Milosh76 Posted Saturday at 15:57 Posted Saturday at 15:57 Nisam gledao TSC, video sam snimak, skoro pa preslikana situacija.
hrkljush boys_2 Posted Saturday at 16:10 Posted Saturday at 16:10 Milson nagrađen za odlilčnu partiju, 3-0. 1
FPLS Posted Saturday at 16:20 Posted Saturday at 16:20 31 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Identična i tada sam to napisao. I ono je bila penalčina, zašto ga onaj bilmez nije sudio za TSC, 'tice znaju. Ovo danas je penalcina, ono je bio samo penal Nisu bas identicne situacije, ovde je golman odneo igraca, nema promila dileme. Ono nije bilo tako ocigledno, mnogo manje kontakta i intenziteta, ali trebalo ga je svirati. Fina golcina Krunica. Anan ne deluje lose, odlican pas kod gola Milsona. 1
elementary Posted Saturday at 16:23 Posted Saturday at 16:23 Koliko se raspao ovaj Radnički dobro su prošli za sada .
Milosh76 Posted Saturday at 16:28 Posted Saturday at 16:28 Za 2 nedelje, 22.2. igramo sa Partizanom #samokazem
roux senyurt Posted Saturday at 16:31 Posted Saturday at 16:31 pomisao na kvalitet lige uvek mi sjebe uzitak rasturanja protivnika 2
Dimitrije Posted Saturday at 17:07 Author Posted Saturday at 17:07 (edited) Moze da za dve nedelje padne vlast pa da se sve odlozi . Uostalom, ako vec odlazu FEST, mogu i fudbal i kosarku isto tako. Zvezda deluje premocno. Radnicki je treci tim u ligi, drugi po efikasnosti uz Partizan, mada tih 39 golova iz 22 utakmice deluje jadno u proedjenju sa Zvezdinih 79. Zvezdina gol razlika od +66 je mnogo jaca nego broj golova koji su postigli klubovi na drrugom mestu po efikasnosti. Edited Saturday at 17:08 by Dimitrije 1
Recommended Posts