dragance Posted March 5 Posted March 5 Ovo zlo treba isterati iz kluba koliko sutra. Ostaviti samo Marina od ove vrhuške. Problem je što dok hulja ne ode u kurac nema ništa od toga.
sigurnost Posted March 5 Posted March 5 2 hours ago, Nikodije said: btw podrzao bih predlog dimitrija da se topik zakljuca i ne pise nista sve dok terza ne ode iz kluba. i drago mi je sto je predlog potekao od dimitrija, jer mi se cinilo da je on bio medju onima koji su svih ovih godina ignorisali stvarnost kada je fkcz u pitanju. licno, od one veceri maja ili juna 2014. kada je vucic usao u klub malo toga osecam prema fkcz, na stadionu nisam bio nijednom, a retke utakmice sam gledao bez emocija. pobede me nisu radovale, porazi me nisu rastuzivali. zapravo, poslednji put sam osetio emociju onog letnjeg dana 2012. kada je uplakani robi otisao iz kluba. imao sam utisak da je tu bio kraj i mog emotivnog odnosa prema klubu, i to se kasnije potvrdilo kao takvo. ono sto se desavalo od 2014. je 1 veoma mracan i sraman period, nikakve titule i lige sampiona to ne mogu da zamaskiraju. lokot do nekih boljih dana. Novembra 2012. je Vučić upao u klub sa Džajičem, Čovićem, Antićem, Radujkom, Kokezom i Stojadinovićem. Možda je bio još neko. Pitanje za sve: Kako uspeti emotivno se udaljiti od kluba? Evo ja ne mogu, a verovatno bi mi bilo lakše da mogu. Prvi put sam poželeo 1991. kada je Cvetković održao govor igračima, posle Tokija mislim, u kojem im je rekao da treba da budu ponosni na Miloševića i Arkana.
Milosh76 Posted March 5 Posted March 5 To sto Terzic lupeta gluposti je njegova licna i partijska stvar. Imali smo ministra u Milosevicevoj Vladi i to velikog Vladimira Cvetkovica, imali smo i Dzajica clana GO SNS... Nije ovo jedino brukanje kluba. Ni Dzajic nije Zvezda, a kamoli debil poput Terzica. Meni Zvezdu ogaditi nece ni on niti bilo ko drugi, a moja odluka o (ne)odlasku na stadion ne utice na to sto bulazni Terzic. Posle 10ak godina nisam uzeo sezonsku, iz licnih razloga koje ni sa fudbalom nemaju veze, a kamoli sa Terzicem. 5
sasha Posted March 5 Posted March 5 (edited) 15 minutes ago, sigurnost said: Pitanje za sve: Kako uspeti emotivno se udaljiti od kluba? Ja uspeo bez problema pogotovo u poslednjih par meseci kako su protesti počeli. Ne mogu preko dana protiv bagre a uveče navijaj za nešto što su mafijaši napravili da bi krali i malo kroz neke pobede u košarci narodu dali zabave. Samo gledaš njihove njuške (Terzića, Čovića...) i šta pričaju i rade i kako uništavaju klub i drpaju pare za sebe i stranku. Čista okupacija. Bojkot bi trebao da važi i za košarku, ista je to mafija. Samo je tamo manje para u igri a i mnogo je lakše biti konkurentan u Evropi pa kao izgleda bolje. One tribine protiv Žalgirisa, da ti ogade sve. Kamo sreće da ih niko ne gleda ni uživo ni na tv osim profesionalnih navijača koji verovatno ni ne znaju bar pola igrača. U principu sam totalno ravnodušan. Valjda se nekad promeni. Edited March 5 by sasha 2
Milosh76 Posted March 5 Posted March 5 2 minutes ago, sasha said: Kamo sreće da ih niko ne gleda ni uživo Koga, Zvezdu ili navijace? 1
sasha Posted March 5 Posted March 5 Zvezdu. Da nema nikog na tribinama osim njihove bagre i da se stavi do znanja mafiji da nema podršku i pored svih domaćih titula.
