Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Veljković je vaš od leta.

Posted
30 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Prodali Đigu, a nisu zadržali Drkušića?

Genijalan potez.

Ne da ga Zenit. Ako je tačno da ide u Wolvese, želim mu da uspe. Prvi 8-cifreni transfer u EPL. 

Posted
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Prodali Đigu, a nisu zadržali Drkušića?

Genijalan potez.

Ne vrijedi 8 miliona koliko Zenit trazi za njega

• +1 3
Posted
2 hours ago, Milošica said:

Veljković je vaš od leta.

Usrećili smo se.

Posted

Ok je Juri Zirkov, bolji je od Spajica ajao

• Haha 2
Posted
7 hours ago, gone fishing said:

kako da ti kažem, sa promenom vlasti kod nas dolazi i do raspodele plena u vidu direktorskih fotelja po raznim kombinatima i sportskim klubovima

- teško je za očekivati da će đilas&šolak ostaviti tvorzića na čelu kluba, posle svih njegovih hvalospeva duhu koji lebdi, posle srednjeg prsta studentima, moguće je da će on uskoro morati ponovo na postdoktorske studije preko bare :happy:

inače ne mislim da je on pljačkao klub, možda je kraduckao tu i tamo, duhu je iz markentiških razloga trebao jak ganchester, otuda i  budžeti od 70+ milki € godišnje, otuda dovođenje igrača za 28 miliona prošlog leta i kao polsledica 29 mesto u lš

Ako bi Djilas isl. dosli na vlast, onda bi ovaj opstenarodni ustanak koji su poveli studenti doziveo neslavan epilog. 

• +1 1
Posted

Gledam danas slike Djige u zlatnom dresu Vulvsa.  Momak blista od srece.  Da ga nismo prodali, dobili bismo nezadovoljnog igraca.  Zasluzio je da ode jer je Zvezdi dao najvise sto je mogao na terenu + zaradu od 12 miliona evra.  Sta hocemo vise?  Da se ovekoveci u Zvezdi?

• +1 7
Posted

Bas me zanima koliko ce od zarade od ~32 mil. evra od UEFA i zarade od ~20 mil od prodaje Djige i Mimovica da se slije u kasu SNS-a.  Studenti su uzdrmali rezim, treba da se plate Mitrovic, Hepi, Informer i ostalo medijsko djubre da pojacaju propagandu.  Trebace helikopter-pare za pridobijanje zbunjenih glasaca.  Trebace novac za raznorazne besmislene ad hoc projekte da se pokaze koliko se gradi. 

• +1 3
Posted

Drago mi je da Djiga ode kao mlad igrač u PL.

11mil plus neki bonusi deluje malo za ono što smo videli od njega za kratko vreme na Marakani, pogotovu na velikoj sceni, tj. Evropi .

Bilo kakvo čudjenje na temu transfera pokazuje odsustvo svesti ko nam vodi klub. Za otaljavanje JSL nam ne treba ni Drkušić...

Posted

Ako se Djiga pokaže kao kvalitet biće u budućnosti i jačih ponuda. Treba steći poverenje, a ovakvi biseri se ne vidjaju svaki dan i LŠ je tu dosta pomogla.

• +1 2
Posted

prodalo Djigu u premijer Ligu

59 minutes ago, Dimitrije said:

Gledam danas slike Djige u zlatnom dresu Vulvsa.  Momak blista od srece. 

i ja isto mislim da je svu noc suze ronio kad je doznao da narednih pola godine nece ovde igrati rekeativni fudbal vec najjace prvenstvo sveta :)

da je Hwang malo mladji verovatno bi i njega zavaljali tamo

obzirom na trenutnu situaciju u odbrani Wolvsa ne sumnjam da cemo ga videti u startnoj postavi vec na Enfildu u sledecem kolu

Posted
7 minutes ago, dragance said:

Ako se Djiga pokaže kao kvalitet biće u budućnosti i jačih ponuda. Treba steći poverenje, a ovakvi biseri se ne vidjaju svaki dan i LŠ je tu dosta pomogla.

Pa gledaj samo kako uzlaznom linijom idu izlazni tranferi iz sezone u sezonu. Ne može se reći da Marin ne radi dobar posao.

• +1 1
Posted

Djiga je bila odlicna epizoda u klubu i odlicno se zavrsila.  Mi smo u poslednjih 5 godina imali odlicne stopere, Dragovica, Erakovica, Djigu, i zaradili smo dobar novac od transfera Erakovica i Djige.  Dragovicevo prisustvo u timu je bilo neprocenjivo.  Ako dodje Veljkovic, mogao bi da bude dobar mentor za Milosavljevica i Djurica (ako klub odluci da ga zadrzi).  Veljkovic je standardni reprezentativac, motivisan je da igra u Zvezdi isto kao sto je bio Dragovic.  Mozda nema kvalitet kao Dragovic, ali je bolji od Spajica i Degeneka i u najmanju ruku na nivou Drkusica.  Ja sam zeleo da Drkusic ostane, i da ga otkupe od Zenita ako cena ne predje 4-5 mil, ali to je izgleda bila nemoguca misija