hrkljush boys_2 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Dobra utakmica, zaslužena pobjeda. Bilo bi glupo olako vratiti Drkušića u Zenit, pogotovo ako prodaju najboljeg halfa nakon Belodedića i Vidića što smo imali Nasera Đigu. 4
Ratamahatta Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ako prodaju Đigu raspustiti klub. Zaista je potreban i silno motivisan za osvajanje titule i profesionalni razvoj cuvanjem Darkova Spaleviceva Steta i za Benfiku, Barsa nas je rasrafila lagano, Monako i Inter su nas rasrafili na po poluvreme, ostale tekme smo igrali 50-50, sto nije bio slucaj nikad osim prosle i ove sezone U prve dve LS sezone smo 20 minuta ukupno imali posed na tudjoj polovini Kretenske individualne greske odbrane i zadnjih veznih su kostale borbe za prolaz dalje Nije lose sve u svemu, bio je tezak zreb Edited 21 hours ago by Ratamahatta 6 1
Dimitrije Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Mogli smo do boda protiv Milana i protiv Benfike. Ostale smo gubili glat. Na zalost, ni ti bodovi ne bi bili dovoljni za dalje. Sve u svemu, ove godine 3 pobede u Evropi; jedna u kvalifikacijama i 2 u ligaskom delu. Utakmice smo gubili zbog lose igre u odbrani, ukljucujuci tu i lose igre golmana. Paradoksalno, najbolji igrac u LS nam je upravo odbrambeni igrac - Djiga. Uzgred, ovo nam je prva poeda u gostima u LS.
Milosh76 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Solidna sezona u Evropi ove godine. Tezak zreb, glupe greske odbrane, povrede... Sledece sezone od III kola (cini mi se), pa da probamo opet u LS.
roux senyurt Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago prva utakmica posle ko zna koliko vremena u ls da nismo primili gol 1
roux senyurt Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago mislim da igramo od drugog kola, ali nisam siguran @Milosh76
Ratamahatta Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, roux senyurt said: prva utakmica posle ko zna koliko vremena u ls da nismo primili gol Napoli, Liverpul i veceras? 1
beeva Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Meh, ne bi prošli da smo dobili neku kuci i x Milano, prilično tesko za prolaz. Nadajmo se prosirenju lige sampiona..
beeva Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Ratamahatta said: Napoli, Liverpul i veceras? Rekao komentator na areni nakon Liverpula prva.. 1
roux senyurt Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago nije ni dinamo prosao sa 11 bodova, zavrsili na 25. zbog gol razlike 2 1
Dimitrije Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Svi klubovi koji su nas pobedili idu dalje. Svi koje smo mi pobedili ispali su. Za siguran prolaz dalje 12 poena je dovoljno. To mi tesko mozemo da isteramo jer su potrebne 4 pobede.
red star forever Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 bodova, nije loše. Moglo je i više, ali sam zadovoljan što smo se sa skoro svima "pošibali" i igrali hrabrije, ogroman napredak u odnosu na našu prvu sezonu u LS. E sada, ono što mi kvari utisak - konstantne rasprodaje skoro na prvu ponudu i naravno politika/mafija oko kluba. Za ovo drugo sam naravno znao i ranije, ali onaj Terzićev nedavni incident mi je baš otežao moju želju da ga ignorisem i koncentrisem se samo na sportsku stranu. 2
beeva Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 minutes ago, roux senyurt said: nije ni dinamo prosao sa 11 bodova, zavrsili na 25. zbog gol razlike Njima presudio bukake u prvom kolu 9 komada od bajerna, ostalih 7 kola primilo ukupno 10 1
Ratamahatta Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 9 minutes ago, beeva said: Njima presudio bukake u prvom kolu 9 komada od bajerna, ostalih 7 kola primilo ukupno 10 Precednik danas spava bez lekova 2
Recommended Posts