Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Prodali su Djigu i Mimovica za 20 miliona evra, pored toga su jos 4 stopera napustila klub. 

Zamene su levi bek OFK-e, rezervni stoper Pazara, dete od 17 godina iz omladinaca i stoper doveden za 100 evra sa kraja klupe spanskog treceligasa.

• +1 2
Posted

Pa dobro, drpaju lovu ubrzanim tempom dok mogu.

Posle ove rasprodaje ovo je vrlo verovatno bilo naše poslednje učešće u lš na neko duže vreme, maksimum će biti onaj krš od lige konferencije.

Neka bude kako bude, samo neka odu ovi sa vlasti pa vezano i ovi iz fudbala, košarke..

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
47 minutes ago, MeanM@ said:

Impresionirani.

Prvo je klepio impresivni utakmicom…

Pogubio se, krenuo nadrkano ka novinarki. Nije mu ona kriva sto je debil bez manira

Pa vas recnik nije bas mnogo bolji, zar ne?  Milojevic nije elokventan, ali nije dibidus neotesan kakvim ga opisujete koristeci recnik dripca.

Posted
22 minutes ago, FPLS said:

Prodali su Djigu i Mimovica za 20 miliona evra, pored toga su jos 4 stopera napustila klub. 

Zamene su levi bek OFK-e, rezervni stoper Pazara, dete od 17 godina iz omladinaca i stoper doveden za 100 evra sa kraja klupe spanskog treceligasa.

Djuric nije bas "rezervni stoper Pazara".  Igrao je na pozajmici i u boljim klubovima, ukljucujuci Domzale (37) i Spartak iz Trnave (18).  Da sacekamo do maja da vidimo kakvi ce da budu Djuric, Milosavljevic i ostala dvojca stopera.  Prisetite se prvih utakmica koje su odigrali Erakovic, Djiga i Vidic u Zvezdi.  Problem je sto u timu nije ostavljen jedan iskusni stopera da ovi mladi momci uz njega peku zanat.

Posted (edited)
1 hour ago, roux senyurt said:

milson danas stvarno katastrofalno. u zadnjem napadu umesto da centrira on se vrti oko svoje ose trideset puta i ceka sudiju da svira kraj

Milsonova predstava danas je, i ne samo danas, za ispisnicu iz kluba. Uz par bekenda, čisto da ne padne pri izlasku dok gađa vrata.

Šest golova na derbiju je uvek rado viđen gost.

Edited by Meduzalem
  • +1 1
Posted

Jedini i iskljucivi krivac za ovu bruku je Zvezdan Terzic.

A i Vladan Milojevic koji je pristao da mu se rasproda cela odbrana.

• Hvala 1
Posted

Mogu da razumem prodaju Djige i Mimovica, em dobre pare, em je Seol solidan bek i dobra zamena za Mimovica.  Ne razumem zasto su dozvolili da odu Drkusic i Spajic.  Hajde da je Spajic zeleo da ode ako se ukaze dobra prilika, ali Drkusic je mogao da ostane do kraja pozajmice i imam utisak da bi on rado ostao.  Sa njim bi ovi mladju mogli da peku zanat.  Sto se tice Lekovica i Degeneka, na njih dvojcu se ne bih oslanjao i da su ostali.  Jedini razlog za totalnu renovaciju zadnje linije je da su zeleli da vide da li medju novajlijama ima dovoljno potencijala za napredovanje.  Ostali su sa totalno neizbalansiranim timom: odlican napad i odlican srednji red i totalno porozna odbrana.  Uzgred, voleo bih da se Glazer vrati na gol, da ima nekoga da podvikne ovoj mladjariji.

Imao sam utisak da je Milson namerno sabotirao jer nije bio starter + sto je Radonjc zamenio Silasa.  Prethodnih kola Milson je igrao dobro i ocekivao je da odigra bar poluvreme.  Ali i Luka Ilic je igrao dobro do prekida sezone pa sada igra na kasicicu.  Konkurencija u napadu je zestoka.

Posted

Neverovatno kakve gluposti pravimo u odbrani.I treba da nas na onaj nacin kazne.

Al dobro to je sve posledica hostaplera Terzica a Miloje kao pomagac....

Posted

koliko sam ja razumeo, rusi su trazili drkusica nazad. naravno, veze nemam da li je to tacno ili ne.

mislim da je terzic prodao sve sto je mogao jer je sezona prakticno zavrsena. osim djige, svi koji su otisli su relativno lako zamenjivi, a tim ce, po svom ustaljenom obicaju, poceti da se gradi i uigrava tek na leto kada dovedu nove igrace

Posted

Na srecu nije imao dovoljno vremena, jer je bio plan da proda Milsona i Duartea u MSL. Cak se pominjao i Luka Ilic da ce otici.

Posted

Terzic prodaje jer SNS treba novac da bi se odrzala na vlasti. 

• Haha 1
Posted

Moj utisak je da Terzić sluti da je došao kraj pa rasprodaje sve i priprema se za bežaniju. Kad Vučić padne njemu robija ne gine. Ostaje mu još samo da digne lovu za malog Maksa. 

Guteša je bezveznjak, bolji je doduše od onog nesretnog Ilića, ali to mu nije neka referenca. To je još jedan problem u najavi jer smo od početka renesanse na golu bili cementirani prvo sa Borjanom, a posle i sa proslom Glazerovom sezonom. Čitavu odbranu će morati da uigraju za manje od mesec dana, to deluje kao nemoguća misija. 

• +1 2
Posted

1 hour ago, fandorin said:

Moj utisak je da Terzić sluti da je došao kraj pa rasprodaje sve i priprema se za bežaniju. Kad Vučić padne njemu robija ne gine. 

On je jedan od retkih iz SNS ekipe koji su već imali to zadovoljstvo da iskuse život u bežaniji, tako da sam 100% siguran da se ovaj put još bolje spremio za isti.