Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dinamo je postigao gol manje od nas i primio tri manje od nas.  Ovo prvo me raduje jer smo mi u proslim utakmicama u LS pa i LE bili medju najmanje efikasnim ekipama.  Sada smo dali 13 golova na 8 utakmica sto nije lose.  Kada bih dodao i utakmicu u kvalifikacijama bilo bi 15 golova na 9 utakmica.  Solidno za Evropu.  E sada kako utegnuti odbranu i naci pouzdanog golmana.  Ranije je Borjan bio najbolji igrac u timu i vdaio nas iz bule.  Prosle sezone Glazer je briljirao.  Ove sezone trojca golmana i ni jedan od njih narocito ubedljiv.

Posted
41 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Dobra utakmica, zaslužena pobjeda. Bilo bi glupo olako vratiti Drkušića u Zenit, pogotovo ako prodaju najboljeg halfa nakon Belodedića i Vidića što smo imali  Nasera Đigu.

Volio bih da ostane Drkusic iako citam ove bravure kako je odigrao bolje protiv YB nego Spajic protiv Milana, Intera i Barse :fantom:

Posted

Bilo bi razumno da zadrze Drkusica do kraja prolecne sezone u slucaju da prodaju Djigu pre pocetka prolecne sezone.  U slucaju da Djiga ostane do kraja prolecne sezone, nema smisla zadrzavati Drkusica da sedi na klupi.

• +1 1
Posted

prva LS pobeda u gostima jos otkad ga je Pancev zavukao zelenima na Oaki

6 bodoa je sasvim solidno,

ali nijedan protiv pet prvaka evrope sa kojima smo ukrstili koplja, no sta da se radi

i uvek i vazda LS pre drugorazredne LE,

dok se iskreno nadam da onaj kup akija kaurismakija nikad necemo ni igrati

• +1 2
Posted
Just now, Dimitrije said:

Bilo bi razumno da zadrze Drkusica do kraja prolecne sezone u slucaju da prodaju Djigu pre pocetka prolecne sezone.  U slucaju da Djiga ostane do kraja prolecne sezone, nema smisla zadrzavati Drkusica da sedi na klupi.

A jos manje ima smisla da Glazer cijelo proljece grije klupu Gutesi

Posted

Videcemo.  Ja i dalje mislim da Glazer ima prednost jer je bolji golman.  Medjutim, njegova forma je problem i zabrinjava da ne moze da je povrati.

• +1 2
Posted

Ne znam koliko je dobro ni stalno mijenjanje golmana nakon loše utakmice, kako da povrate formu i samopouzdanje?

• +1 3
Posted

Bravo za Gejlorda ,živa bila majka koju je rodio !!!

• Haha 9
Posted (edited)
4 hours ago, TS-CS said:

dok se iskreno nadam da onaj kup akija kaurismakija nikad necemo ni igrati

Dobar je svaki pa i KaurismAki. :fantom:

Na leto se kreće već od drugog kola kvalifikacija. Vrlo je moguće da baš u LK i završimo ako nas potera maler. Bodovi se ipak računaju isto, što je najvažnije. Ukratko, bolje 10+ bodova i proleće u Kaurismakiju nego 6 na jedvite jade u LŠ i pušagija na proleće.

Btw, znao sam da nema ništa od plasmana u 24 a ambicije tek mačku o rep, kad su krenule priče o rasprodaji još u decembru. Da je bilo ozbiljnog razmišljanja ne bi se stavljalo skoro pola tima na doboš, a spominje se tek neki Kolumbijac iz treće španske lige kao pojačanjetm. :lolol:

Za Ligu Šampiona mora osovina tima da ostane ista, plus dva - tri ozbiljnija pojačanja ako hoćeš da pokušaš da budeš konkurentan, a ne ovo sviranje kurcu i kalemljenje polovine novog tima na leto. Kao u stara, dobra vremena... Pa još kad krenemo sa totalno neuigranom ekipom (a pitaj boga kakve mačke u džaku će istrčati na teren u julu već), bojim se da je čak moguć i ozbiljan raspad. Da ne mračim, poenta je da je svaki bod kao kuća gde god ih osvajali. Veća je verovatnoća da ćemo prezimiti u LE i LK. Trebaju nam bodovi za koeficijente a ne pun stadion i 2:5 protiv Barse. Ok, treba se boriti i želeti više, ali treba biti i realan. LŠ nije samo premija već pre svega šamar.

Edited by Meduzalem
  • +1 1
Posted

Bojim se da je vodji kluba veci prioritet lova, i izlog za prodaju preko Lige Sampiona, nego bodovi ii prolece u Ligi Evrope. Iako ova sezona nije neki uspeh sto se tice bodova ili rezultata, klub ce dobiti skoro 40 miliona od UEFA.....

• +1 1
Posted

Prema preciznoj računici platforme „Football Meets Data“, Crvena zvezda je od UEFA za učešće u Ligi šampiona prihodovala 32.024.000 evra.

Posted

Izašlo mi na Sofascore da je izvesni Keimer Sandoval došao na pozajmicu iz Betisa do jula 2026. Kolumbijac, desni bek, 2005. godište, 

Posted
2 hours ago, Sokrat said:

Izašlo mi na Sofascore da je izvesni Keimer Sandoval došao na pozajmicu iz Betisa do jula 2026. Kolumbijac, desni bek, 2005. godište, 

Ima malo duzi izvestaj na Mozzartu.

• Hvala 1
Posted (edited)
5 hours ago, assignment said:

Bojim se da je vodji kluba veci prioritet lova, i izlog za prodaju preko Lige Sampiona, nego bodovi ii prolece u Ligi Evrope. Iako ova sezona nije neki uspeh sto se tice bodova ili rezultata, klub ce dobiti skoro 40 miliona od UEFA.....

Naravno da je lopovčini prioritet lova a godinama ne može ljudskog beka da kupi. Što kaže Miloš, prihodovala Zvezda 32 milke za učešće i igre u LŠ, odlično. A sad, gde su te silne pare dok se po ko zna koji put rasprodaje tim, i to na deficitarniom pozicijama? Da ne zaboravimo konstantan priliv novca i od države. Štošta meni tu smrdlja.

Gledam ono sinoć, za klasu smo bolji od YB. I opet, ne bi ga dali do bogojavljenja da ne bi onog Kanginog screamera. Čovek onakav projektil nije dao brat bratu 4 godine. Mrak mi pade na oči kad sam video izmenu, moram da priznam. :D

Edited by Meduzalem
Posted

Odgledao danas YB

Meni ovaj tim Zvezde pomalo liči na Vasketovu Zvezdu sa Musemićem, Boškom Đ, Bračunom, Borom Cvetkovićem, Žaretom Đurovićem, Jovicom Nikolićem... 

Msm, ni blizu po rosteru, ali to se ionako više nikad ne može ponoviti