Sunday at 15:465 days Kangica asisitirao Obamejangu u pobedi od 2-1 u gostima protiv Kenije, i jezdi ka MundijaluJedino sto ce verovatno morati da drknu Obalu Slonovace kod kuce da bi se to ostvarilo
Sunday at 20:085 days Svidja mi se kako ovi novi Zvezdini klinci (Erakovic, Maksimovic, Mimovic, Nedeljkovic) koji su dospeli do reprezentacije postuju loptu i pokusavaju da igraju, po cenu da naprave gresku. Ovoj reprezentaciji Srbije su potrebni igraci koji su nauceni da igraju moderan fudbal i da ne prepustaju posed olako panicnim izbacivanjem jako i nikome jer bas patimo u kreaciji i na sredini terena i sa bocnih pozicija. Dodavanje Maksimovica Jovicu kroz tri igraca koje je zapocelo akciju kod drugog gola protiv Austrije igracima poput Maksimovica ili Gudelja ne bi ni palo na pamet, grunuli bi loptu ili u prostor ili u aut.
Monday at 14:254 days i Stamenic ide na Mundijal sa Novim Zelandom Edited Monday at 14:264 days by TS-CS
Monday at 21:214 days On 23. 3. 2025. at 21:08, harper lee said:Svidja mi se kako ovi novi Zvezdini klinci (Erakovic, Maksimovic, Mimovic, Nedeljkovic) koji su dospeli do reprezentacije postuju loptu i pokusavaju da igraju, po cenu da naprave gresku. Ovoj reprezentaciji Srbije su potrebni igraci koji su nauceni da igraju moderan fudbal i da ne prepustaju posed olako panicnim izbacivanjem jako i nikome jer bas patimo u kreaciji i na sredini terena i sa bocnih pozicija. Dodavanje Maksimovica Jovicu kroz tri igraca koje je zapocelo akciju kod drugog gola protiv Austrije igracima poput Maksimovica ili Gudelja ne bi ni palo na pamet, grunuli bi loptu ili u prostor ili u aut.Ovo kao braća blizanci dobri i zli Miličić...PS. Kakav užas od ovog v5 editora na mobilnom, majko mila - selektovanje i editovanje citata je kao crtanje sa MS Paintbrushom.
Tuesday at 07:033 days Arnautovic koji se zagonetno smeška povodom mogućnosti dolaska u Zvezdu u trideset i šestoj godini života... kaže videćemo nije to tako lako.Sunce ti poljubim, pa kad smo mi to postali starački dom da svi uzimaju zadnje pare kod nas? Edited Tuesday at 07:033 days by JPM
Tuesday at 10:363 days 3 hours ago, JPM said:Arnautovic koji se zagonetno smeška povodom mogućnosti dolaska u Zvezdu u trideset i šestoj godini života... kaže videćemo nije to tako lako.Sunce ti poljubim, pa kad smo mi to postali starački dom da svi uzimaju zadnje pare kod nas?Arnautović bi podigao nivo igre i realizacije za klasu, uz svo poštovanje prema Šerifu. Čak bi mogao i njih da upari, obzirom da Šerifu nije teško da obavlje prljave poslove. Ako dovedemo Arnautovica onda cemo prodati Bruna ili Šerifa, ipak mislim da je Šerifu dato zeleno svjetlo za odlazak na kraju godine.
Tuesday at 11:273 days 4 hours ago, JPM said:Arnautovic koji se zagonetno smeška povodom mogućnosti dolaska u Zvezdu u trideset i šestoj godini života... kaže videćemo nije to tako lako.Sunce ti poljubim, pa kad smo mi to postali starački dom da svi uzimaju zadnje pare kod nas?Arnautović je i dalje previše dobar igrač da bi se pisalo o njemu na taj način.Čovek je prošle sezone bio glavna opcija sa klupe u ekipi koja je osvojila Seriu A.
Tuesday at 11:373 days Ma sve ja to poštujem, i njega poštujem ali te izjave tipa videćemo...nije to tako jednostavno. Mislim. oće pare, naravno da oće pare. A sa druge strane kao neki veliki Zvezdaš.Da me ne shvatite pogrešno, cenim ja sve to, ali to su ozbiljne godine za napadača, gde je hitrina važan faktor modernog fudbala.Šerifova realizacija često jeste problem, ali me je on kupio svime ostalim u igri, vrlo je koristan momak. Ako ode, biće to šteta, realno.
