assignment Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Odskoči lopta o zemlji ispred noge jbg... Solidno smo ih nadigrali, nažalost samo dve dobre šanse i 0:0 1
Meduzalem Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja se bojim da mi nećemo dati gol do sutra, a ni ovi prekoputa. Nadam se da grešim. 1
Dimitrije Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Serif igra odlicno u polju ali ovaj zicer je morao da realizuje. Doduse i Ivanic je morao ono glavom bolje. 2
Dimitrije Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Ovi i dalje zalivaju teren. Moracemo da obucemo slicuge. Inace ovo je kao one utakmice pred kraj sezone gde se sastaju dva tima koji su vec ispali iz lige. 1
FPLS Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ponajbolji na terenu Serif i onda fula ono... Doduse, nije bio bas cist zicer, jaka lopta i nezgodna. Drkusic je, ocekivano, Vidic za Spajica.
John Dies at the End Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Serif kakva je to samo panjina. Dve ne zna se koja je ekipa u losijoj formi. 39 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jako mi je drago što je Guteša dobio prednost u odnosu na Glazera. Uz opasku da nisam gledao protiv PSV i golove koje je primio Glazer, ali Gutesa bas pravi neke elementarne greske .. i katastrofalno stoji kod izvodjenja kornera
Dankan Ajdaho Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Koliko je sve lakše kada nema Spajića na terenu. 1
MiddleClass Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, FPLS said: Korneri su nam tragicni... Nisu kolilo odbrana istih. Svaka ekipa zna kako da se defanzivno postavi
hrkljush boys_2 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Daleko svrsishodnije od ulaska Kange bio bi ulazak Duartea ili Milsona. Milson se ubio za ove, uz Seola lijevo. 1
Recommended Posts