tsva Posted February 3 Posted February 3 Novi epski downgrade ako Veljkovic menja Djigu. Veljkovic da cemu valja, ne bi isao iz Bundeslige 3 1
Dankan Ajdaho Posted February 3 Posted February 3 Pakao. Doslovno jedini nezamenljivi igrač tima. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/iga-odleteo-u-englesku-da-postane-najskuplji-stoper-u-istoriji-zvezde/503880
Moća Posted February 3 Posted February 3 Kao sto sam rekao svake godine 10+ transfera in&out i izvlace se pare preko provizija. 1
Dimitrije Posted February 3 Author Posted February 3 Pa prodali su i Piksija u vreme kada su ozbiljno razmisljali o Evropi. Nije smak sveta. Djiga je igrac koji bi vrlo brzo zahtevao da predje u jacu ligu i u bogatiji klub jer mu je cena premasila 8.5 mil sto je bila klauzula u ugovoru. Ovo je bio dobar momenat za njega i za Zvezdu. 1
Milosh76 Posted February 3 Posted February 3 (edited) Prodali su Piksija, a ostali Robi, Juga, Dejo, Darko, Miha... Danas otisli Djiga, Degenek, Lekovic i Drkusic, dosao Djuric sa pozajmice i aktivirali maloletnog klinca. Doduse imaju jos 10 dana da dovedu nekog, za sada je ovo pljacka FKCZ uzivo. Edited February 3 by Milosh76 4 1
gone fishing Posted February 3 Posted February 3 tvorzić možda sluti skori kraj vlasti pokrovitelja pa je požurio da naplati što se naplatiti može 1
Dimitrije Posted February 3 Author Posted February 3 (edited) Pljacka CZ traje otkako postoji ovaj forum. To je omiljena tema jer je tema fudbal malo ozbiljnija za forumski nivo. Uzgred, niko da se pobuni kada klub pljacka poreske obveznike, nego samo kad Terzic i banda vrse prodaju i transfere. Kao klub je iznad toga, samo je Terza zao. Edited February 3 by Dimitrije 2
dragance Posted February 4 Posted February 4 6 hours ago, gone fishing said: tvorzić možda sluti skori kraj vlasti pokrovitelja pa je požurio da naplati što se naplatiti može Kako da ti kažem, Zvezds se pljačka već decenijama. Deo u privatne džepove, a deo u ko je god na vlasti. Tako je bilo od Barija pa do danas. 2
kralj Posted February 4 Posted February 4 Pa klub kao klub ne pljačka, ali je postao simbol pljačke, kriminala i najgoreg nacionalizma. A simbol kluba više nisu Miloje i Katai, Robi i Ljupko, nego tenk koji ide na Vukovar na severnoj i prostorije Ultra kopa na zapdnoj tribini. Ili prostorija. Terzić je tu samo Sarapa, niti generiše problem, niti bi njegovo nogiranje problem rešilo. Njegova uloga je napisana, kao i u pozorištu, uskočiće novi glumac kad ovaj ne bude tu. Nije on Radovan 3. 1
Jesper23 Posted February 4 Posted February 4 Điga je bio najbolji dio odbrane koja je bila jako bušna, dio koji je odskakao kvalitetom. Ja se nadam da ćemo to zamjeniti sa 4 solidna dijela koja će činiti funkcionalnu cjelinu. Naravno to je već SF obzirom da lijevog beka ne možemo naći već duži period, a Seol na desnom beku bi mogao biti dobra i stabilna opcija. Ne znam zaista ko će činiti ostatak štoperskog tandema obzirom da Spaja odlazi na ljeto, puno se očekuje od Milosavljevića. I opet greška umjesto da kompletiramo odbranu sad, pa da imaju vremena da se uigraju mi krećemo od nule. Doduše, na primjeru Guteše vidimo da se iz našeg pogona može izvući kvalitet, ne bi me začudilo da Đurić iznenadi mnoge.
gone fishing Posted February 4 Posted February 4 4 hours ago, dragance said: Kako da ti kažem, Zvezds se pljačka već decenijama. Deo u privatne džepove, a deo u ko je god na vlasti. Tako je bilo od Barija pa do danas. kako da ti kažem, sa promenom vlasti kod nas dolazi i do raspodele plena u vidu direktorskih fotelja po raznim kombinatima i sportskim klubovima - teško je za očekivati da će đilas&šolak ostaviti tvorzića na čelu kluba, posle svih njegovih hvalospeva duhu koji lebdi, posle srednjeg prsta studentima, moguće je da će on uskoro morati ponovo na postdoktorske studije preko bare inače ne mislim da je on pljačkao klub, možda je kraduckao tu i tamo, duhu je iz markentiških razloga trebao jak ganchester, otuda i budžeti od 70+ milki € godišnje, otuda dovođenje igrača za 28 miliona prošlog leta i kao polsledica 29 mesto u lš 3 1
Dankan Ajdaho Posted February 4 Posted February 4 Prodali Đigu, a nisu zadržali Drkušića? Genijalan potez.
Recommended Posts