Wednesday at 09:592 days 22 hours ago, JPM said:Ma sve ja to poštujem, i njega poštujem ali te izjave tipa videćemo...nije to tako jednostavno. Mislim. oće pare, naravno da oće pare. A sa druge strane kao neki veliki Zvezdaš.Zaintrigirao si me sada 😄Bas me zanima kako bi ti odgovorio na pitanje o prelasku u drugi klub u martu mesecu dok se tvoj tim bori za jos jednu tutulu i svojoj zemlji i ocekuju ga i rasplet utakmice u LŠ gde je tvoj tim takodje konkurent za trofej? A da, btw niti si neki anonimus, niti si petoligaski igrac, pa da te zabole sta ce neko reci, vec dokazani profi fudbaler 🙂A takodje mi nije jasan ni drugi deo. Jel on (ili bilo koji drugi igrac koji se deklarise kao Zvezdas) treba da potpise za CZ iskljucivo za dzabe kako bi dokazao sirokim narodnim masama da zaista jeste Zvezdas i da onda bude priznat kao takav? Jel su mozda Marin, Dragovic, Drkusic manje Zvezdasi, jer su imali unosne ugovore ovde? Zvezda okrece ogroman novac (sto bi Terza rekao, generiše 🤢🤮), na sva usta se hvali time, igra redovno najvisa evropska takmicenja, placa ugovore Gobeljicima i slicnima po pola miliona eura (nebitno da li ide u njihov dzep, cinjenica je da su ugovori svima ogromni), a onda treba eventualno da dodje covek koji za sebe kaze da od malena navija za Zvezdu, ali za to novca ne trazi. Da je trenutak takav da je opet ono vreme razbijanja stakla i ubacivanja sampiona u auto, da se para nema, pa da razumem da neko to uradi iz cistog gušta, u ovom trenutku gde bi se od njega ocekivao visoko nivo fudbala, prednost, pritisak..ne vidim razlog zasto bi to ikome palo na pamet.
Wednesday at 10:432 days 38 minutes ago, Segundo said:Bas me zanima kako bi ti odgovorio na pitanje o prelasku u drugi klub u martu mesecu dok se tvoj tim bori za jos jednu tutulu i svojoj zemlji i ocekuju ga i rasplet utakmice u LŠ gde je tvoj tim takodje konkurent za trofej? A da, btw niti si neki anonimus, niti si petoligaski igrac, pa da te zabole sta ce neko reci, vec dokazani profi fudbaler 🙂Verovatno nikako. No comment.38 minutes ago, Segundo said:Jel on (ili bilo koji drugi igrac koji se deklarise kao Zvezdas) treba da potpise za CZ iskljucivo za dzabe kako bi dokazao sirokim narodnim masama da zaista jeste Zvezdas i da onda bude priznat kao takav?Ne, taman posla. Ali mislim da je previse star da bi Zvezdi mogao u dovoljnoj meri da se isplati kako bi "obrnula" uložen novac. A verujem da se slažeš da Zvezda koliko god "obrtala veliki novac" taj novac je veliki samo za ovo podneblje, nikako za uslove u zapadnoj evropi, pa iz tog razloga uvek treba plaćanje svakog igrača da gleda kao investiciju koja treba da se vrati. Arnautović uskoro puni 36 godina. Mnogo.41 minutes ago, Segundo said:Zvezda okrece ogroman novac (sto bi Terza rekao, generiše 🤢🤮), na sva usta se hvali time, igra redovno najvisa evropska takmicenja, placa ugovore Gobeljicima i slicnima po pola miliona eura (nebitno da li ide u njihov dzep, cinjenica je da su ugovori svima ogromni), a onda treba eventualno da dodje covek koji za sebe kaze da od malena navija za Zvezdu, ali za to novca ne trazi.Naravno da treba da traži novac, profesionalni fudbaler živi od fudbala i tu navijačka pripadnost eventualno može da bude važna samo ako bira između naše i neke slične ponude od kluba koji mu ne znači ništa.Ja sve ovo pišem iz ugla da nama taj transfer ne odgovara, ne njemu. Dragović je došao u najboljim godinama za štopera. Arnautović je završio. Lični stav.
Wednesday at 11:032 days I ja sam generalno protiv, mada paralela sa Dragovićem nije najsrećnija, Arnautović ima poprilično bolji pedigre, na kraju krajeva, Inter ga je letos platio nekih 10ak miliona.U transfer smislu sva je prilika da će Terzićev prelazak u Zabelu biti glavna tema letnjeg prozora. Ostalo su nebitni detalji.
Wednesday at 12:292 days Dragović nije imao karijeru poput Arnautovića, ali je došao bukvalno u najboljim štoperskim godinama, odbio sva produženja ugovora i došao da ostvari svoj dečački san.Tome mogu samo da se poklonim. Svaka čast čoveku. Nije malo odricanje. I tu ne mislim na pare, mislim na porodicu koja je u inostranstvu i nema neku veliku željud da živi u Srbiji.
Wednesday at 12:562 days 1 hour ago, kralj said:I ja sam generalno protiv, mada paralela sa Dragovićem nije najsrećnija, Arnautović ima poprilično bolji pedigre, na kraju krajeva, Inter ga je letos platio nekih 10ak miliona.U transfer smislu sva je prilika da će Terzićev prelazak u Zabelu biti glavna tema letnjeg prozora. Ostalo su nebitni detalji.Znas nesto sto mi ne znamo?
Wednesday at 13:192 days Ma jok, anticipiram neki riot chase uskoro, koji će da se završi tim transferom.
Wednesday at 14:402 days 1 hour ago, kralj said:Ma jok, anticipiram neki riot chase uskoro, koji će da se završi tim transferom.Mislim da te malo zahvatio revolucionarni "jovobakic" zanos.