Thursday at 07:054 days 15 hours ago, Segundo said:Ova izjava i tvoje objasnjenje mi ne idu jedno uz drugo. Ovde si jasno istakao da ocekujes da se izjasni da li bi dosao, ali zapravo samo 'oce pare, a satro veliki Zvezdas. Samo zato sam se i "upecao" da trazim malo objasnjenje po tom pitanju.Ili da se izjasni da dolazi ili da ćuti. A to što hoće pare mi ne smeta ni najmanje, naravno da treba da dobije pare gde god da ode. I Dragović je došao sigurno za lepe pare.Nije u tome fora, već to prenemaganje. Brate TRAS DOLAZIM!!!. Nije da je siromah koji gleda svaki cent. Ok, negde će dobiti više, ali i Zvezda plaća dobro.Kao što rekoh već, njemu više odgovara taj njegov eventualni dolazak, nego li nama. Ovo je čisto lični stav.
Saturday at 18:381 day Bliđuhno skroz do sada, šanse bez. Jel' nam Đurić trenutno jedini štoper u pm, što ne igra sad Kolumbijac?
Saturday at 18:431 day Magiko se "izvinjava" navijačima Vojvodine za postignut gol, a Njegoš umalo da ode na Đavu da upali baklju posle gola.. debil!
Saturday at 18:431 day 3 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Bliđuhno skroz do sada, šanse bez. Jel' nam Đurić trenutno jedini štoper u pm, što ne igra sad Kolumbijac?Zato sto je Milojevic zihercina samo takva. Jebo te, ako si vec pustio upravu da ti proda sve igrace rizikuj s klincima a ne da krpis Krunicem koji nikad nije igrao stopera.
Saturday at 18:451 day Just now, Heyter said:Magiko se "izvinjava" navijačima Vojvodine za postignut gol, a Njegoš umalo da ode na Đavu da upali baklju posle gola.. debil!Sale dingospo, a ovaj je uvijek bio ljakse, i kod nas.
Saturday at 18:451 day A usput je Milijas sada brzi od Krunica na duzini od 20m garant. Obisao ga ovaj iz Vose u dva koraka.
Saturday at 18:461 day Bar Elšnik ne igra beka. Koliko li je samo Kanga puta izgubio loptu zbog nonšalantnosti ispred našeg gola
Saturday at 18:471 day Just now, Milosh76 said:A usput je Milijas sada brzi od Krunica na duzini od 20m garant. Obisao ga ovaj iz Vose u dva koraka.Ma, debil. Sta je on ocekivao, da ce Sandoval od prvog minuta da se pokaze kao Vidic? Pusti decka da igra, kad ces da vidis sta moze ako ne sad u gotovom prvenstvu.