Milosh76 Posted March 5 Posted March 5 Zasto bi kaznjavao igrace zbog debila na severu ili u upravi? Navijas za Zvezdu, a ne za Covica ili Terzica ili Drcelica ili Mrkelu... Vece mi zadovoljstvo pricinjava da gledam Kalinica i Petruseva, nego da ih bojkotujem, jer to Drcelica i Covica bas nimalo nece pogoditi. 2
sigurnost Posted March 5 Posted March 5 1 hour ago, sasha said: Ja uspeo bez problema pogotovo u poslednjih par meseci kako su protesti počeli. Ne mogu preko dana protiv bagre a uveče navijaj za nešto što su mafijaši napravili da bi krali i malo kroz neke pobede u košarci narodu dali zabave. Samo gledaš njihove njuške (Terzića, Čovića...) i šta pričaju i rade i kako uništavaju klub i drpaju pare za sebe i stranku. Čista okupacija. Bojkot bi trebao da važi i za košarku, ista je to mafija. Samo je tamo manje para u igri a i mnogo je lakše biti konkurentan u Evropi pa kao izgleda bolje. One tribine protiv Žalgirisa, da ti ogade sve. Kamo sreće da ih niko ne gleda ni uživo ni na tv osim profesionalnih navijača koji verovatno ni ne znaju bar pola igrača. U principu sam totalno ravnodušan. Valjda se nekad promeni. Gledajući tim očima nikad niko nije trebao ni da počne da navija za Zvezdu, ni da prati profesionalni sport. Ne znam koliko imaš godina i kada si počeo da navijaš za Zvezdu, ali kako si mogao da progutaš Krcuna, Bugarčića, Dražu Markovića, Radmila Bogdanović, Arkana... Lično bih voleo da mogu da postanem potpuno ravnodušan prema Zvezdi, ali ne mogu. 2
Dimitrije Posted March 5 Author Posted March 5 Klub cine ljudi. Kako se ti ljudi ponasaju i u kojoj meri je njihovo ponasanje u skladu sa stanjem duha naroda, u toj meri je klub prihvacen u narodu. Kada je Zvezda osnovana, postala je popularna jer je bila bliza narodnom sentimentu nego, recimo, Partizan, koji je bio i bolji, i bogatiji, i uspesniji od Zvezde ali je bio rezimski klub i rezim je u njemu video svog sportskog ambasadora. Danas tu ulogu ima Zvezda. Da je danasnji rezim podnosljiv, ne bi bilo problema. Ali rezim je kriminalan i danas veliki deo naroda jasno i glasno protestvuje protiv tog rezima. Niko iz Zvezde da se javi i da kaze da je uz narod. Milojevicu su nekoliko puta pruzali priliku da to javno kaze, ali on objasnjava da ga kao sportskog radnika politika ne zanima pa se zato ne izjasnjava. Nisam smatrao da je veliki strucnjak, ali mi se cinio kao posten i casan covek. Izgleda da nije ni ovo drugo. Niti se ijedan od fudbalera oglasio. Svi cute, prave se kao da se u zemlji nista ne desava, proslavljaju Zvezdin rodjendan dok se masa naroda valja ulicama i protestvuje protv rezima. Od sveukupnog naroda, Zvezdine sportiste i rukovodioce jedino odusevljavaju Delije sa severa, koji su postali rezimska falanga. Delijama po sopstvenoj zelji i/ili po diktatu igraci i treneri moraju da se dive i da to divljenje javno iskazuju pre i posle svake utakmice. Fuj! Te kukavice i beskicmenjaci, i igraci, treneri, i ostale klupske prisipetlje, plase se Delija a jos vise Terzica. Jedini se u klubu taj dripac javno oglasava o protestima i osipa paljbu po onima koji su se pobunili protiv rezimskog zuluma. Bitanga i rezimska hulja je postao prvi covek u klubu i nastoji i uspeva da ga oblikuje po svojim nazorima. Nema tu vise ljubavi za Zvezdu. Presla je na stranu onih koji ne mogu niti da se vole, niti da se tolerisu, niti da se podnesu - ukratko na stranu neprijatelja. Ja samo izabrao drugu stranu i to je to. 5
sasha Posted March 5 Posted March 5 36 minutes ago, sigurnost said: Ne znam koliko imaš godina i kada si počeo da navijaš za Zvezdu Od 80 i neke kao klinac sam išao na svaku utakmicu Zvezde, otac me vodio, pravdao časove kada je bilo sredom:) Sezonska karta, zapad, vremenom znaš sve ljude okolo. Tada i posle mi nije toliko to bilo bitno oko Miloševića, Arkana, valjda i što sam bio mlađi ali ovi su mi nepodnošljivi, bukvalno razaraju ovu zemlju i ljude u njoj i tako osećam. Da ne pišem ponovo isto, lepo je Dimitrije napisao u postu iznad. 2
Popular Post John Coltrane Posted Thursday at 12:55 Popular Post Posted Thursday at 12:55 @Segundo 1 7 2
Segundo Posted Thursday at 14:26 Posted Thursday at 14:26 1 hour ago, John Coltrane said: @Segundo Kakav car ❤️ ovo je potpuno novi level 😂 1
Budja Posted Saturday at 03:27 Posted Saturday at 03:27 On 6. 3. 2025. at 9:26, Segundo said: Kakav car ❤️ ovo je potpuno novi level 😂 Ekvador je poludeo za Kastiljovim outfitom. Cak i Ligisti (navijaci LDU Quito, najpopularniji klub u Kitu, rival Barselone, najpopularnijeg kluba u zemlji iz Gvajakila) su odlepili. Uvek isticem ovde kako je Segundo ostavio trag u Zvezdi. 3
Recommended Posts