kralj Posted February 26 Posted February 26 To su sve nijanse. Ovo je verovatno tim najvećih zvezda, sa blagom pristrasnošću spram Barija. Vidić je sigurno imao veću karijeru od Mileta npr. Ali u Zvezdi je ako se ne varam samo uzeo 1 titulu i 2 ili 3 kupa, u ovoj debelo olinjaloj konkurenciji.
Hamlet Strašni Posted February 26 Posted February 26 Па, ако се гледа укупна каријера, Миле је први играч у историји који је освојио КЕШ са два различита тима. Плус је играо четвртфинале светског првенства, Немања није изашао из групе. Синиша је најбољи одбрамбени међу везним и најбољи везни међу одбрамбеним али није ни најбољи везни ни одбрамбени. 1
kralj Posted February 26 Posted February 26 Da, za fudbalera sa ovih prostora, ima Mile jedinstvenih stavki u CVu, ali Vidićeva karijera je veća. Ostavio je veći trag. Ja bih ipak radije imao u timu Mileta. Bio sam klinac kada je došao, išao na prijateljsku sa Steauom, Mile igrao po poluvreme za oba tima. Ako se dobro sećam 4:0 smo dobili. Oni su bili aktuelni vicešampioni Evrope. 1
Hamlet Strašni Posted February 26 Posted February 26 Ostavio je veći trag i jer je igrao u vreme kada se gledaju sve utakmice i kada postoji internet. Mislim da su titule Steaue i Zvezde u KEŠ ogromni podvizi. Mnogo veći od titula Aston Vile i HSV recimo... 2 1
Milosh76 Posted February 26 Posted February 26 Zvezda ima takvu istoriju i takve igrace da mozemo napraviti 3 jednako kvalitetna tima. I na to treba da budemo ponosni. 4 1 1
Heyter Posted March 1 Posted March 1 Фудбалски клуб Црвена звезда ће 80. рођендан прославити 16. марта на утакмици против Спартака, уместо првобитно планираног 15. када је требало да се састанемо на стадиону “Рајко Митић” са екипом из Суботице. До новог термина утакмице 28. кола Суперлиге Србије је дошло након договора два клуба, јер одигравање меча 16. марта више одговара и Звезди и Спартаку. Сви звездаши који желе да дођу на прославу Звездиног 80. рођендана ће моћи то да учине 16. марта, а улаз је бесплатан. Меч ће почети у 16 часова. 16ti im "više odgovara" 1
John Dies at the End Posted March 1 Posted March 1 Hvala Terzo madjijo Kad' vec ja ne mogu da odlozim svoj(e)u 2
John Dies at the End Posted March 2 Posted March 2 Kakva smo mi sprdacina od kluba. I posle se pitamo zbog cega nema rezultata u Evropi. Dragstor radi non-stop... i ti Milojevicu, postao si najobicniji Trzin pijun. 1
Milosh76 Posted March 2 Posted March 2 (edited) ZVEZDA (4-2-3-1): Radanović – Seol, Milosavljević, Đurić, Anan – Kanga, Šljivić – Ilić, Katai, Milson – Šerif. Radanovic je klinac od 16 godina. Utakmica je u 16h Edited March 2 by Milosh76
pantelia Posted March 4 Posted March 4 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/raanje-crvene-zvezde-i-od-lenjina-i-staljina-do-najveceg-srpskog-kluba/506442 Srecan nam 80-i rodjendan 3
Nikodije Posted March 4 Posted March 4 On 26. 2. 2025. at 20:50, kralj said: Da, za fudbalera sa ovih prostora, ima Mile jedinstvenih stavki u CVu, ali Vidićeva karijera je veća. Ostavio je veći trag. Ja bih ipak radije imao u timu Mileta. Bio sam klinac kada je došao, išao na prijateljsku sa Steauom, Mile igrao po poluvreme za oba tima. Ako se dobro sećam 4:0 smo dobili. Oni su bili aktuelni vicešampioni Evrope. To je i meni bila jedna od prvih utakmica na Marakani, bio je pun stadion. Sećam se da je tada gol za Zvezdu dao Ivan Adžić, imao je tipa 16 godina i reklamirali su ga kao čudo neviđeno.
Dimitrije Posted March 5 Author Posted March 5 https://www.danas.rs/sport/zvezdan-terzic-studenti-protesti-vucic/ Ako ne mozemo blokadu, onda bar bojkot. Neka se zatvori ovaj topik, a oni koji zele da se i dalje dopisuju neka otvore novi. Zvezda nikada nije nize pala. 2
sigurnost Posted March 5 Posted March 5 16 hours ago, Nikodije said: To je i meni bila jedna od prvih utakmica na Marakani, bio je pun stadion. Sećam se da je tada gol za Zvezdu dao Ivan Adžić, imao je tipa 16 godina i reklamirali su ga kao čudo neviđeno. Nemojmo preterivati. Bilo je jedno 40k ljudi. Prva Miletova utakmica u dresu Zvezde, prva internacionalna utakmica nekog rumunskog sportskog kluba posle pada Čaušeskua. Adžić jeste bio čudo od deteta, ali fizička građa i nesportski život učinili su da ne realizuje ni 10% svog talenta. 1
Nikodije Posted March 5 Posted March 5 (edited) btw podrzao bih predlog dimitrija da se topik zakljuca i ne pise nista sve dok terza ne ode iz kluba. i drago mi je sto je predlog potekao od dimitrija, jer mi se cinilo da je on bio medju onima koji su svih ovih godina ignorisali stvarnost kada je fkcz u pitanju. licno, od one veceri maja ili juna 2014. kada je vucic usao u klub malo toga osecam prema fkcz, na stadionu nisam bio nijednom, a retke utakmice sam gledao bez emocija. pobede me nisu radovale, porazi me nisu rastuzivali. zapravo, poslednji put sam osetio emociju onog letnjeg dana 2012. kada je uplakani robi otisao iz kluba. imao sam utisak da je tu bio kraj i mog emotivnog odnosa prema klubu, i to se kasnije potvrdilo kao takvo. ono sto se desavalo od 2014. je 1 veoma mracan i sraman period, nikakve titule i lige sampiona to ne mogu da zamaskiraju. lokot do nekih boljih dana. Edited March 5 by Nikodije 2 1
levi Posted March 5 Posted March 5 pa i ne piše se već neko vreme, Milosh nekad okači sastave i to je to 1
Recommended Posts