6 hours ago6 hr 5 minutes ago, FPLS said:AIlton je imao dobrih momenata Ailton je imao dobrih momenata samo na splavovima i u pečenjarama!
6 hours ago6 hr 1 minute ago, FPLS said:Zander je delovao kao tip koji je pre Zvezde igrao fudbal na pesku, ali imao je neke dobre ofanzivne momente, uostalom i vrlo bitnu rolu one cuvene veceri u Kopenhagena - iznudio crveni karton i rutinski realizovao penal.Njegov transfer jedan je od vrhunaca naseg legendarnog skautinga, doveden je tako sto je Milojevic svojevremeno na pripremama sa terase svoje hotelske sobe posmatrao neku prijateljsku utakmicu na kojoj je, ispostavice se, Zanderica bio inspirisan i imao nekoliko dobrih slaloma. Nakon nas maltene vise nije ni igrao na profesionalnom nivou, vec godinama se smuca po 4. ligi Brazila.Definitivno se nismo proslavili sa Brazilcima, doduse i dovlacili smo uglavnom skart, ali i ovi sa solidnom reputacijom su totalno podbacili, poput Kafua i onog stopera Edsona.Kleo, Kadu, Evandro i evo sad Duarte, ne znam ima li jos neko da zasluzuje prelaznu ocenu. AIlton je imao dobrih momenata Ako izuzmemo onaj kratak period sa Piksijem i Zengom do pre nekoliko godina za nas je bilo nezamislivo da platimo stranog igraca vise od par stotina hiljada a za te pare i mozes da dovedes samo skart. Igraca iz te kategorije, ukljucujuci i Brazilce, i danas ima po srpskoj ligi za izvoz. Igraci koje sada gledamo i dovodimo su milionski igraci i spadaju u potpuno drugu kategoriju, tako da to kako su se nekadasnji igraci iz ove ili one zemlje pokazali kod nas nije bitno. Na primer, nismo mi imali srece sa Korejancima vec smo doveli dva reprezentativca te zemlje od kojih smo jednog platili 5 miliona. Za 5 miliona mozes da dovedes ekstra igraca iz bilo koje zemlje.
4 hours ago4 hr 5 hours ago, Delija67 said:Imamo sada Bruna Duartea, a prethodni je bio Zander u prekinutoj korona sezoniako je Brazilac onda je Duarće
3 hours ago3 hr Pokusavam da se setim ko je bio prvi Brazilac u Zvezdi. U glavi mi je da je bio neki Zivaldo za kog se ispostavilo da nema pojma, pa je brzo zavrsio sa Zvezdom, ali ne mogu da nadjem nista o njemu. Prvi koji je stvarno igrao je bio Adilson dos Santos u sezoni prekinutoj bombardovanjem. Posle su opet bili promasaji kao sto je Eli Tadeu i Fabio da Silva koji je espresno prosledjen na pozajmicu u Rad
2 hours ago2 hr prvi je valjda bio levi bek koga je Džaja doveo negde 2000-te, bio je ok igrao standardno
2 hours ago2 hr to je Adilson, ali mislim da je bilo nekih neuspesnih pre njega, ali mozda su bili samo na probi
1 hour ago1 hr Konsultovao sam druga koji pamti razne gluposti pa i ove. Prvi su bili Zivaldo i Giba na probi. Giba je najavljivan kao veliko pojacanje, ali nisu potpisali ugovore. Sledece sezone su dosli levi bek Adilson i centarfor Willians. Adilson odigrao dobru sezonu, a Willians odigrao svega nekoliko utakmica i otisao na zimu.