Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakav bunker jbt :) Realno Partizan ima sastav u rangu Čuke,još gori su nego jesenas i to dosta .Igrace bunker ,prošao im jedan napad i to je to .

Edited by elementary
  • +1 1
Posted

Silas nikako danas. Mada je ovdje bilo i kontakta Silasa i Ilića.

• Haha 1
Posted

Kaže genije sa arene ''funkcioniše novi sistem Blagojevića''. Mrtvi bunker sa ispucavanjima na Kalulua. Legitimno ali ništa tu nema novo.

Posted (edited)

Šta da očekuješ u Evropi kad je Partizan ovoliko srozan ,totalno nebitna utakmica

.Sudije je kreten ,povredice nam igrace a žuti nigde .Slepci krenuli još u prvom da se valjaju haha.

Edited by elementary
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

Sad da uzmemo titulu ako nas nije sramota.

Prvi derbi za 30 godina u kom me zaboli paja ko ce da dobije. Gledam samo da cujem da li ce neko da vice Vucicu pederu.

• +1 2
Posted

Kako će se pogubiti sudija u drugom :) ovi dosli da igraju bunker ,biju i valjaju se .

Nema ovde šta da se lepo vidi .

• Haha 1
Posted

Kovač je trebao 3 žuta dobiti za ove mai gerije. Mako više koncentracije u 16 i pašće Javor i Ćurčić.

• Haha 1
Posted

Katai, Kanga i krivoverni Radonjic resavaju

Vidim da su na klupi

• +1 1
Posted (edited)

Vazda smo sa Javorom teško izvlačili bodove .Ja navijam za X ,da se i komšije raduju .Ako preokrenemo biće u pitanju nameštaljka :) Simpatične su ove komšije sto su na ignore listi pa samo lupaju smajlije jadni .

Edited by elementary
  • +1 1
Posted (edited)

Partizan je dosao da igra bunker i da ako moze napada iz kontri.  Uspelo im je sto su zamislili zahvaljujuci greskama nasih odbrambenih igraca.  Ovako ce da nastave do kraja jer mislim da Partizanu odgovara i neresen rezultat pa i tesan poraz.  Zvezdi je, osim prestiza, svejedno. 

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, ubibobi said:

Svejedno

:thumbup:

Posted
7 minutes ago, elementary said:

Vazda smo sa Javorom teško izvlačili bodove .Ja navijam za X ,da se i komšije raduju .Ako preokrenemo biće u pitanju nameštaljka :) Simpatične su ove komšije sto su na ignore listi pa samo lupaju smajlije jadni .

I Miloje je trenirao Javor.