Sunday at 19:232 days 1 minute ago, hrkljush boys_2 said:"Pa.dobro.."Nepismeni smarac, ne pamtim kada je poslednji put poceo neki intervju bilo cim drugim osim sa "pa, dobro". Ovo sto je radio ovog proleca zajedno sa upravom je cista sabotaza kluba s namerom da se ustede neke pare kako bi mogli da se dovode Kostadinovi igraci za obestecenje. Bukvalno smo prosuli nekoliko meseci ni na sta i na leto cemo opet ispocetka sa neuigranim timom u kvalifikacije. Vratio si Drkusica sa pozajmice sest meseci ranije umesto da ga probas u kontinuitetu da vidis sta moze kao starter, umesto toga si ostao bez stopera pa se krpis igracima veznog reda. Milsona smo platili 4.5 miliona, ne igra uopste dok na krilima izmenjujemo Ilica i ranije Sljivica koji to nikad nisu igrali, niti znaju. Katai i Kanga obavezno moraju da pipnu teren jer bi se nebo srusilo kad bi propustili jednu utakmicu u kojoj ce Katai da ne trci a Kanga da salje balone i drka svaku loptu.Kapiram (mada ne opravdavam) da igrace jos jedino zanima finale Kupa i da ih mrzi da igraju odavno reseno prvenstvo, ono sto ne kapiram je da nismo apsolutno nista uradili da se bolje pripremimo za leto. Opet ce biti prica da se kupi gomila igraca od kojih ce mozda da pogode par njih a ostale cemo da preprodamo do septembra, niko od klinaca nista nije dobio od ovih utakmica, znamo ono sto smo znali i kad smo ispali iz LS, da imamo pet-sest igraca koji mogu da igraju na tom nivou i nista vise od toga. Na tu neozbiljnost kluba i trenera igraci su reagovali tacno onako kako se i ocekivalo, jos vecom nedisciplinom. Sve u svemu, slika i prilika svega u klubu se najbolje vidi na tribinama.
Sunday at 20:212 days Telegraf se mrzi iz dna duse (i to ovaj ''obican'', Srpski Telegraf i da ne pominjem), ali uvek treba istaci da im se emisija povodom SP u Kataru zvala Pa dobro, sigurno
11 hours ago11 hr Prvi put posle zadnje utakmice LS sam odgledao jednu utakmicu, i moram reci da sam bio prilicno sokiran igrom Zvezde i nasta licimo.Sa druge strane kad vidim trenera, sve mi je jasno i opet nije jasno, jer kuda plovi ovaj brod....
10 hours ago10 hr On 12. 5. 2025. at 0:07, Dimitrije said:Ako Caci ne osvoje kup, mozda Miloje podnese ostavku.Tesko. Dolaze kvalifikacije za evropska takmicenja a Milojevic je vise puta dokazao da mu najvise leze utakmice na ispadanje i da se tu oseca kao riba u vodi, niko nece rizikovati velike promene pre tog perioda za koji je klub jedino i zainteresovan jer su tu pare. Ja nisam njegov fan, to je valjda jasno posle svih mojih postova na njegov racun, ali treba biti posten i reci da je ovo kako izgledamo najmanje njegova krivica. Strucni stab je zrtva poslovanja uprave kojoj je interes tima na poslednjem mestu, njih interesuje samo lova ciji lavovski deo trpaju sebi u dzepove raznim mahinacijama. Ono sto dovoljno govori o Milojevicu je sto je on svega toga savrseno svestan ali svejedno pristaje na to da ga Terzic blamira i izlaze pljuvanju jer u Zvezdi ima platu kakvu nigde ne bi mogao da dobije a konkurencija mu je takva da ce svake godine sebi da upise jos po neki trofej i podeblja CV.Jedina prava zrtva ovde su navijaci Zvezde koje zanimaju fudbal i sport a ne titule u unapred resenim prvenstvima. Milojevicu pola tima nece da igra pa izmislja povrede, bolesti i glavobolje a kako igraci treniraju najbolje se vidi po tome sto dobar deo njih posle sat vremena jedne utakmice pauzira zbog sitnih povreda sledecih nekoliko. Silas zna da ne ostaje i nece da igra, Milson jedva ceka da ode i nece da igra, Radonjica ni puskom niko ne moze da natera da potrci, Katai igra kad hoce, Kanga igra sta hoce, Rodic pizdi sto uopste mora da igra iako je najavio penziju, na zimu smo prodali jedina cetiri stopera koji su bili u kombinaciji za sastav. Sve je palo na licni motiv i profesionalnu kulturu Anana, Seola, Krunica, Elsnika, Ndiajea, Duartea i Ivanica, sto je uz golmane i klince koje Terzic ne uspe da proda jedino sto ce ostati od ovog sastava.Tako je svake godine kad rano obezbedimo titulu, cim ispadnemo iz Evrope Terzica i Mrkelu vise nigde ne mozes da vidis do pocetka priprema za sledecu sezonu. Edited 10 hours ago10 hr by harper lee
6 hours ago6 hr Author Ima Milojevic znacajan udeo u nacin na koji tim igra od vremena matematickog osvajanja titule. Pre svega, to je Milojevicevo besmisleno eksperimentisanje sa igracima da igraju na pozicijama koje im ne leze. Igra bez krilnih igraca i onda kada na klupi ima dvojcu takvih igraca koji nisu pocetnici (Milson, Radonjic). Umesto toga, na krilnim pozicijama igraju igraci kojima ta pozicija ne odgovara (Ilic, Sljivic, Maksimovic pa i Ivanic). Zadnje vezne ili Rodica promovise u stopere ili u bekove, a na klupi ponekad ima trojcu mladih stopera (Sandoval, Fal, Milosavljevic ili Djuric). Bez potrebe izrabljuje Seola dok na klupi ima mladog beka Stojkovica. Rotira golmane bez ikakvog smisla samo zato sto ne pokazuju punu formu. Bespotrebno forsira Kangu dok na klupi sedi mladi Kostov. Taj njegov s-brda-s-dola tim izvlaci pozitivne rezultate uglavnom ne na bazi igre vec na bazi individualnih kvaliteta pojedinih igraca. Uglavnom, tim je izgubio igru i motiv da igra. Ja nisam ubedjen da ce Milojevic uspeti da povrati formu i motivaciju tima do kvalifikacija. Niti je elokventan da drzi motivacione govore, niti je preterano strucan da u kratko vreme od demotivisanog i nezaiteresovanog tima napravi tim koji ce da ima hemiju i da gine na terenu. Govor tela vecine igraca je da im je dosta igranja na ovaj nacin a vreme za odmor do kvalifikacija je kratko da bi igraci zaboravili na ovaj los period igara.
3 hours ago3 hr Kratko i bez mnogo paznje sam gledao ovo protiv Vojvodine, a ako sam dobro razumeo komentatora u jednom momentu, za Seola postoji ozbiljno interesovanje (ponuda?) da li Sparte ili Slavije iz Praga. Edited 3 hours ago3 hr by Segundo