Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Prodali smo Pruceva? To sam propustio.

Posted
20 minutes ago, dragance said:

Prodali smo Pruceva? To sam propustio.

Na pozajmici Celju do kraja sezone.

Posted
6 minutes ago, sasha said:

Na pozajmici Celju do kraja sezone.

Pa to nije prodaja, već šansa da igra i ne propada na klupi.

Posted

Nije,  vraća se na kraju sezone a i u Celju je bio odličan prošle sezone kad su osvojili titulu.

• +1 1
Posted

Dečko zaslužuje veću šansu u Zvezdi.

• +1 2
Posted
9 minutes ago, MiddleClass said:

Ode kapiten u Kinu 

Koji?

Posted

Napokon. Umesto da su ostavili Stojića i Djigu, ovaj je zajahao totalno van stroja.

Srecno u Kini. 

• +1 2
Posted
19 hours ago, dragance said:

Napokon. Umesto da su ostavili Stojića i Djigu, ovaj je zajahao totalno van stroja.

Srecno u Kini. 

Ma Stojić se meni od starta nije sviđao, ok je u iznošenju lopte ali je kiksara samo takva. Sad i zvanično ostadosmo sa dva klinca, Kolumbijcem i nadamo se Veljkovićem koji bi bio vođa odbrane. Meni to djeluje jaaaako tanko, na bekovskim pozicijama imamo takođe nedostatak kvaliteta, očigledno dosta očekuju od Anana i on ima fiziku za to, ali me sve drugo brine. Takođe ni manevar nije pretjerano popunjen, dok u ofanzivnom dijelu veze svuda imamo dvije dobre opcije, kao i u navali. Malog Milosavljevića najavljuju kao next big tihing, pominju se čak i Vidićeve stope, vidjećemo šta će biti od svega toga.

Posted
19 hours ago, Dankan Ajdaho said:

images?q=tbn:ANd9GcTXg5c0Y_GgXnA-mlaD9aW

"klasa je prolazna, rodić je večan"

• Haha 1
Posted

Miloljub Ostojic... ne sjecam ga se kao naseg trenera. Ostace upamcen po tome da je "zasluzan" sto je Dejo zavrsio karijeru u Rapidu, a ne kod nas.

Posted

Bio je trener na početku 99/00 sezone. Batadjorista. Brzo je dobio otkaz, mislim posle utakmice sa Lionom u Bukurestu. Onda Muslin preuzeo i uzeo titulu, mada je izgubio derbi na JNA kada su ubili onog dečka na severu raketom. Mislim da je to Mukiju bila prva utakmica u prvenstvu. 

• Hvala 1
Posted (edited)

Ja mislim da smo odbranu remontovali i da su novi igraci obecavajuci.  Gutesa se pokazao kao dobra zamena za Glazera.  Seol je trenutno jedan od najboljih igraca u timu.  Milosavljevic i Djuric za sada bez velikih padova iako su tek poceli da igraju u tandemu.  Imaju visinu, imaju skok, agilni su u tranziciji pri iznosenju lopte.  Anan nije rupa, mada nedostaje to sto nema centar-sut, ili bar nije pokazao da ga ima.  Nije ziheras, ima srce.  Igraci na klupi Stojkovic i Rodic + dva nova stopera (Fol i Sandoval).  Za Rodica znamo sta je i ko je, ostala trojca su mladi i treba te da pokazu sta znaju.  Pruzice im se prilika do kraja sezone.  U srednjem redu imamo dvojcu odlicnih zadnjih veznih, Elsnika i Krunica, + Kanga.  Moze li bolje?  Nadam se da Kostov dobije priliku da debituje.   Ja nisam pesimista.  Nije ovo tim koji bi bio konkurentan u LS.  Za to mora da se dovede neka azdaja za desno krilo i iskusan stoper.  Ali to cemo tek da gledamo na leto.  Ovo prolece sluzi da se vidi koji od maldih igraca spadaju u kategoriju Mituljikici, a koji u kategoriju Djiga.

Edited by Dimitrije