Segundo Posted Wednesday at 23:27 Posted Wednesday at 23:27 4 hours ago, Dimitrije said: Ja mislim da smo odbranu remontovali i da su novi igraci obecavajuci. Gutesa se pokazao kao dobra zamena za Glazera. Seol je trenutno jedan od najboljih igraca u timu. Milosavljevic i Djuric za sada bez velikih padova iako su tek poceli da igraju u tandemu. Imaju visinu, imaju skok, agilni su u tranziciji pri iznosenju lopte. Anan nije rupa, mada nedostaje to sto nema centar-sut, ili bar nije pokazao da ga ima. Nije ziheras, ima srce. Igraci na klupi Stojkovic i Rodic + dva nova stopera (Fol i Sandoval). Za Rodica znamo sta je i ko je, ostala trojca su mladi i treba te da pokazu sta znaju. Pruzice im se prilika do kraja sezone. Do sada nismo imali situaciju da puste gotovo sve igrace poslednje linije na pola sezone, iskreno sam iznenadjen ovakvim ishodom, ali ga podrzavam. Djiga je nadmasio sva ocekivanja i zasluzio je i da dobije priliku u mnogo jacoj ligi i da je naplati, zelim da mu Vulverhempton bude samo usputna stranica. Za Mimovica je dosla fantasticna ponuda posle kratko vremena i kao i za Nedeljkovica, nije bilo mnogo razmisljanja. Klub je za 2x po 6 meseci napravio sjajan posao sa poziciji desno beka, nema sta. Spajic na kraju nema vise sta da trazi u ovakvim okolnostima, hvala za neke partije, ali na LŠ nivou protiv najjacih, skupo nas je kostao. Ostade samo Seol iz te prve cetvrotke. Meni licno on nije neki ekstra kvalitet (mozda me sama spoznaja da smo imala Hvanga naterala da mislim da ce biti taj nivo), ali mu ni ne zameram mnogo toga, uvek se trudi, ponavlja, sljaka do kraja i to na obe strane terena. Nadam se da ce se ustaliti samo na jednoj strani i da to bude to. U ovakvim periodima obicno su bila razvlacenja igraca, od eventualne prodaje na zimu, do ostanka do kraja sezone, sa akcentom na ostanku do kraja kvalifikacija, a to bi se onda obicno produzavalo na dalje. Elem, ja ovo gledam kao odlicnu priliku da se ovi mladi momci pokazu, dokazu, pa ko zasluzi i da se ustali za dalje. Ali svakako, do leta ocekujem da se upakuju neki ozbiljniji igraci. Momak iz Betisa B su najavili kao Djigu, da ima kvalitet, ali nije na mestu gde bi mogao i trebalo biti. Ako sam dobro razumeo, Marinov pik 1/1. Ko je Fol? Njega sam izgleda propustio.
Dimitrije Posted yesterday at 00:00 Author Posted yesterday at 00:00 31 minutes ago, Segundo said: Do sada nismo imali situaciju da puste gotovo sve igrace poslednje linije na pola sezone, iskreno sam iznenadjen ovakvim ishodom, ali ga podrzavam. Djiga je nadmasio sva ocekivanja i zasluzio je i da dobije priliku u mnogo jacoj ligi i da je naplati, zelim da mu Vulverhempton bude samo usputna stranica. Za Mimovica je dosla fantasticna ponuda posle kratko vremena i kao i za Nedeljkovica, nije bilo mnogo razmisljanja. Klub je za 2x po 6 meseci napravio sjajan posao sa poziciji desno beka, nema sta. Spajic na kraju nema vise sta da trazi u ovakvim okolnostima, hvala za neke partije, ali na LŠ nivou protiv najjacih, skupo nas je kostao. Ostade samo Seol iz te prve cetvrotke. Meni licno on nije neki ekstra kvalitet (mozda me sama spoznaja da smo imala Hvanga naterala da mislim da ce biti taj nivo), ali mu ni ne zameram mnogo toga, uvek se trudi, ponavlja, sljaka do kraja i to na obe strane terena. Nadam se da ce se ustaliti samo na jednoj strani i da to bude to. U ovakvim periodima obicno su bila razvlacenja igraca, od eventualne prodaje na zimu, do ostanka do kraja sezone, sa akcentom na ostanku do kraja kvalifikacija, a to bi se onda obicno produzavalo na dalje. Elem, ja ovo gledam kao odlicnu priliku da se ovi mladi momci pokazu, dokazu, pa ko zasluzi i da se ustali za dalje. Ali svakako, do leta ocekujem da se upakuju neki ozbiljniji igraci. Momak iz Betisa B su najavili kao Djigu, da ima kvalitet, ali nije na mestu gde bi mogao i trebalo biti. Ako sam dobro razumeo, Marinov pik 1/1. Ko je Fol? Njega sam izgleda propustio. Fol je momak iz Senegala koji je kao omladinac dosao u Zvezdu. Izgleda da je ostavio dobar utisak i njegov trener Milijas ga je preporucio Milojevicu. Ima nesto malo podataka o Folu na klupskoj web-strani. 1
Milosh76 Posted yesterday at 06:16 Posted yesterday at 06:16 (edited) 6 hours ago, Segundo said: Momak iz Betisa B su najavili kao Djigu, da ima kvalitet, ali nije na mestu gde bi mogao i trebalo biti. Ako sam dobro razumeo, Marinov pik 1/1. Ko je Fol? Njega sam izgleda propustio. Momak iz BetisaB jos nije ni dosao u Srbiju, a Fol je bio rezervs u Graficaru i/ili Omladincima. Uzasan prelazni rok, prodali sve sto vredi u odbrani, a prosek godina 4 stopera je ispod 20. I za kvalifikacije Lige Konferencija uzasno tanko. A to dovodjenje iskusnog stopera u poslednjih 10 godina nijednom nije uspelo. Da nije Dragovicevog dede, bilo bi jos duze. Veljkovicu istice ugovor, kapiten je Verdera, pomenuo je da nije bilo razgovora sa Zvezdom, a mi ga vec doveli. Edited yesterday at 06:18 by Milosh76
Heyter Posted yesterday at 17:24 Posted yesterday at 17:24 Momak iz BetisaB danas predstavljen, pozajmljen na 18 meseci..
Recommended Posts