6 hours ago6 hr 19 hours ago, Milosh76 said:Intervju sa Zivanom Ljukovcanomhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zivotna-prica-zivana-ljukovcana-kako-sam-od-seoske-slave-dosao-do-tima-sveta/510337Gledao sam ga uzivo kao klinac, slabo ga se secam, a cale mi je pricao da je bio odlican golman.Dobar golman. Imao je dosta dobru konkurenciju u tadašnjoj zemlji. Ne bih rekao da je bio odličan, tj top, ali značajan.
3 hours ago3 hr Niko ne komentarise Zvezdin dug od 85 miliona?Za lekove im trebalo. Edited 3 hours ago3 hr by Moća
3 hours ago3 hr 85 ?! 85 im majki .ebem!Pre nego smo se "ustalili" u Evropi, dug je bio 40-50 miliona, a onda smo u narednim godinama, igrajući ta evro takmičenja prihodovali preko 200 miliona.Jbt, koliko oni kradu! Očajan sam šta nam uradiše od kluba!
3 hours ago3 hr 20 minutes ago, Moća said:Niko ne komentarise Zvezdin dug od 85 miliona?Za lekove im trebalo.E, ali koliko je to knjigovodstveno?Nije Terzic sigurno preuzeo klub da bi stavio na noge vec da bi okretao lovu i sebi visak stavljao u dzep. I nije jedini, Dinamo Zagreb je pre neki dan izasao sa slicnim ciframa. Terzicu je bitno samo da mu je efektiva veca od dugova jer mu je to omiljeni argument da pokaze kako je klub stabilan i kako dugove uvek moze da vrati ako hoce, samo eto nece. Problem s tom politikom je da ako se vec na leto ne kvalifikujemo u LS efektiva ode kroz prozor, Terzic na egzoticnu destinaciju a dugovi ostaju Zvezdi. Znamo to godinama, ne znam zasto se ljudi jos uvek iznenadjuju.
2 hours ago2 hr Pa ne iznenadjujemo se nego ti si znaci imao prihode koje si imao i potrosio si 40milki vise od prihoda da bi dug uvecao sa 40 na 80.