Yesterday at 18:171 day Trenutno vodimo protiv NP 2-1, a stopera igra... ELSNIK i to u paru sa Rodicem Edited yesterday at 18:181 day by Milosh76
Yesterday at 18:301 day Ovih dana se najvise pitam gde su oni veliki strucnjaci koji su nas ubedjivali da je Duarte Van Basten licno za Ndiajea.
Yesterday at 19:001 day Steta sto nismo primili drugi gol i ispali na penale ali hoce sreca ovog Milojevica pa to ti je. Katai je jedan od najvecih majstora i ujedno najvecih govnara koji su igrali u Zvezdi, on i Duarte veceras ne bi dodali loptu da im je zivot zavisio od toga. Fuj.
12 hours ago12 hr Juce sam posle utakmice bogoradao a u mislima mi je bila ona @harper lee recenica da ne igramo vise ovu nasu ligu nego slovenacku samo sto sam ja istu zamenio sa austrijskom jer je jaca. Ne zbog toga sto je bilo ko protiv Zvezde sto je bilo nekada pa otuda i taj harperov predlog nego zbog pristupa igraca, voljnog momenta, zato sto Miloju igraju Rodic i Kanga a ne bar neki klinci. Bukvalno me sve nervira oko kluba.