April 12Apr 12 3 minutes ago, Arthur Kirkland said:Deluje mi da nije trebalo ponistiti gol, ali ajde. Bolje da se ne slusa kuknjavaGodinama se ponavlja upozorenje sudijama da je "Zvezda privilegovana na svim poljima" (poslednji put juce na KZS trenera Partizana) i sudije sude derbije pod velikim pritiskom. To je tako kako je, deo je taktike, ne treba se obazirati na takve stvari. Igramo sporo i bez koncentracije, Partizan je pozadi postavio istu taktiku kojom je izvukao remi prosli put i ona opet radi besprekorno jer se Milojevic vise bavi time sta novinari pisu o Zvezdi nego pripremom utakmica. To je mnogo veci problem od toga da li je neki gol ponisten ili nije.
April 12Apr 12 Na stranu sto smo tragikomicno losi, kakva crna ruka. Dugo nisam video ovako bizarnu sudijsku odluku. Ne znam sta je ludje, sto su mu uopste sugerisali da pogleda, ili to sto je nakon gledanja doneo odluku da ponisti gol.
April 12Apr 12 Moramo brzo da damo gol jer ce se utakmica pretvoriti u valjanja, provociranja i oprostene kartone kao sto je ovaj Mujakicu. Zaista ne bih voleo da izgubimo od ove seljacke ekipe.
April 12Apr 12 17 minutes ago, FPLS said:Na stranu sto smo tragikomicno losi, kakva crna ruka. Dugo nisam video ovako bizarnu sudijsku odluku.Ne znam sta je ludje, sto su mu uopste sugerisali da pogleda, ili to sto je nakon gledanja doneo odluku da ponisti gol.Možda je čovek slabovid.
April 12Apr 12 Slučajno prebacim kanal ,vidim derbi , igra kao na nivou zone ,ovi crni se valjaju ovi crveni ne znaju :)Ovaj anonimus trener Partizana može da predaje mucenom Milojevicu .Ovaj se izležava kao da ga ubio haha.Ovih 15 minuta koji sam pogledao ovi se valjaju 10 . Edited April 12Apr 12 by elementary
April 12Apr 12 Hajde VAR-e reaguj, igrac Partizana je nicim izazvan pao kao prostac a to je faul za Partizan.Koliko sramotna ekipa.
April 12Apr 12 Just now, harper lee said:Hajde VAR-e reaguj, igrac Partizana je nicim izazvan pao kao prostac a to je faul za Partizan.Koliko sramotna ekipa.Bukvalno sam ravnodusan prema ovom cirkusu, al ovakvo padanje je next level.Pazi, ladno mu je dao faul 😂