assignment Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 minutes ago, Meduzalem said: Naravno da je lopovčini prioritet lova a godinama ne može ljudskog beka da kupi. Što kaže Miloš, prihodovala Zvezda 32 milke za učešće i igre u LŠ, odlično. A sad, gde su te silne pare dok se po ko zna koji put rasprodaje tim, i to na deficitarniom pozicijama? Da ne zaboravimo konstantan priliv novca i od države. Štošta meni tu smrdlja. Gledam ono sinoć, za klasu smo bolji od YB. I opet, ne bi ga dali do bogojavljenja da ne bi onog Kanginog screamera. Čovek onakav projektil nije dao brat bratu 4 godine. Mrak mi pade na oči kad sam video izmenu, moram da priznam. A kada smo poslednji put imali ljude na čelu kluba koji su izključivo radili u interesu kluba? Cvele i Dzaja možda, do Barija... Sa druge strane mislim da smo dostigli neki maksimum, jer imamo ligu kakvu imamo, i nema igrača koji ne želi da zapali u neku bolju sredinu. To dovodi do začaranog kruga stalne prodaje i kupovine igrača, od pet kupovine, jedna nam upali... Naravno, to nikako ne opravdava Terzića i njegove mutne radnje...
Sokrat Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 38 minutes ago, April said: Odgledao danas YB Meni ovaj tim Zvezde pomalo liči na Vasketovu Zvezdu sa Musemićem, Boškom Đ, Bračunom, Borom Cvetkovićem, Žaretom Đurovićem, Jovicom Nikolićem... Msm, ni blizu po rosteru, ali to se ionako više nikad ne može ponoviti Fali ti ključni igrač Vasketove Zvezde, Piksi, a bio je tu i Prosinečki u nastajanju. To je i ključna razlika, ovaj tim nema vanserijskog igrača, koji bi pravio razliku u Evropi. 1 hour ago, Dimitrije said: Ima malo duzi izvestaj na Mozzartu. Hvala, pogledaću. Izletela mi je notifikacija na Sofi, trenutno pratim samo vesti u vezi sa protestima. Sportu ću se vratiti kad oteramo Vučića.
Dimitrije Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Mada bih ja voleo da Mimovic ostane, ne mislim da je njegova pozicija deficitarna. Akvizicija Seola i Anana prosle godine pojacala je konkurenciju na pozicijama bekova. Tu su jos dolazeci Avdic i Strahinja Stojkovic. Prema tome cetvorica bekova u rosteru + Rodic je dovoljno za sezonu. Cak i Prucev moze da igra na mestu beka. Prema tome, cetvorica-petorica bekova je vise nego dovoljno za jedan tim. Prodaja/odlazak stopera je veci problem. Doduse Djiga je jos uvek tu, ali odlazak Drkusica pravi problem jer ostajemo samo sa Spajicem kao iskusnim stoperom ako i Djiga ode. Od trojce iskusnih, Spajic je po meni najtanji. Ja bih zadrzao Drkusica do kraja isteka pozajmice. Ako bi se pokazao kao dobar i pouzdan, ja bih pregovarao sa Zenitom da ga otkupimo. Ako ode Djiga, ostacemo samo sa Milosavljevicem i Djuricem i Spajicem. Edited 5 hours ago by Dimitrije
MiddleClass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Onaj stoper tsc-a sto preko nas ode u Makabi... jesmo ga pozajmili ili zavaljali? Zaboravih prezime
Dimitrije Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 31 minutes ago, MiddleClass said: Onaj stoper tsc-a sto preko nas ode u Makabi... jesmo ga pozajmili ili zavaljali? Zaboravih prezime Stojic. Mislim da je prodat.
Recommended Posts