elementary Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Kakav bunker jbt Realno Partizan ima sastav u rangu Čuke,još gori su nego jesenas i to dosta .Igrace bunker ,prošao im jedan napad i to je to . Edited 14 hours ago by elementary 1
hrkljush boys_2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Silas nikako danas. Mada je ovdje bilo i kontakta Silasa i Ilića. 1
hrkljush boys_2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kaže genije sa arene ''funkcioniše novi sistem Blagojevića''. Mrtvi bunker sa ispucavanjima na Kalulua. Legitimno ali ništa tu nema novo.
elementary Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Šta da očekuješ u Evropi kad je Partizan ovoliko srozan ,totalno nebitna utakmica .Sudije je kreten ,povredice nam igrace a žuti nigde .Slepci krenuli još u prvom da se valjaju haha. Edited 14 hours ago by elementary 1 1
JohnnyD Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sad da uzmemo titulu ako nas nije sramota. Prvi derbi za 30 godina u kom me zaboli paja ko ce da dobije. Gledam samo da cujem da li ce neko da vice Vucicu pederu. 2
elementary Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kako će se pogubiti sudija u drugom ovi dosli da igraju bunker ,biju i valjaju se . Nema ovde šta da se lepo vidi . 1
hrkljush boys_2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kovač je trebao 3 žuta dobiti za ove mai gerije. Mako više koncentracije u 16 i pašće Javor i Ćurčić. 1
MeanM@ Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Katai, Kanga i krivoverni Radonjic resavaju Vidim da su na klupi 1
elementary Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Vazda smo sa Javorom teško izvlačili bodove .Ja navijam za X ,da se i komšije raduju .Ako preokrenemo biće u pitanju nameštaljka Simpatične su ove komšije sto su na ignore listi pa samo lupaju smajlije jadni . Edited 14 hours ago by elementary 1
Dimitrije Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago (edited) Partizan je dosao da igra bunker i da ako moze napada iz kontri. Uspelo im je sto su zamislili zahvaljujuci greskama nasih odbrambenih igraca. Ovako ce da nastave do kraja jer mislim da Partizanu odgovara i neresen rezultat pa i tesan poraz. Zvezdi je, osim prestiza, svejedno. Edited 14 hours ago by Dimitrije 1
Dimitrije Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 7 minutes ago, elementary said: Vazda smo sa Javorom teško izvlačili bodove .Ja navijam za X ,da se i komšije raduju .Ako preokrenemo biće u pitanju nameštaljka Simpatične su ove komšije sto su na ignore listi pa samo lupaju smajlije jadni . I Miloje je trenirao Javor.
Recommended Posts