dragance Posted February 4 Posted February 4 30 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Prodali Đigu, a nisu zadržali Drkušića? Genijalan potez. Ne da ga Zenit. Ako je tačno da ide u Wolvese, želim mu da uspe. Prvi 8-cifreni transfer u EPL.
MiddleClass Posted February 4 Posted February 4 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Prodali Đigu, a nisu zadržali Drkušića? Genijalan potez. Ne vrijedi 8 miliona koliko Zenit trazi za njega 3
Dankan Ajdaho Posted Tuesday at 15:04 Posted Tuesday at 15:04 2 hours ago, Milošica said: Veljković je vaš od leta. Usrećili smo se.
Ratamahatta Posted Tuesday at 16:00 Posted Tuesday at 16:00 Ok je Juri Zirkov, bolji je od Spajica ajao 2
Dimitrije Posted Tuesday at 16:22 Author Posted Tuesday at 16:22 7 hours ago, gone fishing said: kako da ti kažem, sa promenom vlasti kod nas dolazi i do raspodele plena u vidu direktorskih fotelja po raznim kombinatima i sportskim klubovima - teško je za očekivati da će đilas&šolak ostaviti tvorzića na čelu kluba, posle svih njegovih hvalospeva duhu koji lebdi, posle srednjeg prsta studentima, moguće je da će on uskoro morati ponovo na postdoktorske studije preko bare inače ne mislim da je on pljačkao klub, možda je kraduckao tu i tamo, duhu je iz markentiških razloga trebao jak ganchester, otuda i budžeti od 70+ milki € godišnje, otuda dovođenje igrača za 28 miliona prošlog leta i kao polsledica 29 mesto u lš Ako bi Djilas isl. dosli na vlast, onda bi ovaj opstenarodni ustanak koji su poveli studenti doziveo neslavan epilog. 1
Dimitrije Posted Tuesday at 16:25 Author Posted Tuesday at 16:25 Gledam danas slike Djige u zlatnom dresu Vulvsa. Momak blista od srece. Da ga nismo prodali, dobili bismo nezadovoljnog igraca. Zasluzio je da ode jer je Zvezdi dao najvise sto je mogao na terenu + zaradu od 12 miliona evra. Sta hocemo vise? Da se ovekoveci u Zvezdi? 7
Dimitrije Posted Tuesday at 16:34 Author Posted Tuesday at 16:34 Bas me zanima koliko ce od zarade od ~32 mil. evra od UEFA i zarade od ~20 mil od prodaje Djige i Mimovica da se slije u kasu SNS-a. Studenti su uzdrmali rezim, treba da se plate Mitrovic, Hepi, Informer i ostalo medijsko djubre da pojacaju propagandu. Trebace helikopter-pare za pridobijanje zbunjenih glasaca. Trebace novac za raznorazne besmislene ad hoc projekte da se pokaze koliko se gradi. 3
John Coltrane Posted Tuesday at 17:30 Posted Tuesday at 17:30 Drago mi je da Djiga ode kao mlad igrač u PL. 11mil plus neki bonusi deluje malo za ono što smo videli od njega za kratko vreme na Marakani, pogotovu na velikoj sceni, tj. Evropi . Bilo kakvo čudjenje na temu transfera pokazuje odsustvo svesti ko nam vodi klub. Za otaljavanje JSL nam ne treba ni Drkušić...
dragance Posted Tuesday at 17:34 Posted Tuesday at 17:34 Ako se Djiga pokaže kao kvalitet biće u budućnosti i jačih ponuda. Treba steći poverenje, a ovakvi biseri se ne vidjaju svaki dan i LŠ je tu dosta pomogla. 2
TS-CS Posted Tuesday at 17:39 Posted Tuesday at 17:39 prodalo Djigu u premijer Ligu 59 minutes ago, Dimitrije said: Gledam danas slike Djige u zlatnom dresu Vulvsa. Momak blista od srece. i ja isto mislim da je svu noc suze ronio kad je doznao da narednih pola godine nece ovde igrati rekeativni fudbal vec najjace prvenstvo sveta da je Hwang malo mladji verovatno bi i njega zavaljali tamo obzirom na trenutnu situaciju u odbrani Wolvsa ne sumnjam da cemo ga videti u startnoj postavi vec na Enfildu u sledecem kolu
John Coltrane Posted Tuesday at 17:41 Posted Tuesday at 17:41 7 minutes ago, dragance said: Ako se Djiga pokaže kao kvalitet biće u budućnosti i jačih ponuda. Treba steći poverenje, a ovakvi biseri se ne vidjaju svaki dan i LŠ je tu dosta pomogla. Pa gledaj samo kako uzlaznom linijom idu izlazni tranferi iz sezone u sezonu. Ne može se reći da Marin ne radi dobar posao. 1
Dimitrije Posted Tuesday at 17:53 Author Posted Tuesday at 17:53 Djiga je bila odlicna epizoda u klubu i odlicno se zavrsila. Mi smo u poslednjih 5 godina imali odlicne stopere, Dragovica, Erakovica, Djigu, i zaradili smo dobar novac od transfera Erakovica i Djige. Dragovicevo prisustvo u timu je bilo neprocenjivo. Ako dodje Veljkovic, mogao bi da bude dobar mentor za Milosavljevica i Djurica (ako klub odluci da ga zadrzi). Veljkovic je standardni reprezentativac, motivisan je da igra u Zvezdi isto kao sto je bio Dragovic. Mozda nema kvalitet kao Dragovic, ali je bolji od Spajica i Degeneka i u najmanju ruku na nivou Drkusica. Ja sam zeleo da Drkusic ostane, i da ga otkupe od Zenita ako cena ne predje 4-5 mil, ali to je izgleda bila nemoguca misija
Dimitrije Posted Tuesday at 18:11 Author Posted Tuesday at 18:11 Na muci se poznaju junaci. Svojevremeno je podrzao Otpor i isticanje simbola Otpora na severnoj tribini. Sada podrzava studente. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudbal-ostalo/slavoljub-muslin-uz-studente-da-batinasi-ne-tuku-nekaznjeno/ 5
Popular Post Dankan Ajdaho Posted Wednesday at 14:43 Popular Post Posted Wednesday at 14:43 Ne plačem ja ti plačeš. 3 9 1
Recommended Posts