Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Naravno da odlazi i on i Djiga sada, a Maksimovic u junu. To nije neka tajna. To sto Terzic i Mrkela lupetaju da nece otici, to je laz kao i svaka predhodna.

Nevolja je sto kod nas prelazni rok traje do sredine februara, a ako odu njih dvojica, moracemo kupiti najmanje 2 igraca.

Posted (edited)
2 minutes ago, Jesper23 said:

Priča se da Šerif odlazi, samo je pitanje da li u Šempionšip ili u Francusku. Navodno ponuda 7-8 miliona, mislim da slijedi kupovina Cvetkovića od Čuke. Imamo Bruna na toj poziciji, a malog Zvezdan cijeni i mislim da ćemo dati 5 miliona za njega.

Ekstreman talenat, mada za sada je odbio dve ponude Zvezde iako je Čuka pristala.

Ali jbg, kapiram da ima neku granicu gde i on pristaje i razumem ga.

Edited by Milošica
Posted

Cvetkovic iz Cuke je navijac Partizana i kao takav ne zeli u Zvezdu, a i sam je rekao da ga Zvezda ne interesuje.

Posted

Dečko je debil ako ne pristane, jer je to ipak bolja odskočna daska nego iz Čuke u drugu špansku ligu.

Posted
21 minutes ago, Milosh76 said:

Cvetkovic iz Cuke je navijac Partizana i kao takav ne zeli u Zvezdu, a i sam je rekao da ga Zvezda ne interesuje.

Izjavio je da želi u inostranstvo, ali za sad baš i nema aktivnih ponuda. Ima ponude Fenera i Bolonje gdje ne bi bio ni na klupi, da ne pričamo o nekoj minutaži. Do nas je, Matijašević je sredio sa njim i porodicom, samo se postavlja pitanje da li ćemo se izvaliti 5-6 miliona. Otvara se prostor odlaskom Šerifa, finansijski možemo mu dati to što traži, vjerujem da ide klauzula za odlazak u inostranstvo

Posted

Bili bi potpuni idioti da damo 5-6 miliona za SLS igraca, kakav god bio.

• +1 3
Posted
Just now, Milosh76 said:

Bili bi potpuni idioti da damo 5-6 miliona za SLS igraca, kakav god bio.

Zašto?

Posted

Jer nijedan SLS igrac ne vredi toliko, a da vec nije u Zvezdi.

• +1 3
Posted (edited)

Pa bio bi "već u Zvezdi" da je hteo doći ranije, i onda bi odjednom vredeo toliko tom logikom :D

Apsolutno vredi "rizikovati" sa njim.

Edited by Milošica
  • -1 1
Posted

Taman posla. Neka ide u Ferencvaroš za te pare.

• +1 1
Posted (edited)

@Jesper23 

Šta ti misliš?

Cenim tvoje mišljenje, ja mislim da klub koji je redovan učesnik LŠ i samim tim ima ozbiljne prihode treba da se upusti u ovakve rizike.

Edited by Milošica
Posted
29 minutes ago, Milošica said:

@Jesper23 

Šta ti misliš?

Cenim tvoje mišljenje, ja mislim da klub koji je redovan učesnik LŠ i samim tim ima ozbiljne prihode treba da se upusti u ovakve rizike.

Jebeš ga, ja imam ortaka koji radi kao trener u mlađim kategorijama pa mi on daje te neke informacije. Nisam ga gledao, iskreno, ali kažu da ima ozbiljan frejm za to godište i solidnu tehniku. Sad ostaje bojazan da je upravo na tu fiziku pravio razliku, ja više volim tehničare.

Posted

Našim mladima treba i jedno i drugo. Videli smo desetine puta (možda i stotine) da obećavajući biseri iz mladjih uzrasta jednostavno nemaju gabarita da se lome sa “odraslima”. Malo je takvih koji umeju, a mnogo bolji skauti od naših ih zapaze odavno.

Bacari tolike pare na mačku u džaku kada prodaješ glavnog golgetera da mu bude zamena za sledeću sezonu je opasan nivo debilizma. Znači: dovodi ga Terza (ruka mu se osušila za mnogo drugih i bitnijih stvari).

• +1 1
Posted

Ja sam gledao Cvetkovica protiv nas i bio je odlican.  Kod gola je okrenuo Rodica na petoparcu iako je Rodic jak kao bik (a toliko i inteligentan).  Jak je, ima njuh za gol, dobro razmislja i ume optimalno da koristi svoje fizicke i tehnicke mogucnosti.  Ako odista navija za Partizan, mogao bi i tamo, samo oni nemaju zute banke za razliku od ove nase naprednjacke uprave.  Problem po meni nije novac (a jos manje to da li je partizanovac ili mu krvna zrnca nisu dovoljno srpska), vec to sto dovode mladog napadaca koga ce da prodaju za godinu dana ako se pokaze dobar, ili ce da trune kao Sremcevic.  Zvezdi treba napadac srednjih godina ili negde blizu 30 koji moze da odigra u kontinuitetu bar dve godine pre nego ode.  Svakom napadacu treba bar jedna polusezona da se adaptira i pocne da daje golove i zato ostajanje na duzi rok je imperativ.  Trenutno, ako ode Serif imamo Bruna i Kataija koji mogu da zavrse ovu sezonu kao napadaci bez problema.  Tu je i Sremcevic za ne-daj-boze.  Novog spica treba da iznedre do pocetka letnjih priprema.