je uglavnom bio rezerva, dok se Adilson ustalio u prvom timu i tako postao prvi značajniji Brazilac u Zvezdi.
Tu sezonu je kao trener započeo Kosanović, ali je nije završio.

Edited by colonelo

Da dodamo i Edgara na listu, onog napadača za Zemanovog vakta. Odigrao nekih desetak utakmica, ako i toliko, dao otprilike nula golova i pobegao posle one blamaže s Apoelom. Taman se svi ponadasmo ali ništa ne bi od njega. Od Zemana još manje, iako je s punim pravom bio besan.

Ceo taj početak sezone je bio loš, pogotovo pripreme na stadionu sa ruiniranom travom (who said ćacilend?) jer je kreten od Piksija dozvolio da glupavi Čola održi koncert na Marakani. Zemana umalo strefila srčka kad je video na šta sve liči.

Edited by Meduzalem

Just now, Meduzalem said:

kreten od Piksija dozvolio da glupavi Čola održi koncert na Marakan

Iz prve ruke mogu da ti kažem da je razlog mnogo gori i gluplji. Čovek koji je decenijama pazio na travu je otišao u penziju, a onda je genijalac direktor stadiona odlučio da on zna bolje kako se to radi i nasuo kvarcni pesak, jer je “video da se tako radi u Engleskoj”.

Problem je žestina našeg sunca koja je tu travu spržila peskom. Godinama se nismo oporavili od toga, sve dok nismo doveli jednog škota da sredi stvar.

Edited by dragance

Na kraju Kadu i Savio ispadose ponjabolji Brazilci...

Kakav bre Savio Mavio?

Evandor je bio najbolji.

4 hours ago, Meduzalem said:

Da dodamo i Edgara na listu, onog napadača za Zemanovog vakta. Odigrao nekih desetak utakmica, ako i toliko, dao otprilike nula golova i pobegao posle one blamaže s Apoelom. Taman se svi ponadasmo ali ništa ne bi od njega. Od Zemana još manje, iako je s punim pravom bio besan.

Ceo taj početak sezone je bio loš, pogotovo pripreme na stadionu sa ruiniranom travom (who said ćacilend?) jer je kreten od Piksija dozvolio da glupavi Čola održi koncert na Marakani. Zemana umalo strefila srčka kad je video na šta sve liči.

Meni je nesto u glavi da je on bio Portugalac, mada je lako moguce da gresim