April 12Apr 12 Nadam se da je sudija ovim poslednjim gestom u pravcu hrama tražio oprost za sva nepočinstva kojima nas je častio danas.
April 12Apr 12 Kakva sramotna utakmica Partizana i sramotno sudjenje ovog debila. Pre nekih mesec dana Partizan je odigrao odlicnu utakmicu, dao tri gola i maksimalno vesto i pametno eksploatisao Zvezdine mane u odbrani. Ovo sto su danas pokusali, narocito u drugom poluvremenu, ne znam sta je ali nije fudbal. Zavrsili su utakmicu sa devet defanzivaca.Mi smo jos od zimske pauze ekipa koja se raspada i na individualni kvalitet dobija utakmice. Nadam se da bar Marin radi svoj posao i da se vec biraju igraci za letnji prelazni rok, ovo sto igramo je jednostavno negledljivo.
April 12Apr 12 Trener Partizana ubedljivo najrealniji komentar posle utakmice. Prvi put ga slusam, vrlo pristojan covek.
April 12Apr 12 1 minute ago, harper lee said:Trener Partizana ubedljivo najrealniji komentar posle utakmice. Prvi put ga slusam, vrlo pristojan covek.Ne znam zašto je odbio da igra fudbal posle 1:0?