February 17Feb 17 20 minutes ago, dragance said: Prodali smo Pruceva? To sam propustio. Na pozajmici Celju do kraja sezone.
February 17Feb 17 6 minutes ago, sasha said: Na pozajmici Celju do kraja sezone. Pa to nije prodaja, već šansa da igra i ne propada na klupi.
February 17Feb 17 Nije, vraća se na kraju sezone a i u Celju je bio odličan prošle sezone kad su osvojili titulu.
February 18Feb 18 Napokon. Umesto da su ostavili Stojića i Djigu, ovaj je zajahao totalno van stroja. Srecno u Kini.
February 19Feb 19 19 hours ago, dragance said: Napokon. Umesto da su ostavili Stojića i Djigu, ovaj je zajahao totalno van stroja. Srecno u Kini. Ma Stojić se meni od starta nije sviđao, ok je u iznošenju lopte ali je kiksara samo takva. Sad i zvanično ostadosmo sa dva klinca, Kolumbijcem i nadamo se Veljkovićem koji bi bio vođa odbrane. Meni to djeluje jaaaako tanko, na bekovskim pozicijama imamo takođe nedostatak kvaliteta, očigledno dosta očekuju od Anana i on ima fiziku za to, ali me sve drugo brine. Takođe ni manevar nije pretjerano popunjen, dok u ofanzivnom dijelu veze svuda imamo dvije dobre opcije, kao i u navali. Malog Milosavljevića najavljuju kao next big tihing, pominju se čak i Vidićeve stope, vidjećemo šta će biti od svega toga.
February 19Feb 19 Miloljub Ostojic... ne sjecam ga se kao naseg trenera. Ostace upamcen po tome da je "zasluzan" sto je Dejo zavrsio karijeru u Rapidu, a ne kod nas.
February 19Feb 19 Bio je trener na početku 99/00 sezone. Batadjorista. Brzo je dobio otkaz, mislim posle utakmice sa Lionom u Bukurestu. Onda Muslin preuzeo i uzeo titulu, mada je izgubio derbi na JNA kada su ubili onog dečka na severu raketom. Mislim da je to Mukiju bila prva utakmica u prvenstvu.
February 19Feb 19 Author Ja mislim da smo odbranu remontovali i da su novi igraci obecavajuci. Gutesa se pokazao kao dobra zamena za Glazera. Seol je trenutno jedan od najboljih igraca u timu. Milosavljevic i Djuric za sada bez velikih padova iako su tek poceli da igraju u tandemu. Imaju visinu, imaju skok, agilni su u tranziciji pri iznosenju lopte. Anan nije rupa, mada nedostaje to sto nema centar-sut, ili bar nije pokazao da ga ima. Nije ziheras, ima srce. Igraci na klupi Stojkovic i Rodic + dva nova stopera (Fol i Sandoval). Za Rodica znamo sta je i ko je, ostala trojca su mladi i treba te da pokazu sta znaju. Pruzice im se prilika do kraja sezone. U srednjem redu imamo dvojcu odlicnih zadnjih veznih, Elsnika i Krunica, + Kanga. Moze li bolje? Nadam se da Kostov dobije priliku da debituje. Ja nisam pesimista. Nije ovo tim koji bi bio konkurentan u LS. Za to mora da se dovede neka azdaja za desno krilo i iskusan stoper. Ali to cemo tek da gledamo na leto. Ovo prolece sluzi da se vidi koji od maldih igraca spadaju u kategoriju Mituljikici, a koji u kategoriju Djiga. Edited February 19Feb 19 by Dimitrije